Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Лято, с кеф бих страдала с теб и дайкирито! 🥰
Роботчето, чисти вече отново, както си трябва!

# 586
Ох, Роди, отдъхнах си.
Наздраве, Лято!
Бел, страхотна градина и мишле.

# 587
Бел, прекрасна градинарка.
Роди, ужас.
Ние направихме лютеницата и горе-долу ще приключваме със зимнината.

# 588
  • Бургас
Роди! Съчувствам ти! Не бих си го причинила 🤗
Лято,искам да страдам с теб! Наздраве!

# 589
Добро утро!

Да ви обадя, лошо е като кварталния ти магазин е мола... Снощи се наложи да се купува котешка храна и покрай нея се озоваха един бански, къси гащи и риза...

Кафе и плаж, това е планът за деня. Е, в късния следобед ще трябва и да се прибирам...

Спокоен ден,  банда!

# 590
  • Бургас
Добро утро!

И ние днес с Марто ще плажуваме. Пека закуска в момента и след малко ще го будя.
Следобед ще ходя май до мола, че майка иска да види за връхна дреха, Вики и тя пак нещо е набелязала Joy

# 591
Добро утро.
Днес ще се разкрасявам. В стачка съм и ще наготвя само за мен.
Хубав ден!

# 592
Не знам дали може да ми писне...

# 593
  • Бургас
Добро утро!
Алечко,усещам че ще ни станеш градска за постоянно!🤗 Морето те грабва,без да се усетиш! ❤️

На работа съм,но ми е мързеливо 😞

# 594
  • Бургас
Установих,че и в джакузито не е лесно Simple Smile Много жега

# 595
  • Germany
Добро утро!
Обичам неделните сутрини, когато целият град спи още. Хубава разходка си направихме с Ина и сега си допивам кафето с форума. Снощи валя и трещя и сега е приятно хладно. За съжаление от вторник пак го дават жеги.. Вчера пристига писмото с изследванията на големият и ТСХто си е пак високо, както и ФТ3, следователно са му предписали хормон. Надявам се да има ефект и да няма някакви странични ефекти. Добре, че настоявах да се направят излседвания, защото иначе, докато се усетим, можеше да има поражения по жлезата.
Хубава неделя на всички!

# 596
  • София
Здравейте!

Ние сме на къщата. Ще си постоим този път. ММ е отпуска една седмица. В София пък ще спират водата от понеделник за 10 дни. Годишната профилактика. Та докато не я пуснат, сме тук. Нямаме бойлер в София, но сериозно се замислям. Да топлиш вода с бебе... не, мерси.
Мони, дано лечението има ефект!

# 597
  • Бургас
Мъфин, екстра ще ви е, чист въздух, прохлада. Не че знам къде ви е къщата, но навсякъде извън града ми се струва, че е така.

На плажа е екстра днес, подухва приятно, Марто кисне с братовчедките в морето, а аз си чета на сянка.

# 598
Мони, успех с лечението. Има ли поставена диагноза? Изписаха ли и някакви хранителни добавки, режим?
Селесте, Лина, Али, помъчете се и за мен.

# 599
Аз реших,  че и днес ще си се мъча цял ден. Някак си нямам сила да се надигра от шезлонга след час и да пътувам в бесния неделен трафик. Ще тръгнем утре рано и направо в офиса.

Общи условия

Активация на акаунт