Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е преживяла авторката на публикацията?
Какво е мнението на участниците във форума за отношението на осиновителите към осиновените деца?
Какво е мнението на участниците във форума за ролята на майката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е преживяла авторката на публикацията?
-
Какво е мнението на участниците във форума за отношението на осиновителите към осиновените деца?
Участниците във форума изразяват съчувствие към авторката и другите участници, които са преживели подобни ситуации. Те подчертават, че някои хора просто не са подходящи за родители, но също така насърчават осиновителите да показват любов и подкрепа към осиновените си деца, като ги третират като свои собствени.
-
Какво е мнението на участниците във форума за ролята на майката?
-
Какво е мнението на участниците във форума за преживяванията на автора?
-
Какво е общото между различните теми?

настроен агресивно спрямо мен непрекъснато ми казва че аз не съм му никаква защото не съм го родила не съм му майка обижда ме и какво ли още не стараеме се да разговаряме с него и да разрешаваме проблемите но той става направо в някои случаи нетърпим наказвали сме го пердашили сме го лишавали сме го защото искаме да стане човек но той явно в момента е в пълен хаос и у дома един ден е добре два дни е
така че много е относително всичко което си мислят осиновените защото ние не сме го осиновили заради хорското мнение а зада имаме дете което да обичаме и да е смисала на нашия живот а какво се оказва че той съсипва живота ни с обвинения и обиди с вдигане на ръка против мен и само ядове и ядове не сме вдигнали ръце ходим по психолози работим с ресурсен учител в училище защото се установи от изследвания че с разтройство с дефицит на концентрация и хиперактивност и въобще вече просто не виждам след колко време ще се оправят нещата и дали някой ден той ще осъзнае всичко което ние правим за да му помогнем а той с нищо не ни помага сякаш не иска той сам на себе си да си помогне
свързах 2+2 и се оказа истина. Приех го спокойно, въпреки, че съм била непокорна в тиинейджърска възраст, но това беше защото не се разбирах с майка си за абсолютно нищо, което правех, а баща ми изглеждаше незаинтересован... Все пак си дадох сметка какво би могло да ми се случи, ако съм имала участта да израстна в дом за изоставени деца, което във всички случаи би било по-страшния вариант. Мисля, че детето ти ще се "укроти" с времето, а на теб от сърце желая търпение, спокойствие и мъдрост, за да имаш сили да преживееш този етап, без това да се отрази пагубно върху отношенията със сина ти! Прегръщам те!