Промоции на книги - тема 20

• 46 252
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Нормално - всеки има различни интереси и търси различни неща. Мен не са уцелили в интересите, но има Алея, ще има други оферти след време, не бързам и затова не се оплаквам. Не че не съм пазарувала пак скоро от тях, но други неща.

# 136
  • Mostly in my mind
в озон или стор има ли някакви кодове за отстъпка на учебни тетрадки и помогала?
Пробвай с UniCreditVip за Озон.
не става. но сложих всичко необходимо и ми даде някакви 5% отстъпка автоматично.

# 137
Лоли, ниво “сребро” ли си? Вероятно е затова.
При мен този код също не работи- нито с помагала, нито с художествена литература. Може да е обвързан с конкретния профил, който има кода.

# 138
  • Mostly in my mind
Феникс, явно да. Но си гледах профила, никъде не открих какво ниво съм Thinking
Този код на Уникредит не ми изглежда да е  персонален, ама знам ли.

# 139
Ниво на профил се вижда като се отиде от менюто на “профил” (иконката с човечето) и веднага под избраното/въведено в сайта им  име на потребител пише и групата. На сайта има и отстъпките по групи, ето за “сребро”
Скрит текст:

# 140
  • Mostly in my mind
Благодаря ти! Да, сребро съм. Blush

# 141
И на Фют има няколко сред озонските Simple Smile Ако продължа така ще имам достатъчно за коледни подаръци и догодина Joy Винаги гледам да имам детски книжки под ръка, защото често ни канят ненадейно на рожден ден Hug Но да, сред не-детските този път няма нищо интересно поне за мен.

Минахме през Алеята рано-рано, даже някои още подреждаха и не бяха извадили апаратите Simple Smile

# 142
  • София
Бях и аз в обедната почивка. Общо взето знаех какво откъде ще взема и не съм се заглеждала много в страни. По-късно ще кача снимки какво купих.

Общо взето две неща ме издразниха като всяка година:
- Номерацията на шатрите по бул. Витоша от Алеко надолу върви нормално от 1 натам, а на НДК са от 36 до 50 и няколко. Не знам за толкова години как не опитаха да го направят не така объркващо.
- Почти всички са мили, любезни, склонни да помогнат и разбира се изведнъж идва едно Колибри, където вече имат спешна нужда от курс- "Как да се държим с клиентите". Просто не е имало година без да имам проблем на техния щанд, а днес жената на касата с чиста съвест мога да кажа, че откровено се заяде с мен.

ЕРА имат някаква нова детска книжка с герой с дупе на лицето. Дъщеря ми, която беше с мен силно се възмути как можело такова нещо. Grinning

Иначе отстъпките се въртят главно около 20 %, има щандове с намалени книги, а издателства като Фют например намалят само определени заглавия.

# 143
Дайте идеи за коледни книжки - трябва ми за 3-годишен момък и 8-годишна госпожица? Нещо хубаво, което да потърся на панаира, ако са заредили коледни. Но не календари Simple Smile
В Озон нищо не ме грабна мен.
Наточила съм се за Колибри, макар че някои от списъка ми още не са излезли и основно детски от другите, че на себе си съм наложила временна забрана..

# 144
За сега съм разочарована от онлайн намаленията. Очаквах от Артлайн и Озон 20%, но уви. В тези 50% на Артлайн, каквото ми харесва го имам, при Озон е същата ситуацията.

# 145
Аз цял ден чакам Ориндж и Бард, но засега нещо си кротуват 🤔 . Озон се изложиха.

# 146
  • София
Аз не видях коледни детски книжки, предполагам, че ще заредят за Зимния Панаир на книгата.

# 147
  • Варна
Озон никога не правят намаления за алеите, а само за двата панаира в София.

# 148
  • София
Който няма възможност да посети Алеята, изобщо да не съжалява! Блъсканица и народ. Нищо ново.
Връщам се ядосана! Основната книга, заради която ходих (иначе изобщо нямаше да се бутам по Витошка!), беше свършила! Става въпрос за "Стълбата на Яков" на Улицка. Ами зареждайте достатъчни количества бе, уважаеми Колибрита!!! Много се ядосах! Rage
Едва ли ще отида пак. Иначе взех за себе си две книги (едната на 5лв.) и за детето двечки..и така... Развали ми се вечерта.

# 149
  • София
Ето това взех:

Гледам още един "фен" на Колибрито. На мен така ми дадоха изложената ноември и ми казаха, че май нямало други. Това в първия ден в 12.30 на обяд. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт