Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 512
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 110
Много интересно обаче явно не блокират потребителите, които си поръчват 2 сходни продукта, единият евтин, другият скъп и при връщането разменят опаковките и етикетите като задържат по-скъпото, а именно него декларират като върнато.

Вчера на евтиняка висеше хартиен етикет на скъпото. На самото яке, разбира се пишеше оригиналната марка.

# 1 111
Направих си експеримент.
Май месец бях поръчала две рокли, едната върнах веднага, другата стоя в гардероба три месеца и преди седмица реших, че ще връщам. Разпечатах документи и роклята пъхнах в плик от друга, малко по- скъпа. Днес имам отчетено връщане с реалната цена на роклята, защото някой спомена, че ги маркирали по баркодовете на опаковките.
Върнах още едно нещо, поръчвано два пъти на различни цени, мога да се обзаложа въпреки оригиналните товарителница и документ на по - скъпата пратка, че ще върнат по- ниската сума.
Много ми хареса роклята меланж по тялото, отговаря ли си на размера и как е като дължина?

# 1 112
Политиките и отношението определено се промениха. Осезаемо е

# 1 113
На мен ми предложиха код от 15%, ако не искам да чакам за наличност (която не се знае дали ще се появи). Ама е смешно, кодовете, които споделяме тук са точно 15%.

# 1 114
  • Пловдив
На мен ми предложиха код от 15%, ако не искам да чакам за наличност (която не се знае дали ще се появи). Ама е смешно, кодовете, които споделяме тук са точно 15%.
На мен дори това не предложиха, когато на бъга и след това ми анулираха поръчките...

Ние сме доволни от днешните нови придобивки - яке и рокля за дъщеря ми и чантата Пепе за мен. Утре ще ми дойде якето,  което ще върна Sunglasses.

# 1 115
Да предложа една чанта,която беше доста търсена.Взех я за подарък,но се промениха концепциите Simple Smile
 https://www.aboutyou.bg/p/desigual/chanta-s-prezramki-lisa-13903033
Излезе ми 39.90. На мен ми е малка,ако някой я пожелае-беше от големите намаления 39,90. В събота ще я върна.До тогава-пишете ако я иска някой-към момента е изчерпана ..

# 1 116
Аз миналата седмица върнах две неща, които са поръчвани два пъти. Едното даже дойде по грешка от голямото намаление ( опитаха се да анулират поръчката, но не стана). Ами върнаха ми парите за по-скъпите артикули, не са правили проблеми, както описвате.

# 1 117
Е, и на мен винаги са ми връщали до сега по-високата сума, но тук редовно има хора, на които се е случвало обратното. Така че никой не е застрахован, че и при него няма да стане същото.

Момичета, малко помощ. Поръчах една шапка на PACEMAKER и освен етикета на марката има и такъв на Umbro.  Същото важи и за етикетите вътре в самата шапка, а самата прозрачна опаковка също е щампована с  Umbro. Аз доколкото помня последните правеха спортни, да не кажа екипи с футболна насоченост. Какво общо имат двете марки?

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 21:30 от AeroJ

# 1 118
# 1 119
Благодаря, JiD! Да благодарим и на тях за колаборацията и да се надяваме, че всеки ще си гледа неговия бранд от там насетне.

# 1 120
Моето яке е с дата за доставка 28-30.08, но няма движение, значи няма да е утре. Чета постовете на Аеро и взех да се притеснявам какво ще пристигне и дали и аз не съм влязла в ретрограден Меркурий. Утре тръгвам на почивка и колегите ще вземат пратката, та няма да мога да я видя преди да я платя. На всичкото отгоре стягайки багажа  реших, че ми трябва плажна чанта и ми се падна такава с отворено/незашито дъно на джоба. Отидох да я сменя и реших, че ми трябва и нож тип джобен - отдавна се каня да си купя. Еми докато реша кой да си взема и стана белята, та ходих да ме шият. Надявам се да не съм влязла в серия, но ще стане ясно.

# 1 121
Скрит текст:
Със сгъваемите ножове трябва да се внимава. Белите стават бързо.
Споко, този път е мой ред да намажа филията. Не може на всички да им объркат нещата. Според мен мерКУРият е при тях. Аз ще си взема парите обратно и ми дреме на червената шапчица.

# 1 122
Ретро Меркурият носи недоразумения, но за закупени стоки, мисля, че правилото беше да не се купува електротехника, защото се оказва дефектна, дрехи май не е противопоказно и не би трябвало да има дефекти, но объркване и недоразумения може. Ама аз като четох постовете за объркани артикули и сменени етикети и ми стана зле. Като добавим объркването от ретроГАДЕН Меркурий, че пуснах поръчката с наложен платеж, а имам фобия от наложен платеж и бавенето - направо ужас Grinning . Аз обаче имам въпрос - ако при преглед в Еконт видите грешен артикул, как реагирате? В смисъл казвате на Еконтския служител - с цел да може да констатира грешката, понеже иначе няма как да се докаже, че е объркан артикул ли? И междудругото все се каня да попитам от къде взимате всички кодове за АЮ на куп?

# 1 123
Момичета, на 22/08 за първи път поръчах от about you. Получих съобщение, че поръчката трябва да бъде предадена на куриер, очаквана доставка 26-28. Преди малко погледнах съобщенията си и видях ваучер за 20%.

Скрит текст:

Какво се е объркало според вас? Надявам се все пак да се сдобия с роклята.

# 1 124
Аз обаче имам въпрос - ако при преглед в Еконт видите грешен артикул, как реагирате? В смисъл казвате на Еконтския служител - с цел да може да констатира грешката, понеже иначе няма как да се докаже, че е объркан артикул ли? И междудругото все се каня да попитам от къде взимате всички кодове за АЮ на куп?

Еконт не ги интересува. Казваш им, че отказваш пратката и толкова. Ама това, ако е само 1 вътре. Ако са няколко си преценяваш, защото трябва да вземеш всичките. И в двата случая после им се обаждаш по  телефона и им набиваш клинците. Ако сгрешеният продукт е наличен трябва да ти пратят код до старата цена, да си го поръчаш пак.

За текущите валидни кодове ли питаш?
Аз си имам и лист с всички кодове от 2-3 години насам. И когато имам време слагам продукт над 100 лв. в кошницата и ги почвам един по един. И то АЮ си казва кой от кога е валиден. Важи за близките дни само. Сега Oesi се зае с тази работа.

MagniМ, влез в АЮ в самата поръчка. Ако не пише "Отказано" би трябвало да дойде. Можеш и в самия Еконт да видиш какъв е статуса.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 23:07 от AeroJ

Общи условия

Активация на акаунт