Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 513
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 1 095
А питате ли нещо или си размишлявате? Не се заяждам, просто се замислих...дали чакате отговор, но пък въпрос няма...Отдавна коментираме и тук, но и в много други теми за шопинг колко е паднало качеството на много маркови стоки. Та, права сте...Не знам в офлайн магазините как е, дали там са перфектни артикулите, но пък цените са...уау...Намират се находки и там, но е рядко. Така, че преценявате.

# 1 096
Здравейте, моля за помощ! Това как се пере, само на химическо ли?
https://www.aboutyou.bg/p/boss/prehodno-yake-coflina-19441984

Също моля за мнение за обувките на Vagabond - поръчах тези и се чудя да не са ми широки настрани, за какъв крак са, някой има ли ги? Около 80 лв бяха.
https://www.aboutyou.bg/p/vagabond-shoemakers/balerini-15199628

# 1 097
Нали знаете как хората казват "Не ми е ден". Е, при мен явно е седмица. Значи днес отворих якетата на работа, видях ги, стана ясно, че няма да се сгодим и всеки кой откъде е. В третата пратка една рокля на DKNY. E, разпечатах я на работа, гледам рокля, ама няма сега там да я пробвам, я. Вкъщи ще разпечатвам найлоновата торба. Гледам, гледам, ма то друга рокля. Казвам по телефона да опишат какво съм поръчала "рокля, бе, без ръкав". Ми какъв е тоя дълъг ръкав дето ми е в ръцете, м?

Сети, да, само на химическо.

# 1 098
  • 1st floor
И моите все несполучливи покупки напоследък...нямам късмет с пуловерите...Чудя се кога ще ми блокират профила? След колко връщания?

# 1 099
Ще си направиш нов акаунт с друг имейл, но няма проблем да ползваш същият номер и същата сметка.

# 1 100
На мен така и не ми дадоха ваучер за сгрешения от тях пуловер. Ако беше преди година, нямаше да има проблем, сега не знам какво се случва с политиките им, ама не са в полза на клиентите.

# 1 101
Преди пращаха и извинителни кодове с 10% ако не се лъжа, когато се забавят с  някоя поръчка. Сега и това няма.. Инфлуенсърските и те бяха над 15%. Стискат се нещо вече. А мен пък ми стана интересно, кога блокират акаунт? Ако връщаш често или ако достигнеш определен брой връщания?

# 1 102
Мен и вчера и днес ми казаха да се абонирам за наличност и ако се появи да им се обадя да ми пратят код. Което не е лоша идея, понеже като пратят кода те не следят за какво се ползва. Само има таван, до стойността на продукта.

# 1 103
Изтриха ми историята на поръчките и не мога да преброя, но може би около 10 връщания имах подред и ме блокираха.

# 1 104
Едва ли е това критерия. Аз имам много връщания по простата причина, че често и XS ми е голямо.
Та са доста повече от 10. Много неща са едно уголемени, друго по квадратната мода, ама снимани така, че да не им личи. Ми не ми харесват. Отделно не ми стоят добре.

# 1 105
И аз за първи път чувам че блокират профили заради връщания, затова и ми стана интересно какъв е критерия за връщане, че да те блокират, все пак това е право на клиента, нали?

# 1 106
  • 1st floor
Едва ли е това критерия. Аз имам много връщания по простата причина, че често и XS ми е голямо.
Та са доста повече от 10. Много неща са едно уголемени, друго по квадратната мода, ама снимани така, че да не им личи. Ми не ми харесват. Отделно не ми стоят добре.
По същата причина и аз връщам.

# 1 107
Моят профил беше блокиран заради голям брой върнати поръчки. Имах над 300 поръчки, но не знам колко от тях са върнати. Често съм запазвала нещо от поръчката и тези, които не са ми ставали съм връщала. Не ми казаха какви са им критериите, все пак са си вътрешни политики. Но освен моят акаунт и още една потребителка беше блокирана, но при нея имаше и пратки, които май не беше взимала от куриера.

# 1 108
Абе да блокират бе...ама картите нали ни ги приемат, и след това GrinningGrinning
Не бих го приела лично...имам 3 профила, ако трябва, е четвърти ще направя...

# 1 109
Пт поддръжката даже ми казаха да си направя нов профил. Тъпото е, че нямах достъп до поръчките от старият и ако си изтрил имейлите става неприятно, ако нещо потрябва. Преживях го, но намалих поръчките към тях.

Общи условия

Активация на акаунт