Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 923
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Елин Пелин е майстор на обрисуването на картините. Като съм чела разказите му, направо се пренасях вътре в разказа.
Вчера направих 10 000 крачки и пак уморена много. Късно си легнах.  Един човек, с който живея, ме омота и си легнах в 01.00 часа. Никакъв ред и организация няма този човек. После аз съм му била виновна. Бях много изтощена. Пак има днес режим на водата. Вчера имаше цял ден вода. Казах си, че като имаше дъжд, няма да спират и днес водата. Бях пуснала чаршафите си да се перат в пералнята и в 14.15 разбрах, че течеше от чешмата много малко вода. Мъчила се е пералнята, а аз не съм разбрала.

# 271
Веганствам от едно известно време и днес съм много доволна от резултата

# 272
Чета си разкази на Елин Пелин. Какъв майстор на словото! Живи картини, не разказва, а рисува Heart
Но тъжно, направо ти разклаща нервите.
Любимият ми български автор. От малка съм прекарвала летата, четейки негови творби.

# 273
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Карах колело с децата в парка.
И си дочетох една много интересна книжка.
И си минах втория транш профилактични прегледи за годината.

Доволна! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 274
Пътувах. Утре пак Sunglasses

# 275
Ходихме с дъщерята на ''Алея на книгата''.Купихме си каквото ни хареса.Радвам се, че успяхме, защото до края на седмицата имаме други активности и днес беше едва ли не единственият възможен ден.Разхождахме се, ядохме сладолед, пихме кафе.Напоследък, летните месеци  доста повече се движа.Правя по 13-15хил крачки и отгоре.Да видим като застудее и стане къс денят какво ще е.....Тъпотия, не съм готова още за това.

# 276
И аз не съм готова да дойде студа. Тогава ще ми бъде винаги студено и няма да ми се прави нищо. Аз съм много зиморничав човек.

# 277
  • София
На мен студа не ми пречи ...много... само да няма виелици и поледици... Аз направо от това имам паник атаки!

# 278
Аз пък с нетърпение чакам да застудее и съм много щастлива, че лятото свърши. Вече живея в ужасно горещ град и не ми понася изобщо да е 40°+...
Започнах режим и съм стриктна, надявам се най-после да започна да свалям излишното. Днес си поръчах любим парфюм Blush

# 279
На мен студа не ми пречи ...много... само да няма виелици и поледици... Аз направо от това имам паник атаки!
Така ли?
Аз обичам да се "окопая" на топло в екстремно време и ми е много приятно, усилва ефекта от уюта

Като в онази песен на Тоника
Цитат
Разказвай ми, слушам те,
толкова музика винаги има в гласа ти.
До тебе съм сгушена, тъй ми е хубаво,
колко е топъл гласът ти!

Във огнището тлее жар, вън се спуска мрак.
Губи се пътят стар, цял засипан в сняг.
Спрете бели мигове, тъй бързо не летете.
Няма път в нощта.

# 280
купих си обици
довечера среща на съученици от детската градина

# 281
И аз живея в много горещ град. Там, където през лятото е най-горещо, а през зимата-най-студено. През лятото едва оцелях в тези жегир Харесва ми умереният климат, като днес. Да не бъде нито много горещо, нито много студено.

# 282
  • София
Така ли?
Аз обичам да се "окопая" на топло в екстремно време и ми е много приятно, усилва ефекта от уюта

Като в онази песен на Тоника
Цитат
Разказвай ми, слушам те,
толкова музика винаги има в гласа ти.
До тебе съм сгушена, тъй ми е хубаво,
колко е топъл гласът ти!

Във огнището тлее жар, вън се спуска мрак.
Губи се пътят стар, цял засипан в сняг.
Спрете бели мигове, тъй бързо не летете.
Няма път в нощта.
Да! Хем изпитвам страх ,хем не ме свърта... Този януари с изпочупени клони и преспи стигнах сама до близкото кръстовище...и ни на на пред ни на зад (пешачката( Trollface та помолих мъжът ми да не вземе! Simple Smile повече тъй мисля да не правя,но не се заричам! Благодаря за песента

# 283
  • София
Близо два часа четох книга. Довечера като заспи бебчо, смятам пак да почета.

# 284
  • Козлодуй
От понеделник започвам шофьорски курсове с цел да бъда по-самостоятелна - това лично за мен въпреки, че съм на 50 и се съмнявам дали мога да помня всичко като млада - моля стискайте ми палци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт