Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 547
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 005
Е, иска ли питане?😂
На мен са ми възстановили разликата  за онези тениски.
Якето е едно от малкото, показани в темата, които ми харесват от пръв поглед.
Нищо, че имам две почти същите като кройка и цвят.😀

# 1 006
За до 20 лв разлика не правя гимнастики. Само ако е по-голяма и съществена...

Ако ще го пускаш пак, да е от др.профил май...може да избегнеш разправиите.

# 1 007
връщали са ми парите за по-евтиния продукт Simple Smile

# 1 008
  • Варна
Някой да има наблюдение върху тази чанта на RL, дали е била и на по ниска цена?

https://m.aboutyou.bg/p/lauren-ralph-lauren/chanta-s-prezramki-m … _campaign=product

# 1 009
  • sofia
Здравейте, моля някой с излишен код за 30% или код за Tommy Jeans да ми пише на ЛС 🌸

# 1 010
Не изтекоха ли кодовете за 30%...

# 1 011
Не мога да разбера размерите на тези якета на Karen Millen - в AY дават, че UK 10 е М, но в английската версия на Karen Millen UK 8/10 са S, а 12/14 са М. Също някой знае ли дали са умалени моделите?

# 1 012
Нали вече потребителка го е поръчала, нека сподели, пък може и някоя реална снимка да направи ако ѝ се занимава.

# 1 013
  • Варна
Не мога да разбера размерите на тези якета на Karen Millen - в AY дават, че UK 10 е М, но в английската версия на Karen Millen UK 8/10 са S, а 12/14 са М. Също някой знае ли дали са умалени моделите?
Ако това ще ти помогне, нося европейски 36,
UK 8,
италиански 40

# 1 014
  • Пловдив
Едва ме навихте! Поръчах якето от основния профил,  друг нямам. 20лв + е разликата. Ще се разправям, ако ми върнат по-малка сума. Имах такъв случай с Н&М. Отговаря си. Аз съм между М и Л. Якето е Л, за да го обличам с по-плътни блузи. Но пък имам и тази много красива блуза,  която заради вталената кройка също поръчах Л:

В аутлета цената е много добра. Усещам я доста опъната.
За чантата РЛ пише последната най-ниска цена:

# 1 015
  • Варна
Да. Видях каква е била последната най ниска цена, но може на предишни намаления да е била още по на далавера

# 1 016
  • Sofia
Дрехите на Karen Millen са умалени с един размер.

# 1 017
Благодаря на всички за отговорите! Значи да не съжалявам за коженото яке М, защото нямаше да ми стане най-вероятно.

И за да съм малко полезна по темата споделям една поръчка, която майка ми наскоро върна:

https://m.aboutyou.bg/p/modstrom/prehodno-palto-oak-7996467

Съветникът предложи нещо от рода на 70% XL и 50% L и тя поръча XL, но шлиферът беше огромен. Цветът също не ѝ допадна, дрехата не изглеждаше много като на снимките. Сега е поръчала един шлифер на Бенетон, надявам се да е хубав, защото беше доста намален.

# 1 018
Поръчвам от мъжкото и за сина  и за мъжа..та съветникът изобщо не следя, защото се чуди Grinning

# 1 019
Тези продължават да се гаврят. Цената в количката е една, като тръгнеш да плащаш друга, не съм слагала кодове...
И при мен се получи същото, кликнах на кода премахни, излязох от приложението и на следващото влизане всичко беше наред.
Следете си цените, че нещо напоследък сайта се бъгва често. 😒

Общи условия

Активация на акаунт