Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 457
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 630
  • 1st floor
Уууу! Мерси, че писахте за намаление. Влезнах да видя количката -  спрямо сутринта 65 лв надолу и поръчах веднага.

# 631
Поръчах си чехли сутринта, още преди голяяяямото намаление. Отказани са
Ми...нямам думи. Беше ми приятно с вас. Но с тях вече наистина не. Няма да се моля да ми продадат нещо.

# 632
Взех си пратката , роклята си я оставям, макар да е идея по- уголемена от черната в същия размер. Не знам какви са тия разлики , все едно е кроено и шито на магия. Това важи и за други марки, де.
Якето Марико писах, че съм поръчвала. Ами тогава цвета си беше корал, сега първо реших, че са ми пратили малина, но не, някакво странно бонбонесто  розово е. Води се преходно, аз успешно ще карам зимата с него ако свикна с цвета.
Звънях за тениските. Мислех да преглътна сумата, но си викам защо пък. Видяха си грешката и всичко е ОК.

# 633
Имаше ли мартенски на 60/70лв и еър форски на 80/90лв да не ме е яд било 😂??? Търся код за 70 % или 72% - някой ако има и няма да му трябва аз ще го изпукам 😊

# 634
И мен ме отказват да пазарувам! Точно да поръчам едни слънчеви очила и изведнъж активираха намалението, а с него изчезнаха и очилата, вече не са налични! Как стана това и аз не знам, но поведението и политиката им са под всякаква критика. И аз съм от тези с отказаните поръчки от миналото "намаление". Беше ми минало разочарованието, сега отново!

# 635
Имаше ли мартенски на 60/70лв и еър форски на 80/90лв да не ме е яд било 😂??? Търся код за 70 % или 72% - някой ако има и няма да му трябва аз ще го изпукам 😊

Имаше, ама това беше цената за 2 чифта. А ако вземеш и трети направо ти пращаха още толкова пари по сметката. SatisfiedSmiling Imp

Mateah, преди същият цвят ли поръча от якето?

# 636
Шайзе 😂 Значи не е имало нищо особенно. Аз само такива цени признавам за истинско намаление 😁 Хвърлям по едно око когато пуснат екстра намаление,ама нищо особенно - поне за мен. Само с няколко тениски минах през последните месеци на тези промоции. Ама здраве да е. Аз ще си чакам на 70/80лв - преди имаше бол. От всички мартенски които имам около 15 чифта - най-скъпите са ми 121лв. Най-евтините 70лв,а нее сандалите 58/9лв са ми най-евтините. Иначе останалите ми са в диапазона 80-110лв. Всички от Абаут Ю. Вие си бойкотирайте,тамън ще има и за нас 😂😁😂😁😂

# 637
Същият цвят е, то няма и кой знае колко разновидности.
Миналата есен имаше намаления в НМ и си взех едни дънки. Много ги харесах, особено цената.😀
На първо обуване им се случи случка- избелени пръски от белина, не разбрах даже как и къде е станало. Поръчвам същите- идва нещо съвсем различно- цвят, еластичност, дължина, всичко. Поръчвам трети път- идва трети чифт, и той нищо общо с предните два. Четвъртият път поръчах за колежка- четвърти различни ! Е как поне един с един нямаше общо!
Та и сега не се чудя за разликата в цвета, такъв плат е имало, такова са шили.
И в темата на Зара се споделят същите истории.

# 638
Шайзе 😂 Значи не е имало нищо особенно. Аз само такива цени признавам за истинско намаление 😁 Хвърлям по едно око когато пуснат екстра намаление,ама нищо особенно - поне за мен. Само с няколко тениски минах през последните месеци на тези промоции. Ама здраве да е. Аз ще си чакам на 70/80лв - преди имаше бол. От всички мартенски които имам около 15 чифта - най-скъпите са ми 121лв. Най-евтините 70лв,а нее сандалите 58/9лв са ми най-евтините. Иначе останалите ми са в диапазона 80-110лв. Всички от Абаут Ю. Вие си бойкотирайте,тамън ще има и за нас 😂😁😂😁😂
Това коя година е било 😃
Имаше добри цени, обаче АЮ не излязоха почтено от ситуацията. И все пак добре, иначе щяхме да се заринем с излишни неща.
Днес преди да пуснат екстрата бях на един клик от поръчка и се замислих само за част от секундата, че наистина нямам нужда от нищо.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 10:14 от •mimoza•

# 639
А аз сал бъгови цени признавам, като алфата за 35 лв...Joy

(Ай стига сте мрънкотили за 1.08...)

# 640
Аз това не бих го облякла и без пари да ми го дават, та не видях смисъл да го купувам. Цените са им нереално завишени и не само на този бранд.

# 641
  • на пистата
От злополучния 01.08 ми дойдоха само тези неща.На детето жащи,на мен обувки,че дето вика мъжо кой поред са..стоножке.

# 642
  • Пловдив
NaM,
 Не е честно. На мен същия комплект боксерки,на същата цена ми ги отказаха. Т.е. "аз сама си ги отказах"по техните стандарти!!!

# 643
Аз това не бих го облякла и без пари да ми го дават, та не видях смисъл да го купувам. Цените са им нереално завишени и не само на този бранд.

Ама чакай малко, кой те кара да го обличаш Grinning
Аз говоря за себе си....

# 644
Никой не ме кара, но ниските цени/ бъгове уж провокират излишни покупки. Пас съм.

Общи условия

Активация на акаунт