Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 490
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 930
Случвало ли ви се е да излиза една цена, а в кошницата да става по-висока? За момента в кошницата имам под 34,90, но дали това е причината?

Да, не е рядкост. Пробвай от друго устройство, но не винаги има оправия.

# 931

В момента има якета с пух и пера под 200 лв.
Та зависи какво се търси, иска Simple Smile

# 932

В момента има якета с пух и пера под 200 лв.
Та зависи какво се търси, иска Simple Smile
Търся сходен модел на този и да е черно. Размер XL.

# 933
Италианци, шият в Босна и Херцеговина. Кожата е доста плътна. За тази цена - поръчвай и преценявай на крака ти как са. По-евтино едва ли ще ги барнеш.   

благодаря!
взех два съседни номера

# 934
  • 🌊
Аз само да предупредя за якетата с пух на Адидас - до 2-3 години ще се е скапало. Пухчетата излизаха през шевовете и в един момент якето за уж -20 градуса се оказа по един гол плат на ръцете. Стана пролетно преходно, но няма да взема втори път.

# 935
  • Пловдив
То, ако изтрае 2г ще е топ! Simple Smile и с ватата е същата греда...става на топка и няма оправяне и със сушилня.

# 936
Аз две години нося едно Адидас, но терекс. Освен че е светло, та го пера често, забешежки нямам и нищо не излиза. Беше си скъпо, но много намалено заради изостанал номер, макар че с новите правила сега биха го и отказали дори....както и да е, от сполучливите ми покупки е, първи избор ми е доста често, във всякакво време

# 937
  • Пловдив
Якетата на Блауер са много добро изпълнение и качество,но 200лв ми се струват много.

# 938
  • 🌊
Моето беше май на Originals или Performance, даже му правих трансплантация на пух в опит да го спася Satisfied
Аз, да чукам на дърво, намерих перфектното зимно яке, че и има сигурно 200 джоба (нещо, което много харесвам). Само профилактично си го минавам с импрегниращ спрей.

Иначе съм в търсене на яке от естествена кожа, което е подходящо за хора 1.60 и покрива кръста (като бабите съм, знам). Повечето, които намерих са с дълги ръкави и супер къса основа, седна ли ми се качва до ушите.

# 939
Kif имам няколко сникърси на Бъфало,стелките се вадят на повечето. Имат тежки подметки. Според мен са уголемени малко,за нормален крак говоря. И повечето са веган - еко кожа,синтетика. За мен цената им е доста завишена,освен ако не е на голямо намаление.

Лили 200лв за Blauer e ок като цена.

# 940
Моето беше май на Originals или Performance, даже му правих трансплантация на пух в опит да го спася Satisfied
Аз, да чукам на дърво, намерих перфектното зимно яке, че и има сигурно 200 джоба (нещо, което много харесвам). Само профилактично си го минавам с импрегниращ спрей.

Иначе съм в търсене на яке от естествена кожа, което е подходящо за хора 1.60 и покрива кръста (като бабите съм, знам). Повечето, които намерих са с дълги ръкави и супер къса основа, седна ли ми се качва до ушите.

това беше споделено във форума май вчера, кожено и покрива добре кръста Simple Smile XS
https://www.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-ester-9416347
от това има и S
https://www.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-modern-times-3533333

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 18:37 от mila_x

# 941
Ааа..то т'ва и колената ще покрива Stuck Out Tongue Winking Eye

За късите..то зависи и къде ти е кръста, всеки е с разл.пропорции, та е трудно да се препоръча...

# 942
  • гр. София
Дойде ми якето.
https://m.aboutyou.bg/p/faina/zimno-palto-13947165

Хубаво стои, качулката е дълбока (не се сваля), има допълнителен текстилен маншет отвътре на ръкавите, като се върже коланът добре се подчертава фигурата. С цип и копчета е, има по едно копче и на джобовете да не изпада съдържанието им. Обаче ми се вижда много тънко и леко. 1, 230кг. е. Аз такива якета не нося и сега не мога да преценя ще топли ли зимата. Макар че и кашмиреното ми палто, което е до глезените, на пипане е тънко и е леко, но топли много.
Всъщност якето може и да си е нормално дебело, но като нямам опит с този тип дрехи...

# 943
Освен да си го носиш в по-топли зимни дни..

Различна дебелина има. Напр.моето едното на Фрида и Фреди е тънкяж. Куджо си е дебелшко, с повечко вата, то и горният слой е по-дебел така, найлон ли, полиестер..каквото е там.
Намествам ги и двете...зимата.
Зависи и с кола ли се придвижваш, с автобус ли, пеща, висене на спирки..такива неща..

Прецени си...

# 944
Lyusie, на мен лично якето много ми харесва и си струва.
Аз продължавам да търся този шал ли е, лента ли е, връв ли е, някой яко го види да се продава, моля да ме алармира да си направя комплект на роклята.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/hugo/roklya-kasanka-16343093?utm_medium= … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/hugo/ro … -kasanka-16343093

Общи условия

Активация на акаунт