Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 464
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 555
Аз си отбелязвам в профила от АЮ от коя поръчка е връщането. А и ще се получи малко странно да върна нещо преди да съм го получила. В последните връщания нещата "старите" ги изпратих преди да получа новите.

Сега проверих. Сторното за е продукта с по-висока стойност.

# 556
Това вече си в редовна практика, много странна, защото доста магазини имат политика за защита на цената и ти връщат разликата без разходки на продукта...тука се твърдеше, че си объркваме пликовете и подобни неща, но не. Просто те целенасочено го правят.
Аз бях поръчала на 1 едни сандали, те ми ги отказаха. Буквално на следващия ден ги поръчах същите, на същата цена. Дойдоха, даже ще ги върна. Нищо особено намалено, сандали скечърс за 68 лева. Често има намалени чифотве, явно хората докато нацелят номера си в скечърс доста връщат. Ами хвана ме още повече яд, защото в крайна сметка не бях поръчала нещо кой знае колко разоряващо ги, а пък ми врътнаха номера и хич не им пука. Код за 20 процента не съм получила, като цяло от тях получавам само мейли с "много искрено съжаляваме", и толкова. Само на емоции си играем.

# 557
Аз си отбелязвам в профила от АЮ от коя поръчка е връщането.
Как става това?
В момента нямам поръчка с активни артикули за връщане и не мога да погледна.

# 558
Понеже знам, че ползваш приложението - скролираш в самата поръчка до най-долу, до черния бутон "Върни артикула". Като го натиснеш излиза списък с цялата поръчка и в квадратчетата маркираш кое връщаш. После натискаш "Създай документи за връщане", които не ползваш, ако имаш оригинални.

"Върни артикула" го има и на още неполучени неща. Аз сега това го гледах на поръчка, която иде днес.

# 559
Нищо не съм объркала.
Даже за тези генерирах нова товарителница и разпечатах листа за връщане, защото бях върнала другата част от пратката  и съответно използвах документите.
И друг път ми се е случвало, де.

# 560
Аз също си отбелязвам връщането в профила, и слагам съответните пликове и бележки. Връщането на ниската сума е факт и съм го писала поне два пъти. Наглото е че после те карат да попълваш бланката за сгрешен продукт, сто разговора, докато се откажеш. Абе...не в каквото беше в началото. Колко ме радваха. С отношение, не само цени. А и цените бяха по изгодни.

# 561
Да, явно е "Ако мине номера". Много неприятно.

# 562
На мен сега ми пишат дали искам да се откажа от оплакването си. Изобщо не им отговарям. Да видим.
/Не съм се оплаквала, писах им само да ми върнат парите за отказаната поръчка/

# 563
Ботите A.S 98
https://m.aboutyou.bg/p/a-s-98/boti-chelsea-8466116?utm_medium=r … _campaign=product
Много хубави и качествени очаквано за марката. Удобни.

Якето Colmar
https://m.aboutyou.bg/p/colmar/zimno-yake-13501971?utm_medium=re … _campaign=product
Хубаво е, по- леко отколкото очаквах, но прави хубав въздушен джоб. Цвета е по- скоро малинов, отколкото червен, лъскаво е, но поносимо и стои добре за модела. Номера е точен и стои като шито за мен. Пуха е в единичен джоб, но предвид материята не виждам начин да излиза. Плата е мек, не е от онези твърдите тип мушама.
Пристигна без етикети и това ми остави горчив привкус. Няма вид да е носено, но все пак. Знам, че марката е скъпа и въпреки намалението пак си е парà.
Остава да реша дали да се глезя с уж ново яке на тази цена.

# 564
TEA15 - 15% отстъпка за суми над 100лв за 48 часа.

# 565
  • Пловдив
15YOANA

# 566
Mimosa, якето е голяма тупалка, задръж го. С етикет, без етикет, какво ти пука. Ако изглежда ново и е на добра цена си струва. Уникално е!

# 567
Мдааа, и аз знаеш ли колко якета с етикет получих и къде са сега? В коша /етикетите/.

# 568
Да, на мен също ми харесва много, eye catcher си е отвсякъде. Не съм виждала такова. Излезе почти 240лв. Ще кача снимки после, че тук на работа не стават ОК.
Между 2 слоя на съставния етикет има едно такова...не знам какво е, ако някой знае би ли обяснил? Релефно е нещото, като подлепено вътре.

# 569
  • StZ
Мимоза, изглежда като защита  това - против кражба в магазин

Общи условия

Активация на акаунт