Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 961
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Важното е да се обикаля! и си го поставих за цел...за мен  и за кефа... За София ,Варна... все да няма време и бързаме както пее Васко Найденов...Heart

# 481
И аз имам цел Simple Smile Трудна ми е и комплексна, но има постижения по нея.
Всичко тръгна от един колега , който кара курсове за упревление на мотор, миналата година пък бил започнал с изпански ... и т.н. Беше много готино да чуеш как хората си имат по нещичко на ум Simple Smile

# 482
На фитнес бях

# 483
# 484
  • на брега на морето
Купих си бяла бира, ех, че кеф. Laughing

# 485
TuЛи много интересно чайче показваш . Но ние така сме я подкарали есента на тикви, че не ми се купува и чай с тиква Simple Smile Взела съм един нов с хибискус , аз обичам хибискус и шипки. Останалите у нас предпочитат ментата .

Аз се замислих по темата с целите и се опитвам да си определя за догодина. Т.е. да си планирам цел. Гледам да е цел лично за мен си. Защото децата поотраснаха и най-после не се занимавам само с тях. Тази година целта пак бече само за мен и съм доволна от това . За догодина мисля да продължа пак с цел за мен.

А за днес специално ще направя разходка навън след малко и следобед гимнастиката ми в група.

# 486
Нашият спа-уикенд започва сега, ще завърши с концерт в неделя вечер.

# 487
Ева, много хубаво за си изкарате! 🤗
Аз също след няколко часа отпрашвам до вторник на семейна почивка. Готиното е, че е в регион, в който не сме били до момента, така че всичко ще ни е ново и интересно. 😇

Чаят “с тиква” има вкус на подправки, само цветът му е тиквен. ☺
Иначе последните седмици силно прекалих с чайовете. Последно се вихрих в любимото ми магазинче в Рибовил (Елзас). Там пък какъв типично местен микс са си забъркали, мама мия. Пиеш чай, а усещането е за най- вкусния есенен сладкиш, който се топи в устата. ❤❤❤
Уж ходим за вино, но реално чаеното чудовище в мен там се събужда. 🫖

# 488
Чай е нещото, което супер много не харесвам, да не кажа друга дума. Пия го само когато съм болна, с отвращение. 
Днес имам планирани час за козметик и час за педикюр.

# 489
Преди 2 дни сутринта пих плодов чай. Обичам го с мед и лимон, но нямаше. Но пак ми достави удоволствие. Стопли ме. Обичам през студените дни да пия гореща напитка. Днес сутринта пих горещо мляко с какао. Дори си изгорих горната част на небцето. Направих следобед крем шоколадов от нишесте на д-р Йоткер. Вчера излизах и умрях от студ. Не предположих, че пък толкова студено беше. С едно средно дебело поло и пролетно-есенно яке бях облечена. Още не мога да се стопля. Дано не съм настинала.

# 490
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз в редиците на зъзнещите и замръзващи.
Но сутринта си направих топло, почти врящо мляко с нес кафе. Беше вкусно!

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 23:15 от CvEtEmOe

# 491
  • София
И аз замръзнах. Рано сутринта ходих да давам кръв за изследвания. Сега седя намазана с боя при фризьорката и пия кафе.

# 492
При нас е меко и страшно приятно. Няма слънце , но си е супер приятно. Планирали сме паркинг на баира и слизане по туристическите пътечки и парка до града . Така не плащаме паркинг и правим туризъм и се мотваме в град. А нагоре до колата с бус.

# 493
Говоря си с един пуяк

# 494
Евче, в Старосел ли си? Много са готини паунчетата.

Общи условия

Активация на акаунт