Ангелска целувка

• 1 523
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте мами 🌷 Родих преди два месеца дъщеричка, като се появи на лицето между веждите едно родилно червено петно със знак ✅ Всички лекари в болницата, в която раждах, казаха че ще се махне. Много ме притеснява, защото е точно между очите.. наистина за два месеца е избледняло мъничко, но се вижда. Има ли мами с опит, които са минали през това и махнало ли се е. Четох навсякъде в интернет, че има такива, които остават и такива, които се махат с времето (до 2-3годишна възраст).
Благодаря предварително! 🍀

# 1
Нямам личен опит,но съм чувала не веднъж,че с времето избледнява

# 2
Виж темата за хемангиомите.

# 3
Дъщеря ми е на 3+ и не се е махнало. Поизбеляло е. Като се замисля, не познавам възрастни с такава целувка, така че приемам, че с времето при повечето се маха.

Ами_нка, а каква е връзката с хемангиомите?

# 4
Връзката е, че това което наричате "целувка" най-вероятно е хемангиом.

# 5
Дъщеря ми е на 3+ и не се е махнало. Поизбеляло е. Като се замисля, не познавам възрастни с такава целувка, така че приемам, че с времето при повечето се маха.

На 3месеца плюс или 3годинки.. и аз смятам, че ще се махне, ноо някакси не ми е толкова избледняло за 2месеца и нещо..

# 6
Години.

# 7
Аз имах червено петно на бузата, не знам дали е същото нещо, но при мен е бил отпечатък от пръстът на лекарят, защото ме е стиснал по време на раждането. Изчезна напълно когато бях на около 13 години.

# 8
Аххх.. значи ще си отнеме доста време… благодаря ви момичета 🍀🌷

# 9
Синът ми беше с такова нещо на единият клепач, както и на врата отзад. Наистина изсветля около 6-7 месец, може по-нататък да посетите дерматолог, за да каже със сигурност дали е хемангиом или не. При нас казаха категорично, че НЕ е. Вижте и тази клиника в Токуда - https://acibademcityclinic.bg/tokuda/specializiran-centur/specia … -i-detska-vuzrast

# 10
Не е хемангиом, а нещо с капилярите и е равна повърхност.. Интересно ми е, че при някои се махат, а при други остават. Кои точно се махат и кои остават.. силно се надявям да се махне.., но и лекарката ми каза, че не е хемангиом.

# 11
Не е задължително да са с надигнат ръб хемангиомите. Качвате снимка в темата на д-р Оги и той ще ви каже хемангиом ли е, не е ли.

# 12
  • над кукувичето гнездо
Моята дъщеря имаше на челото, на едната челюст и на вратлето в основата на косата. Избледняха с времето, най-късно това в косата, появяваха се като плаче. Сега, поне тези на лицето, не се виждат.

# 13
Моята дъщеря имаше на челото, на едната челюст и на вратлето в основата на косата. Избледняха с времето, най-късно това в косата, появяваха се като плаче. Сега, поне тези на лицето, не се виждат.

А кога започнаха да избледняват от лицето и на колко годинки е? Благодаря за отговора 🍀

# 14
  • над кукувичето гнездо
Гледам по снимките, че на 6-7 месеца вече са доста изсветлели.

Общи условия

Активация на акаунт