Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 515
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 960
Biker Princess го имам от януари. 125 лв. беше в АЮ. Не, че някой ме пита.

# 961
Кожените якета все на около 120-130лв съм вземала, освен кафявото на 85...тогава бъг ли беше, зверско намаление ли, забравих вече....
Въртят ги цените, току намалят накои модели....

В Бест сикретс имаше да, пак около стотина лева цени за кожа...

Пуснах тениски за детето, от мъжката серия...

Сникърсите не са ми ги пуснали още и им стои надписа за откажи поръчката.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 15:26 от teta75

# 962
На мен ми стои, докато не я обработят поръчката. В сряда пусках нещо, в четвъртък беше малко по-евтино. Опитах да откажа първата, ама казаха "не става". Ще има пак получи-върни.

# 963
  • Пловдив
Момичета,как са като номера якетата на Gipsy? Умалени ли са,уголемени ли са?Харесах си едно,но се чудя какъв номер да поръчам.

# 964
Момичета, когато искате помощ за размер по-добре е да се пита конкретно. Има голям шанс някой да го е поръчвал или има това нещо. Сега ясно, че много хора не искат, понеже все ще дойде някой да им съди избора, ама на вас какво ви пука? Нали вие си го харесвате.
Имам едно Джипси и то си отговаря. Което не значи, че за всички модели е така.

# 965
И аз имам едно Джипси, и според мен си отговаря

# 966
Дойде ми якето.
https://m.aboutyou.bg/p/faina/zimno-palto-13947165

Хубаво стои, качулката е дълбока (не се сваля), има допълнителен текстилен маншет отвътре на ръкавите, като се върже коланът добре се подчертава фигурата. С цип и копчета е, има по едно копче и на джобовете да не изпада съдържанието им. Обаче ми се вижда много тънко и леко. 1, 230кг. е. Аз такива якета не нося и сега не мога да преценя ще топли ли зимата. Макар че и кашмиреното ми палто, което е до глезените, на пипане е тънко и е леко, но топли много.
Всъщност якето може и да си е нормално дебело, но като нямам опит с този тип дрехи...

До материал е, може да изглежда тънко,но много да топли, само дето в тези жеги сега трудно ще разберете.
Имам опит с един Адидас, зимно се водеше, супер леко и с някаква тънка ватичка, бях сигурна че само за преходно ще става, обаче изненада, топлеше като на реотани, та сигурно пет зими изкарах с него, не трепна нито цвят, нито материя.

# 967
От бързане да пусна поръчката съм я пуснала с наложен платеж. Не знам дали е заради това, но изобщо не се движи и ми даде доставка на 4.09 (а е пусната на 22.08), още ми стои опцията Откажи. Като цяло много не обичам да чакам, това ми е единствения проблем и с Best Secret. Но много странно, че About You при връщане на артикули, платени с карта, ми взима такса 1%, примерно ако върна артикули за 320 лв, след върнатата сума ми отнема такса 3,20лв. Преди години мислех, че е от УниКредит, но в последствие забелязах, че примерно при Best Secret и Зара няма такава такса. От Fashion days все още нищо не съм връщала, за щастие там нацелвам, но и рядко пазарувам от там. Дори не знам как става връщането, но като гледам няма стикер за обратно връщане, което значи, че вероятно пак като в Best Secret трябва да си го разпечатвам сама, а нямам принтер вкъщи и трябва да го разпечатвам на работа, а не искам там. И все пак Fashion days са много бързи нещата ми пристигат за 3 дни, а още повече ми харесва (не знам дали е случайно), но като си сложа нещо в любими и в кошницата, след няколко дни ми намаля цената му. Grinning Както и да е, все пак предпочитам с карта, защото смятам, че по-бързо се обработва връщането и няма шанс някой да обърка 1 цифра и да направят паричния превод на някой друг, само цъкат refund или partial refund и паричките се връщат по картата.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 10:48 от Regalia43

# 968
  • на пистата
Във Фешън дейс не разпечатвате нищо.Генерирате връщане от сайта и който куриер се падне,идва и ги взима от вкъщи.От както имаме изи бокс в града пазарувам основно от фешън дейс до изи бокс.Връщането на парите пак там е светкавично.Онзи ден върнах вечерта и на другия ден на обяд парите ми бяха в сметката преди даже да получа имейл за връщане.Имам същата пратка в абаут ю,поръчка на 22.08 доставка след 04.09.

# 969
  • Пловдив
За якето на Джипси, не го публикувах, защото го харесах в best secrets и не знам от телефона как да споделя страницата.😁А не го намирам в about you.Ще кача само снимка.
По принцип нося якета хл .

Дано да се отваря.
Благодаря на отговорилите.

# 970
Аааа, някакво с качулка Мимозата беше поръчвала, но хич не съм убедена, че беше такова.

# 971
Имам това, което е много подобен модел
https://m.aboutyou.bg/p/gipsy-by-mauritius/prehodno-yake-casha-l … _campaign=product
Всички якета са ми М, само това е L. Усещам го като една идея по- свободна М-ка. Предполагам всички от този тип ще са малко умалени /говоря за тези, които са с подвижна мостра и качулка. От снимката не става ясно дали е подвижна само качулката. В момента съм в движение и нямам време да търся модела.
Gipsy 2.0 са уголемени, а останалите си отговарят.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 13:35 от •mimoza•

# 972
Като се разговорихме за якета ми попадна това. Някой да го грабва

https://m.aboutyou.bg/p/gipsy-by-mauritius/prehodno-yake-jale-16 … _campaign=product

# 973
  • Пловдив
Все много малки кожените...в смисъл, останалите номера на добра цена.
Затова си купих на триста и нещо от физически магазин
Confused
Като гледам на какви цени го купувате...ми иде да отслабна Joy

# 974
Е кака сврака, не даде ширет за модела на якето Simple Smile, ако решиш да не задържиш по-скъпото в беста това до вчера беше на 183, сега е на 193 но пък с код за поне 10% пак 20 лв надолу, има и симпатични на bugatti и apple of eden, иначе са хубавки тези които си поръчала със здраве да ги носиш.

Може ли линк, да си го сложа в любими? Много ми харесва, а сигурно се е изчерпало, не го намирам.

Общи условия

Активация на акаунт