Баба Марта отива на гости в ГЕРМАНИЯ - (16)

• 13 603
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Събуй чепика дето те стяга и удари една беzалкохолна бира. Peace

Иде ми да издухам прахта на онуй
имане от снимката с мартеницата.
И без друго само мене ме чака, та
чак прах и паяжина хвана. ссссссс.
Шшшшт, ша умориш Лиско  Naughty
Или си на път да се раzделите с цицолиндите?

# 211

Вълкано, споделената мъка - половин мъка. Ще помагам!  Mr. Green
Приятел в нужда се познава (особено по миризмата) Mr. Green

# 212

Вълкано, споделената мъка - половин мъка. Ще помагам!  Mr. Green
Приятел в нужда се познава (особено по миризмата) Mr. Green

и аз ще намина.  ще ви помогна и за оподо  Hug

# 213
Hej,поспалани такива.Никоя не е вьтре.Аz до се се мъча да търса и скенирам снимки от едно време,че да покажа,ако има между вас Тома неверни,а вие сте налягали с коко6ките  ooooh!
За съжаление не открих от всички колички снимки,но и теzи,които намерих не са малко.Има някои,които иzглеждат еднакво,но са били на 2 пъти куени с раzлични zубехори.
За съвет на драго сърzе Ще дам,но дали някой се интересува иzобЩо,а ... хм,сега чак се zамислям,Ве4ерниzе,да не би номер 3 да е на път  Crazy
За пълномоЩно до сега не помня дали са ми искали,но със сигурност не съм имала никога.
За регистраzията миналата година трябва6е.Даже 1 полиzай се опита да се zаяжда и с баЩа ми.Като бяхме на Плевен баЩа ми направи zа Щефан и деzата,а на морето се прави,ако не си на собствено жилиЩе,zа да ти вzемат туристическа(мисля се каzва6е)такса.Това важе6е и zа българи.От 1.01.07 не zнам как е.
Ние ре6ихме да чакаме zа билет.Месеz май са о_е евтини,или поне са между 150 и 180?.Няма сега да се набутваме,а после да се ядосвам.В крайна сметка,ако няма Ще вzема тогава,на zена 250 все тая сега или малко преди полетът.
Хайде,пак се сабуди малкият.Утре оЩе от мен.

# 214
Да питам и аЗ zа летенето на бебка беЗ таткоп и.Трябва ли той да ми иЗвади  пълномо6но,4е раЗре6ава тя да лети с мен в БГ? newsm78
Да кажа,4е таткото е германец,а бебка о6е не е zаписана в БГ.6е я zапи6а сега по Велик Ден. Peace

# 215
Веси,и на6ият тати е германеz,не ми е трябвало пълномоЩно и нито едното от деzата не съм zаписала в БГ.Но zа да го zапи6е6 там не zнам,дали не ти трябва там пълномоЩно или подпис директно от таткото.мартин като бе6е малък исках да го оставя там на градина zа 2_3 седмиzи,zаради еzикът и ми каzаха,че ми трябва мисля акт zа раждане.Някъде трябва6е и таткото да подпи6е,а той не бе6е в тоzи момент там и така си остана.

# 216
Хаха,Ще падна.Намерих 1 адрес http://tavana.sc7.biz/slogan/index.php, zададох Щефан(мъжът ми)и се падна това Достатъчно е да помислиш за Щефан, за да се усмихнеш! ,а той е със силно раzвито чувство zа хумор.После zададох чиколина и се появи това чиколина купува това, което не му е трябва, продава това, което му трябва. .Ами и двете са то4но като са нас.Но след като zададох диана с малка буква се появи неЩо,раzлично на това с голъма.Демек всеки път идва,което се падне мисля.
Мамунке,ти от там ли бе6е вzела това със стоенето и мисленето или само стоенето  Flutter След фа6инга си го zабравила и ми липсва  Hug

# 217
Добро утро от мен  Simple Smile

Вие сте на оподо-вълна, не ви ли е страх да летите бе жени? Аз умирам от страх, при мен е цяла фобия летенето. И сама летя, няма как, но идеята да се кача със семейството ми в самолет ме кара да треперя от ужас. Та при нас също се поставя този проблем - как ще пътуваме това лято за България? Досега винаги сме се прибирали с кола, но този път с детето... май ще я оставим на мама тук и ще отидем без нея. Но пък ни се искаше да сме с нея. Аз на самолет бебето си няма да кача. И така нататък.

чиколина и аз на майтап написах три имена :

Мадлен - Аз тичам, той тича, само Мадлен седи и ни се смее.
Лиска - Лиска не само гледа, но и вижда.
аз - Мариана идва по пътя, по който си отиват мечтите.

Как пътя , по който си отивали мечтите, бе? Мизерници с мизерници  Mr. Green

# 218
Мистик,тръгвайте с колата и с детето.Как така Ще я оставите.Рано или късно Ще пътувате с нея.Ние с Томи пътувахме миналата година и бе6е на година и 2,3 месеzа.Мрънкат,ама се понася.Ние тръгваме обикновено към 17 4аса следобяд,та те в къЩи лягат към 20 да спят.Като ги оставим предната вечер до по_к.сно,преz деня беz следобеден сън и zаспиват оЩе по_бърzо.Ако няма проблеми по граниzите сме наобяд в БГ.
Ако zададе6 съЩите имена пак,се покаzва друго.Нали са определен брой фраzи(234 или колко пи6е6е)и се редуват.А и това с пътя го тълкувай,по който си отиват,zаЩото вече стават реалност  Mr. Green.Иzвърти го така,както на теб ти пасва  Peace

# 219
Surfline, ако не можеш да ги убедиш, объркай ги!

Гутен морген, банда  bouquet

Чиколин много zабавни фраzи...ще вzема да си крадна някоя zа подписа Mr. Green

# 220
Привет хубавици,
До иzбата на лиска не се добрахме снощи, но собствени zапаси и ние имаме  Laughing
Ние по принцип не налитаме на алкохол , но миналата година по едно време се бях иzнервила и не можех да zаспивам ... и надигах бутилката zа по 2 глътки преди лягане. Бяхме в БГ и след едно парти у нас , на следващия ден , майка ми zвънка ще прави парти у тях и иска ние да zанесем бутилката с ракийката ... мъж ми на телефона и вика , как ще я донесем, ами дъщеря ти какво ще пие? Майка ми не zнам колко високо е подскокнала , но после голям раzпит падна по тел.  Joy
После пък чичо ми раzкаzа пак една случка, пътувал с колеги с колата в командировка в провинцията . По едно време решили да спрат да хапнат и да пийнат по нещо. Едно от момчетата нищо не поръчало zа пиене и те го питали, айде сега друг път си ни правил компания , какво става ... и той обяснил, че преди той пиел, жена му не ... появили се децата и жена му почнала да му прави компания ... докато в един момент не можел вече да и насмогне и се откаzал  Joy Joy Joy
В клюто пак има една ненормална тема,. някаква тъпа майка се чуди от къде от интернет да копне съчинение zа детето си 5 ти клас на тема "Какво ви дава книгата" ... е до там ли стигнахме, че да не може една майка да преzени какво дава книгата ... хайде да не поzнава дадено лит. проиzведение , раzбирам, но книга да не е хващала и то никога  Sick #Crazy Sick newsm78 Sick #Crazy

# 221
Аz до се се мъча да търса и скенирам снимки от едно време,че да покажа,ако има между вас Тома неверни,

Аз ти вярвам от самото начало, само ми беше интересно по каква причина са сменени толкова бройки. Гледам, че по този въпрос обяснения не си дала Wink

За пълномощното: аз миналото лято летях за първи път сама с детето и нямах такава хартийка. Господина на пасконтрола на тукашното летище обаче ме попита дали нося някакъв документ от таткото. Викам: ми не, казаха ми че не трябва. А той- ами хубаво е да има, за друг път като пътувате да знаете. Питах и как изглежда това пълномощно, той каза 2-3 реда свободен текст, че бащата е съгласен и знае, че му развеждат детето насам- натам и подпис. Но си ни пусна нормално да минем.

# 222
А бе нямате ли понякога чувството, че има няма и току дойде някой период и всички луди по форумите се zадействат, нормалните стават супер чувствителни, всеки дърпа на някъде беz да zнае в същност какво иска и иzобщо настава някакво лудо маzало??? ooooh! ...от луната ли ще да е newsm78

# 223
Мооргеен  Coffee

Каква беше тая болест, вече 2 седмици не ни пуска  Thinking

Познавам guinni. Люта пиперка, като мене е!  smile3532 Ама въобще не е вярно  Naughty

Чиколина, що толкова колички сте сменили  Shocked Да не въртите някаква далавера  Crazy

Пълномощно искат само за деца с БГ родители. Като се прибрахме да правим документи за дребното и веднага и пълномощни направихме.
Сега загледах снимките в паспорта на детето. Снимката за паспорта е обикновена, но за визата сме правили специално биометрична.
Друга не приемаха.

# 224
Ще има едно знаме, на което ще пише: "Megi".  smile3534

Така, АннаВ, ако вашия татко ще остане в де., а вие ще пътувате zа бг. и после се връщате пак сами е въzможно на иzлиzане от бг. да ви поискат пълномощно.

Веси на теб zа напускане на страната няма да ти искат (т.к. папа е де.), но zа да впишеш детето в българските регистри би трябвало да ти поискат писменното съгласие на бащата чужденец.

Лиске, кажи какво са ти правили теzи от Варна, че сетра ми ще пътува с бебето (с луфтханzа) и не ми се ще да я тормоzят Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт