Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Кои са книгите?
Аз козметика днес поръчах, но мисля да я скрия от себе си до Коледа, защото имам запаси

# 676
Ето тези са книгите

Много топли човешки истории за доброта.

# 677
И аз си купих книга; поръчах и продукт за коса от намалението в Златна рибка.

# 678
  • Варна/Благоевград
В сряда си купих нова пола , вчера пуснах една поръчка от barecare с няколко продукта за лице , а днес от златна рибка си купих 3 бои ,че бяха с 40 процента намаление ,един спрей и един крем за къдрици .
Сега дъщеря ми се легна,  аз ще си чета книжка с маска на лицето,а утре ще празнуваме в детски кът петият й рождения  ден, които беше във вторник

# 679
Изпих чаша розе, оправих си ноктите и сега гледам тъжен филм. Старостта не е най приятното нещо.

# 680
Започнах нова книга и поспах следобяд.

# 681
Имам си нов гардероб, в който най- накрая всичките ми поли, рокли и тениски заеха своето достойно място. Толкова ми е хубаво и подредено!!!

# 682
Ехаа както съм на вълна "обзавеждане", какъв е ТиЛи?
Честито и да си го ползваш с кеф!

# 683
Ехаа както съм на вълна "обзавеждане", какъв е ТиЛи?
Честито и да си го ползваш с кеф!

Икейски, от PAX серията.
Мерси, радвам му се много, наистина. Още повече, че се оказа само за мен, половинката благосклонно каза, че няма нужда от допълнително пространство, да си се ширя на воля. ❤
Е, запълних и двете крила.

# 684
Спах на обяд.
Следобед си отворих касичката за коледни подаръци -315 лв трябва да ми стигнат .

# 685
Вчера ходих на кино, а днес смятам да си направя маска на лицето, да чета книга, филм някой да гледам, абе да си мързелувам лежерно

# 686
Изчистих основно навсякъде, измих стъклата на детската, наврях се във всеки ъгъл на стаите, почистих цветята, изхвърлих разни боклучки и сега сядам с наслада да пия второ кафе. Пиша го в тази тема, защото се почувствах много добре, някак презаредена, сякаш лошото си е отишло.
Допълвам се - следобяд седнах на лаптопа и си прочетох всички мнения тука във форума от 2010 година до сега. Боже, та това е направо хроника на живота ми! Толкова неща са се случвали, повечето не ги помня изобщо. Пазила съм диета, описала съм подробно навиците и характера на предишното ни куче, децата са тръгвали на училище, боледували са, била съм безработна, имали сме финансови затруднения и много съм се притеснявала, имаше даже и любов, хе хе... Цялото ми житие е бг мама 🙂

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:05 от мекичка*

# 687
Изчистих основно навсякъде, измих стъклата на детската, наврях се във всеки ъгъл на стаите, почистих цветята, изхвърлих разни боклучки и сега сядам с наслада да пия второ кафе. Пиша го в тази тема, защото се почувствах много добре, някак презаредена, сякаш лошото си е отишло.
И аз така. И сега пия кафе на брега на реката.  Много добре ми се отразява такава разходка.  И през МОЛ а ще мина.

# 688
  • Mediterraneo
Вчера следобед си изгледах втория сезон на Императрицата на маратон.
Днес си направих маски на косата, на лицето, лакирах се и акостирах на дивана за следобеда.

# 689
Мекичка, от телефон мога ли да си чета писането в бг мама и как става номера?  Знам, че от лаптоп може, но моя се развали и скоро няма да го нося на ремонт.
 И да е по темата,  днес направих ревизия и разчистих гардеробчето на малкия от ненужни неща и умалели дрешки.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 06:04 от Andji_1

Общи условия

Активация на акаунт