Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 34 222
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
Като споменаваме постановки, ето една полезна за наборите, ако не са я гледали все още:
Драматичен театър "Стоян Бъчваров" , Варна
 Под Игото
👉 21.10.24, 19:00, НЧ „Напредък-1870“ - Лясковец, 0894480744
👉 22.10.24, 19:00, МДТ „Константин Кисимов“ – Велико Търново, 0894480744
👉 26.10.24, 19:00, Дом на културата, гр. Гоце Делчев, 0894480744
👉 28.10.24, 15:00 и 19:00, Театър Българска Армия, София
👉 19.11.24, ДК "Борис Христов", Пловдив
👉 20.11.24, 15:00 и 19:00, Дом на културата, Стара Загора Драматичен Театър "Гео Милев"
👉 22.11.24, 19:00, Общински драматичен театър Кюстендил.

# 376
Нещо не се справям за билетите. Като цъкна, не ми излиза като постановка, за която могат да се купят....

# 377
Нещо не се справям за билетите. Като цъкна, не ми излиза като постановка, за която могат да се купят....
В Театър българска армия трябва да избереш "купи". Има опция резервирай, ако ще ходиш да плащаш на каса до 24 часа.

Поправям се... не са ги пуснали още на сайта на Армията.

# 378
Хоп и аз в темата, дано успея да взема билети за “Под Игото” в Българска Армия.

# 379
  • Бургас
Аз водих наборката миналата година на точно тази постановка/трупа, много добра актьорска игра.

# 380
Наистина много добра трупа. Успяхме тази година най-накрая да хванем билети и за Тютюн, но юни щяхме да пукнем от жега в този театър.
Бих казала обаче, че Под Игото е по-добре поставено от Тютюн.
В Младежки театър се играе Бай Ганьо.

# 381
  • София
Наистина много добра трупа. Успяхме тази година най-накрая да хванем билети и за Тютюн, но юни щяхме да пукнем от жега в този театър.
Бих казала обаче, че Под Игото е по-добре поставено от Тютюн.
В Младежки театър се играе Бай Ганьо.

Гледахме преди 2 години "Тютюн", гостуваха пак в Армията. Не ми хареса особено. Образите на Борис и на Ирина за мен бяха представени доста едностранчиво, моята представа за тях е доста по-различна от виждането на режисьора и драматурга, адаптирал романа. Затова не бих препоръчала на 10-класник да гледа, преди да прочете и самия роман.
Ще пробваме за "Под Игото", дано да е по-добро. "Хъшове" на Народния беше страхотно, жалко, че го свалиха, заради скандалите с Морфов, театърът само загуби от липсата на този режисьор в състава си.
Това си е мое лично мнение, разбира се.

# 382
  • София
"Под игото" на Варненския театър беше чудесна постановка. Гледахме я тази година. Малко Бойчо Огнянов беше представен по-близо до тийновете, но това им хареса. Аз съм старомодна Wink

# 383
  • Бургас
Vache, при нас залата беше пълна с ученици и определено се радваха на Бойчо Simple Smile

# 384
  • София
Здравейте, може ли да споделите в кои школи сте записали децата си и съответно добри отзиви за школи да препоръчате?
Колебая се между Междучасие, Веди, Регалия.

# 385
  • София
Ако става въпрос за седмокласник - в която има места, групите на повечето предполагам са позапълнени. И разбира се локация и цена не са без значение. Аз малко се изненадах неприятно от новата цена на Регалия.
Видях, че питането е за шестокласник - и трите са добри, бих добавила и курсовете на СМГ учители, Работилница за знание, Маре (само български), школата на Елмира Йонова...

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 10:18 от Шантава Калинка

# 386
  • София
Vache, при нас залата беше пълна с ученици и определено се радваха на Бойчо Simple Smile
Да, не бяха прекалили с образа. Аз много харесах сценографията Simple Smile

# 387
Здравейте, може ли да споделите в кои школи сте записали децата си и съответно добри отзиви за школи да препоръчате?
Колебая се между Междучасие, Веди, Регалия.
Междучасие много зависи при кого сте. Аз имам лични впечатления от Кирил Тодоров по бел, много ерудиран, добър към децата, но и изискващ. Препоръчвам го с две ръце, моята много го обича. Добри са отзивите и за Нела Димова, но още нямам лични впечатления от нея. По математика нямам опит с тях, освен Симеонов от СМГ, но не го знаем от Междучасие. Страхотен човек е, но е по-подходящ за деца с интерес към математиката, не е строг, не ги проверява и всичко е на съвестта на децата.
Преди години голямата ходеше в Регалия и правеха впечатление на много стриктни, голям обем домашни, всичко се проверяваше, правеха контролни освен пробните, на родителската всичко за всяко дете подробно се обясняваше, но беше отдавна

# 388
  • София
Синът ми е записан в "Междучасие". При Н. Димова (БЕЛ) и Кръстев (Мат.).

# 389
  • София
Синът ми е записан в "Междучасие". При Н. Димова (БЕЛ) и Кръстев (Мат.).
от тази година или вече посещава от преди школата?

Общи условия

Активация на акаунт