Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 387
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 750
Тези са 37. Да беше си направила ансамбъл с тях Satisfied
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/sandali-s-razdelitel … prastite-16997603

Това също е на голямо намаление
https://www.aboutyou.bg/p/polo-ralph-lauren/niski-maratonki-hrt-ct-ii-12162702

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 08:01 от AeroJ

# 751
Видях си сникърсите на Фила.
Първо - ест.кожа хич не ми харесва, прилича на балатум.
Второ - номерацията е от калпавите, аз ви казах че за това се сверявам по английската и американската, че там съм 6 по нея и 8 по американската. В краен случяй 6.5 или 8.5 мога да взема.

Тук пуснах два чифта - по европейска номерация 39 и 40.
Да, но преобразуването към нея е калпаво, защото 39 в случая е 5.5 по английската, което ми е малко, аз съм 6.
А другият номер 40 е 6.5 по английската и чак 9 по американската, а там съм 8 аз.

С две думи - не ми харесаха и ще пътуват обратно.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 13:30 от teta75

# 752
Аз пък тази сутрин видях за пореден път  колко подло постъпват АЮ. Имам от рулетката 2 кода за премиум. За 25 и 20 % отстъпка. Да, но не ловят всичко, а само на което те преценят. Ето примерно горните кецове не ги хващат, за разлика от другите 2 разновидности. Реших, че явно трябва основното да е под 50%, че да сработи, но и това не е. На каквото те са решили. Ми няма да ги ползвам пък!

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 17:58 от AeroJ

# 753
Момичета, преглеждайте си любимите след 14-15 часа. Развъртат намаленията. Днес някои неща в любими са ми с по- голяма екстра от вчера.

Това изглежда симпатично
https://www.aboutyou.bg/p/canadian-classics/prehodno-yake-amherst-8776007

И това
https://www.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/prehodno-yake-new-york-13719738

А това мъжко го препоръча една колежка от темата, която изчезна. Веднага да се яви и да сподели какво си пазарува тихо-тихо.
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/prehodno-yake-11537284

Привет, момичета 👋🏻 бях пуснала мъжкото яке на Том преди време, така че мисля че става въпрос за мен 🤭 в момента не съм в България и ми се е насъбрал един куп от пакети, чакам още 2 пратки от АЮ, от последното им намаление. Като се прибера ще напускам линкове с мнения в случай, че някоя си хареса нещичко, но главно пак пазарувах за ММ и за мен 2-3 неща нали да не съм валат. 🤭🛍

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 10:17 от Toffee ᡣ𐭩

# 754
Видях ги и тези, но цветово другите ми харесаха повече, та затова. Нищо, някой друг си ги е харесал и вече са изчерпани. Grinning Уж мерих стелката на едни мои и не е голяма разликата, пък ще видим. Blush

# 755
  • Пловдив
С позволение на bubanka настоящата тема ще е актуална до края на месеца.

Получих чанта Есприт от аутлета /не е налична вече/. Много малка, ще я мисля.
Едно връщане отпреди 10 пак към тях все още не ми е отразено, ще почакам още малко...

# 756
Пристигна ми чантата, цвета е повече от красив - Navy и изобщо не съжалявам, че върнах черната.

Сега водим кореспонденция по друг казус и....девет дена път с камили. Днес е 4-тия ден и още сме на етап верификация при положение, че преди това свършихме тази работа по телефона. Желаните артикули отдавна се изчерпаха, търпението ми също, особено след като ми казаха, че ако реша да върна якето може да не признаят връщането, понеже е без етикет. Ей сега ще им го нарисувам!😃

# 757
С пачки ли е пълна..издута изглежда..или си минала веч за леб и млЕко от магазина Joy

Кое яке...що без етикет, не ги ли пазиш?
Ако е рекламоция, 2г .,  законът не изисква да е с етикет...

# 758
  • Бургас
Аз направих май голяма глупост. Получих 2 спортни екипа, заедно с други неща в една поръчка. Единия екип не ми хареса, а другия беше само клина, без горната част. Опаковах ги и ги върнах в събота, а трябваше да се обадя и да ги предупредя. И да го върна като рекламация ли, не знам. Сега най-много да пия една студена вода с парите. За този става въпрос, но беше 45 лв - https://www.aboutyou.bg/p/puma/obleklo-za-trenirane-8521149

# 759
Червеното яке, нали пристигна без етикети.  Сега иди доказвай, че нямаш сестра! 🤐
На работа съм Тет, к'ъв ляП та гони. С пачки,  да, ама служебни 🤑 😂

# 760
Колмара ли....и що ще го връщаш не разбрах?
Аз етикетите ги пазя дълго дълго...

Да кажа за връщанията и етикетите, ама другите с товарителниците имам предвид - имах поръчка с две неща. Едното бях върнала с лепкащият етикет. Другото днес като цъках връщане от профила и генерира друга товарителница. Зърнах да питам АбачЮ ок ли е така, казаха да....та връщането от профила генерира друга товарителница, това не го знаех...различна от тази по лепящият етикет.

# 761
Мимоза, ти защо изобщо се занимаваш да се обясняваш? Връщаш и толкова. Те не знаят на кое има етикет, на кое няма. Нито гледат. Връщай там и не се занимавай с тях.
Какво не му хареса на якето?

Bobby®, някои модели кецове са умалени и трябва да поръчваш с 2 номера нагоре. За джапанките нямам инфо как вървят. Дали са само с номер или с повече.

# 762
Дрехи получени без етикет съм връщала, пиша на листа и не се знимавам да се свързвам с тях.

Колко евтино беше якето на colmar?   Гледам същото в best secret, но е едва 35% намаление в момента, 558лв, скъпо е, има всички размери

# 763
Не съм казала, че не го харесвам, просто за мен един артикул щом е без етикет не е нов. Не, че няма носени с етикет, но поне аз не съм попадала тук. Те не са със статут на аутлет / казаха, че дори там всичко е ново/, нито на second hand. Поръчам го за ново и очаквам да си е със всичките салтанати.
Поради същата причина преди време върнах сандалите Клариса на Мартенс - 262лв хвърлени в транспортна кутия без етикети. Поръчах ги втори път на 174лв и си дойдоха както си трябва.
360лв затворени и в Ремикс и чакам 14 дни да ми върнат парите щото поръчах нови якета Найк и Томи, но Найка пристигна сцепен на гърба, а Томи с грешен размер. Не са описани, че са с дефект, иначе не бих ги поръчала.
Просто взе да ми писва да ми ползват парите при положение, че вината е тяхна.
АЮ ми казват, че рекламацията може да отнеме 60дни! АлоУ! Ок, ама аз не съм изкарала зимата с него и да имам претенция, че се е скапало.
Ето ги и ботите. Ми писна ми! 😡 Да гледат какво изпращат.

Не, че не могат да се носят, но защо трябва да се правят компромиси?! Или аз много доглеждам. Верно ръчна изработка, та ще помисля дали няма да ме дразни прекалено.
Ей за т'ва казвам, че до нашия пазар рядко достига читаво качество.

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 18:32 от •mimoza•

# 764
Не гледам има ли етикети.
Сега сгрявам, че филата нямаха...ама си ги опаковах и преди час ги занесох в еконт.
Знаех че са връщани, защото дойдоха светкавично, за 2 раб.дена, от склада тек за върнати стоки.

Ако ми бяха станали, щях да си ги задържа, нищо че са без етикет, в неоригинална кутия и прочее. Бяха си нови и неносени, само са мерени евенгуално...

Не знам защо си им писала, и звъняла, за етикета.

Общи условия

Активация на акаунт