Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 77 222
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 290
Просто не се ориентирах в първият момент като натисна в приложението  разпечатване къде в моят телефон да натисна да я огвори,за да я продиктувам.Трябваше да си го запиша веднага още вкъщи но разчитах,че в Еконт ще се ориентират кое аз съм генерирала преди малко.Явно при тях така е направена системата,че не е ясно.Те виждат само товарителници ,ама коя е в пакета,който получавам в момента,коя аз съм генерирала допълнително през приложението,за да върна от стара поръчка, не се знае.Сега когато съм вкъщи и не бързам виждам къде да отворя😇Както и да е,вече знам и всичко е ок.Колкото и да не ми се иска май ще си сваля и приложението на Еконт за всеки случай.

Пращам си я на пощата и оттам я отварям.
Ето сега така направих  като пповерявах там ли е...

# 1 291
Или скрийншот на самата товарителница. Това е друг вариант.

# 1 292
  • Пловдив
Дами, да ви попитам как почиствате хастара на якетата от естествена кожа? Имам едно Gipsy с бяла памучна подплата, която вече се замърси на ръкавите и врата. Пробвах с мокри кърпички, но не се изчиства хубаво. Много ме е яд на себе си, че не съобразих този факт.

# 1 293
Ами освен химическо, как по друг начин?
Изпрах кецовете от естествена кожа в пералня на 30 градуса, като нови са. Леко са твърди , но с носенето ще се оправят .

# 1 294
  • Пловдив
Mateah, да химическо, ама аз съм го обличала точно 5 пъти. Чудех се дали няма друг вариант...

# 1 295
  • на пистата
Ами освен химическо, как по друг начин?
Изпрах кецовете от естествена кожа в пералня на 30 градуса, като нови са. Леко са твърди , но с носенето ще се оправят .
Аз си пера чантите и  обувките от естествена кожа в пералнята.После за да станат меки взимам една микрохибърна кърпа,напоявам я с мляко за тяло и ги минавам.Стават супер меки.С млеко за тяло си минавам и кожените якета отвън.

# 1 296
Детето поръча някакви препарати за седалките на колата и с тях си чисти кецовете. Ще ги намажа с него освен.
Не знам зс хастара, явно има някакви начини за почистване с различни средства .Като знам бяло сако за едно обличане как става , никога не бих рискувала с бял хастар на дреха, която не се пере .

# 1 297
Аз съм си прала естествена кожа яке и ръкавици в пералнята, сухотата май я оправих с течен парафин или някакъв препарат за кожа. Но ми стоеше много намачкано. Но някак после се пооправи, макар, че никога не стана чак толкова гладко както в началото. Мисля, че има значение дали е агнешка или телешка кожата.

# 1 298
Моите са с черна подплата Stuck Out Tongue Winking Eye
На сака нося тънък шал..на кожено също, като захладнее..

За светлата подплата бих опитала на ръка...намокрям подплатата, малко препарат, разтъркване с гъбичка, подсушаване, пак потъркване разтъркване, и обиране с влажна хавлия..нещо такова си го представям.

Гошо утре пак ще увисне ..хем му казах да не иде скоро Joy

# 1 299
И моя ще идва утре, ама е голям хубавец, младо момче. Приятелка казва: "Е, как да не правиш поръчки". Показала го там на всички в службата, много го харесали. Техния бил много смотан. Та съм му казала, че ако реши да напуска Еконт вече има уредена държавна работа. Ще го вземат само и само да им носи листа от един кабинет на друг. А и все пак могат да си го позволят. Държавата плаща, толкова излишни работни места има, едно повече какво е. А бе смяхме се с него, ама приятно му стана Laughing

# 1 300
Абе и аз го Фаля моя, давам всичко от себе си дет се вика...ама не успявам за го докарам до там пари да не ми иска...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 301
Защото нямаш приложение. Като му слагаш там по една усмивка всеки път и като му вдигнат заплатата ще ти е без пари Grinning

Всъщност, сериозно, нашият куриер много добре си върши работата и наистина заслужава. Ама едва ли оценките на клиентите нещо му помагат.

# 1 302
  • Варна
Куриерът ми каза, че не знаели дали и кой и как ги оценява.
Никаква обратна връзка.
Казах му, че следващия път ще му дам недоволно човече и ще получи обратната връзка 😭

# 1 303
Ти па каква си услужлива, госпожа! Grinning

---
Забелязвам, че пак са намалили работното време на телефона на АЮ. Както е тръгнало дано не минат на роботи, че тогава съвсем ще я втасаме.

‎00 800 118 4977
Безплатно обаждане: пон.-пет: 8:00-20:00ч., съб.:10:00-19:00ч.

# 1 304
От кожените якета едно няма в наличност 😒

евтини кожени якета освен в абаут ю, изпадат доста и в бест сикрет, особено ако си ХС или С размер, започват от по 75 лв, черно има по 85, 89 и т.н. зареждат и други номера, но трябва да се следи. Не знам какъв цвят и модел търсиш, но от това яке имам 42 номер в количката ( дават го умалено, би трябвало да отговаря на 40, Л р-р), ако ти допада пиши ми да го освободя. 128 лв е, ако имаш код за 30 % от поканите през средата на юли ще го докараш до 90 лв, ако нямаш никакъв код си направи нов акаунт та поне с 10% да го намалиш Simple Smile

Извинявам се, че в тази тема пиша за друг сайт, но ако си изпуснал момента с добрите цени тук, може да се погледне и там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт