Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 436
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 870
Иначе пише синтетика.

Хайде да видим този път ще получим ли нещо, или пак нищо JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Голям съспенс..за вдигане на адреналина Joy

# 871
  • Пловдив
Че кое беше толкоз намалено кат предните отказани, че сте под стрес? Grinning

# 872
Прага за намалено е на всеки според джоба Simple Smile
Но като цяло има добри попадения този път и за всеки по нещо.

# 873
Puma Smash са най-големите летви на Пума. Не знам за удобство как са,но са толкова грозни че и без пари не ги взимам. Като знам,че някой беше дал близо 100лв за тях преди време. А сме го коментирали миналата година,че не става този модел. Най-удобните пума са Suede за мен. Получих най-големия си код евърррр 😋😁😋😉☺ Ще пропусна да мине намалението и ще разгледам кво е останало,кво се e появило. Пак скриха някой неща.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 20:56 от vlbs

# 874
Че кое беше толкоз намалено кат предните отказани, че сте под стрес? Grinning

Не е като да няма...Grinning

# 875
Благодаря на AeroJ за линка към тези боти на Camper  Flowers Hibiscus Поръчах ги, дано дойдат.

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/camper/boti-bowie-8499308?utm_medium=ref … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/camper/ … oti-bowie-8499308

# 876
Puma Smash са най-големите летви на Пума. Не знам за удобство как са,но са толкова грозни че и без пари не ги взимам. Като знам,че някой беше дал близо 100лв за тях преди време. А сме го коментирали миналата година,че не става този модел....

Искаш да кажеш че на теб са ти грозни вероятно? Grinning

Щото е силно субективно това..Wink

Аз като се показват грозни за мен неща тук, подминавам. Особоно като не са ме питали. Nerd...ама това аз де...

Мистикова, какво търсиш...? Да предложим нещо..но кажи раздел поне.
Има много неща с 50,60 и 70% основно намаление, и отгаре 30 екстра.

# 877
Аз си търся удобни високи маратонки/може и боти, за по-широк крак като за зимата, не платнени. Поръчах сега да пробвам едни на конвърс pro blaze classic и се чудя на втори chuck 70.
Предният път бях поръчала едни самба на 77 лева и ги отказаха, сега на 122 лева още важи поръчката. Да видим.
Имам за връщане от онези маратонки на томи, бяхте споделили тук линк, lux май се водят, много ще ми набият пръстите. Стеснени отпред ми идват.

За якето на Онли, вземала съм същото на 16 лева, според мен е една идея уголемено, на моя ръст 163 не е късо.

# 878
  • Пловдив
Ами...нищо конкретно не търся, ама тъй може да позяпам Simple Smile

# 879
Не е така 😂 Трябва да се казват мненията  😁 Да моето мнение,че са грозни с фирмата и подметката си. Като Рибока на Карди Би. Суперрр грооозни 😂😂😂 Така както много хора казваха,че Алфата парката с копчетата е грозна. Пък аз го имам от 7/8г,вече майка го носи,но на мен си ми харесва. Така че,казвайте си мненията,няма да се сърдиме. Различни очи,различно красиво виждат 😁

# 880
Ами...нищо конкретно не търся, ама тъй може да позяпам Simple Smile

Ми много са.
Аз филтрирам по най-,ниска цена и зяпам. За якета да речем, за рокли.
В детското също така. В мъжкото за мъжо....и така Simple Smile

vlbs, щом те напъва отвътре, изливай си го...
Само да кажа че който ги е поръчал, ги е гледал, видял, мерил, носил, преценил.
"Мнението" ти е без никаква стойност в случая...на мен поне не ми носи нищо, освен почуда защо, аджеба, го изпляска това...никой не те е питал, но щом те напъва вътрешно...дерзай....
Ама не е много гот ..

# 881
  • гр. София
Много странно. Цената първоначално е една, а като отворя самия продукт - друга.

# 882
Моето мнение е че подобни изказвания показват липса на такт , възпитание и елемнтарно усещане. Ама всеки може да се излага както намери за добре 😂

# 883
Стана ми интересно как се получава най- голям код евър?!

# 884
😂😂😂 Браво бе,точно така е. Все едно да кажем същото,когато Мимоза и още няколко,че Алфата е супер грозно и без пари да и ги дават,не би ги взела. Както и да е. Но си е така. Смашките са летви и точка 😂 Всяко мнение е важно,друг е въпроса кой как го приема.

Мимоза - Появи се яке в размер,което чаках,но на висока цена без намаление.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 22:31 от vlbs

Общи условия

Активация на акаунт