Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Не, от телефон не става. Само от лаптоп или компютър.

# 691
Аз вчера разкарах разни ненужни и нехаресвани вече дрехи от гардеробите.Също харесвам това чувство на освобождаване.Подредих и др. неща.Днес се наспах и мързелувах.Ден без никакви задължения.

# 692
Днес сутринта си направих бавно и старателно сутрешната рутина за кожата и бърза тренировка , цял ден мързел.

# 693
Anji би трябвало да можеш - ако скролнеш най-отдолу и там във футера пише "пълна версия" - при клик те препраща в десктоп версията и имаш пълните функционалности вкл. четене на собствените мнения

# 694
  • София
Здравейте! Днес сутринта си изпих кафето на фона на новия аромат за стая. Коледен - на печена ябълка, мед и ванилия ухае. Подготвя ме за празниците. После си направих рутината за кожата и тялото. Заредих се с енергия за целия ден. Heart Eyes

# 695
Днес имам час за маникюр 💅, след това ще обиколя магазините, времето е прекрасно за разходка.

# 696
  • При децата ми
В петък си поръчах крем за коса от "Златна рибка" и се видях с приятелка, която си е дошла от чужбина. В неделя бях на ресторант с любим човек.

# 697
Купих си блуза,риза, два клина и пижама.

# 698
Днес имам час за маникюр 💅, след това ще обиколя магазините, времето е прекрасно за разходка.
Намерих си черно късо сако, черни боти и взех няколко шийт маски за лице. 🩷

# 699
Започнах с поръчките за Коледа. Лека полека отмятам нещата, дано само се побера в бюджета Simple Smile

# 700
  • София
Купих си дребен подарък и за ММ също! Купих си една книжка Simple Smile

# 701
След нощна смяна ходих при брат ми. Много добре си изкарахме - и работа свършихме и си побъбрихме.
Сега релаксирам с чаша горещ шоколад и форума.

# 702
Ходих на маникюр, после на обяд с ММ и сина ми в хубав ресторант. Следобяд се разходихме до близка забележителност. Сега ще пия горещ чай и ще почета.

# 703
Кафе и разходка с приятелка

# 704
  • Mediterraneo
Вчера съвсем импровизирано отидохме с ММ и детето до съседния град. Пазарувахме, хапнахме, че и торта за вкъщи си взехме. Изключително приятна вечер се получи!
Днес за обяд се видях със сестра ми.

Общи условия

Активация на акаунт