Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Трети ден суша домати в една мъничка сушилня. До гуша ми дойде, но зимата ще съм благодарна на себе си. Утре почвам да суша моркови, после лук и накрая сини сливи.
Мисля да си направя една салата и да тресна една ракия. Стига толкова въздържание.

# 301
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Най-накрая се кандърдисах да тръгна пак на народни танци.
Хем зная, че това ми е лекарството и любовта от спортовете, хем явно съм потънала в себеразрушителен режим. Отново....

Толкова ми беше хубаво днес Green Heart
Ще литна.
Нямам търпение да дойде четвъртък....

# 302
И аз със зимнината Joy
Това лято само лютите чушлета дадоха обилна реколта в моята градинка, та....мариновани, пукани чушки. Едно уютно ми беше Kissing Heart обичам да правя зимнина, чак да се чуди човек.....
Сутринта направих и тренировка Hug

# 303
Бях на фризьор

# 304
  • София
Нали не се сърдите ако пиша за вчера? 😀
Вчера изпих цяло шише с вода по време на разходката с малката. Направо усетих как кожата ми живна.
Сигурно звучи странно, но не ми остава време, а и не се сещам да пия достатъчно течности, а на всичкото отгоре и кърмя 🙂

# 305
Купи си от предния ден голяма бутилка вода. Сложи я някъде, където ще я виждаш често. При мен работи и ме подсеща да пия Simple Smile

# 306
Съквартирантката на дъщеря ми пристигна днес и ги поканих на вечеря. Беше много хубава вечер, разказвахме си истории от училище и университета. Толкова възхитително наивни и млади госпожици с чисти мечти и големи стремежи, с онази чиста вяра как могат да направят света по-добро място...балсам за циничния ми светоглед, облъскан и поруган от сблъсъка с реалността. Чувствам се сега млада и чиста като тях. Изпратих ги да купонясват някъде и останах да предъвквам великолепния спомен от вечерта.

# 307
# 308
  • При децата ми
Довечера съм при мама. Heart

# 309
Ева, усмихна ме. И ме върна едни 25 години назад.

# 310
днес си планирам коледно новогодишната отпуска.

# 311
  • София
Запазих си час за фризьор и маникюр за другата седмица,защото съм на сватба и днес си купих гребен Simple Smile

# 312
Взех детето от училище и обядвахме заедно навън

# 313
  • При децата ми
Днес забързо на козметик и след работа с приятелки на среща!

# 314
Довечера съм на масаж 😌 надявам се да ми помогне на възстановяването от простудата 😌

Общи условия

Активация на акаунт