Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 397
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 675
Много благодаря за кодовете. Поръчах неща без допълнително намаление и се получи добре.
15 YOANA И IVAK15 са активни. Един от кодовете, които пробвах, преди да потърся тук, беше TEA15, но той не е активен в момента.

# 676
Аеро е написала кой код до кога, или от кога, работи.

# 677
  • гр. София
Blue`Sky, изглежда красиво, кройката е хубава, елегантна, но ако няма копчета действително има риск да се разгръща при силен вятър. 100% вълна ли е?

# 678
Аеро е написала кой код до кога, или от кога, работи.

Да, но TEA 15 все пак не е активен в момента Simple Smile Благодарна съм й за помоща с кодовете !

# 679
Здравейте, вчера получих чантата, която поръчах с 30% код от Вас. Води се Willow bouquet bag.
Трябваше ми нещо елегантно и подходящо за ежедневието. Хем да е голяма, но и да не е като пазарска.
Какво кажа незнам. Точно това съм търсела 😍 С кеф ще я нося. Въпреки че исках мръснобялата, черната със златните елементи седи уникално. Кожата, изработката..всичко е точно.
Дойде изключително добре опаковано, както бях проучила от unboxing видеата в YouTube. Има си и противопрахова торбичка.
По принцип много искам бежовата Coach Tabby 26, но ще ми е малка в сегашното ми ежедневие. По- натам може би.

# 680
Miss_Mandy, постът е от вчера. Явно е бил този до снощи.

----

"Нищо не съм казала. Казвам само, че ..." /това от един филм/ много намалено, бе!
https://www.aboutyou.bg/p/dreimaster-vintage/prehodno-yake-9287965

Забравих да споделя, че пак са ми спрели рулетката в приложението. Явно са решили, че съм се разпазарувала достатъчно /на 01.08. примерно/ и купони не ми трябват. Нищо, че нищо не получих. Живи и здрави да са. Аз и тези, които ми се паднаха едва ли ще употребя.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 14:57 от AeroJ

# 681
Днес ми излязоха мечтаните маратонки. И аз се нареждам ако някой иска да се раздели с един код 30%. Вчера го изгърмях....ще умра от яд

# 682
@Зимна роза ето снимка. Още се чудя, хубава е изработката…

Палтото е страхотно, ако цената е била добра, според мен си го оставете - групата на Max Mara са известни точно с качеството на вълнените палта. Аз още съжалявам, че не поръчах едно зелено палто на Max&co за майка ми, и тя се притесняваше, че е без копчета и моделът се изчерпа, защото беше доста намален. Ами все още не сме намерили по-добър вариант…

Здравейте, вчера получих чантата, която поръчах с 30% код от Вас. Води се Willow bouquet bag.
Трябваше ми нещо елегантно и подходящо за ежедневието. Хем да е голяма, но и да не е като пазарска.
Какво кажа незнам. Точно това съм търсела 😍 С кеф ще я нося. Въпреки че исках мръснобялата, черната със златните елементи седи уникално. Кожата, изработката..всичко е точно.
Дойде изключително добре опаковано, както бях проучила от unboxing видеата в YouTube. Има си и противопрахова торбичка.
По принцип много искам бежовата Coach Tabby 26, но ще ми е малка в сегашното ми ежедневие. По- натам може би.

Чантата е много хубава, да си я носите със здраве! Аз имам друг модел на Coach и изобщо няма следи от ежедневно ползване, въпреки че е светла и я нося и в сняг/дъжд. Иначе и аз гравитирам към малки чанти, от техните съм харесала една капитонирана Tabby, която даже се води wristlet (добре, че не я намалят много) 😂

# 683
Мен пък ме е яд, че излъгаха АЮ до кога важат кодовете. Щото нали бързо да пазаруваме, да не изтече кода.

# 684
Благодаря много за коментарите за палтото. Приложих кода от 30% и се получи добро намаление (особено сега като гледам ценитe). С наближаването на есента се съмнявам да го пуснат на по-ниска цена. А това, че дори не е мерено и дойде в много добра опаковка също е плюс Simple Smile

# 685
Мен пък ме е яд, че излъгаха АЮ до кога важат кодовете. Щото нали бързо да пазаруваме, да не изтече кода.

Дааа..и аз като изпэлнителна ученичка ти повярвах и по нощите го пуснах Grinning

Шегувам се де, не е твоя вината, очевидно....а на абачю Joy

# 686
Много долняшко от тяхна страна след цялото оакване.

# 687
И аз това си помислих. Че пак ни хлъзнаха с кодовете. Или просто са объркали първи август с първи април.😉 Изобщо...хубава работа,ама немска.

# 688
Момичета, преглеждайте си любимите след 14-15 часа. Развъртат намаленията. Днес някои неща в любими са ми с по- голяма екстра от вчера.

Това изглежда симпатично
https://www.aboutyou.bg/p/canadian-classics/prehodno-yake-amherst-8776007

И това
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/prehodno-yake-new-york-13719738

А това мъжко го препоръча една колежка от темата, която изчезна. Веднага да се яви и да сподели какво си пазарува тихо-тихо.
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/prehodno-yake-11537284

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 07:55 от AeroJ

# 689
Момичета, ако някой има, код който няма да ползва, може ли да ми го изпрати на лично!?

Общи условия

Активация на акаунт