Ангелска целувка

• 1 752
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Моите и двете имаха на челото. Не знаех, че така се казва. Избледняха първите години. При усилия на бебето, плач, са ставали и по-забележими, което е било временно за самия момент.

# 16
Много благодаря за отговора! А петната от “ангелските целувки” уголемяват ли се с растежа или си остават същите от самото раждане? 🌷

# 17
И трите ми деца имат белези на същото място, както и отзад на тила в косата и по клепача, като при голямата е най - силно изразено. На 5 е и не се е махнало това на челото, избледняло е, но си стои.
Близнаците също имат, на същите места, по - малки са белезите, но ги има. Предполагам, че като са по - малки може и да се махнат напълно. При каката не мисля, че ще се махне. Вариант е с лазер, като порасне и ако иска, разбира се.

# 18
А кога почнаха да избледняват.. силно се надявам да се махне..

# 19
Ами не знам точно кога, но след 6тия й месец със сигурност.

# 20
Много благодаря за отговора! Размерът на петното си е остава същия нали? 🌷

# 21
Sophiaaaa, ако толкова много се притесняваш, качи една снимчица на това петно - да го видим пък да не е хемангиом. Но хемангиомите по принцип са доста силен вишнаво-червен цвят. А тези, за които говорим са по-скоро тъмно розови и с неправилна форма.

Разрових се в снимките. На четири годинки вече почти нищо не личи. Не съм обърнала внимание кога във времето е избледняло напълно, но към днешна дата /16г./ абсолютно нищо не личи вече.

Ето на четири:
Скрит текст:

# 22
Благодаря за отговора! Ето снимка на петното: Става така червено при плач или като е топло. Иначе е бледо розово и на някои светлини дори не се вижда.

# 23
  • над кукувичето гнездо
О, то даже изглежда с форма на сърчице ❤️

Не се тревожете, ще избледнее.
Да ви е живо и здраво бебчето! Другото не го мислете Simple Smile

# 24
Мда, според мен си е точно такова петно. Не е хемангиом.
Ще избледнее с времето, не го мисли!

# 25
Много ви благодаря, момичета! 🍀🍀🌷

Общи условия

Активация на акаунт