Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 929
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
От понеделник започвам шофьорски курсове с цел да бъда по-самостоятелна - това лично за мен въпреки, че съм на 50 и се съмнявам дали мога да помня всичко като млада - моля стискайте ми палци Simple Smile
Няма значение на каква възраст е човекът. Колата е необходимост. Не може да се разчита все на някого да го кара. Много успех, късмет и стискам палци. Ще успеете да се справите, като имате голямо желание.

# 286
Разходка до Русе на фестивала на торта Гараш. Прегреших с калориите, мноооого Joy возихме се и на корабче по Дунава, абе яко!
Прекрасен град, вкусни торти, но важното е че бях с деветнадесет годишния ми син. Как ми се върза е мистерия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 287
И аз прегреших днес с невероятен десерт

# 288
Закрихме летния сезон и се пренесохме в апартамента. Счупих се от чистене, но всичко вече е както трябва и си почивам с книжката.

# 289
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз си изчистих къщичката. Стандартно ненавиждам да чистя, но днес го приех по-леко от обикновено и дори ми стана хубаво, че го свърших.
Дечурлигите цял ден скучаят. Малко мърморят, но навън е валежно и доста студено, та има отпуснах едно детско да изгледаме заедно.
Чакам ММ да се погушкаме и с него по диванчето. Време беше да дойде есента и някак ми действа успокояващо.

# 290
  • London

С кеф се поглезих😏 Ще изненадам жената😅👀😋

# 291
Изпържих си картофки 😌 ще ги хапна с много вкусна рибка, която си взех вчера от Панчарево 😌

# 292
за днес една хубава книжка от харесвана от мен поредица. Аз знам обаче , че след тази има още. Само не съм ги намерила за след това.

# 293
  • София
След малко чакам гости! Simple Smile Очакавам да си поговорим и забавляваме!

# 294
  • София
Купих си два лака за нокти и нов крем за ръце.
Направих и салата с картофи от градината ни. Чудни са! Simple Smile

# 295
След цял ден домакинска работа, се поглезих с тази чинийка с плодове от градината

# 296
Купих си ампули срещу сезонния косопад.

# 297
Поръчах си маратонки.

# 298
Вече настана времето да си правя чайчета. Много рязко настъпи това време. Вчера си купих 3 различни вида много интересен чай , не съм го пробвала до сега .

# 299
Варя бобче на тенджерата под налягане. Закусих стабилно две бананови палачинки, но студът идва - довърших кафенцето с наденица, яйца на очи и пушено сирене... настинала съм, работя легнала на дивана с лаптопа в скута... купих си шушони вчера да ми топлят крачетата...

Общи условия

Активация на акаунт