Промоции на книги - тема 20

• 46 250
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Издателство Еднорог имат -30% на всичко в сайта им.
Да, но за съжаление само в сайта. А там има и доставка 7 или 9 лв, та става егаси “намалението”. Аз работя близо до панаира/алеята. Обикновено Еднорог слагат нова цена на всяка книга, да не би да се минат с по-новите книги, ако сложат фиксиран процент за всички. Аз ще си купя Червенокосата на Орхан Памук и това е.

Сиела се изложиха с тези 20%. През годината правят и по 30, и по 40% в книжарниците.

От Колибри ще си купя “Преди кафето да изстине”, щом е толкова хвалена из целия нет.

# 121
  • София
Сиела винаги са били с 20% на Алеи и Панаири.

# 122
Не само Еднорог слагат картонче с намалената цена, а и други издателства, примерно Лабиринт, Жанет45, ICU и това по-скоро ми се струва, че е за по-лесно смятане, защото винаги цените за закръглени без стотинки.
От Колибри искам и чакам с нетърпение "Пътуващото кино на мистър Сайто", новата книга на Анете Биерфелт ❤ На сайта им пише, че ще излезе на 13 септ, така че се надявам в събота вече да я има и на щанда им.

# 123
Е разбира се, че не само Еднорог, просто стана въпрос за тях и затова го написах.
Иначе аз купувам всеки път книги от Вакон, които са на същия принцип, с различни намаления за всяка книга и с картончета.

# 124
Озон имат 4 за 2 Simple Smile https://www.ozone.bg/knigi-4-za-2/
Рибка са обявили 15% за първи път на книжно изложение Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 00:59 от Inferiya

# 125
  • Mostly in my mind
От Еднорог искам новата на Хоровиц, ама да видим кога ще е.

# 126
Надявах се на нещо по-добро като оферта от Озон, но изглежда това са решили да предложат (само че няма да се възползвам от предложението им съответно).

# 127
  • Разпиляна във въображението
И аз не харесах нищо от ОЗОН /въздъхвам с облекчение/

# 128
Нищо интересно от Озон.. и по-добре 🤦‍♀️ Сиела имат 20%, но май за 1.11 пускат 30%, аз съм пас засега ✌️

# 129
# 130
  • Mostly in my mind
в озон или стор има ли някакви кодове за отстъпка на учебни тетрадки и помогала?

# 131
Имат Озон отстъпка за група (ниво на потребител, за “злато” ученическите помагала са с -7%.). За кодове - не съм намирала.

# 132
в озон или стор има ли някакви кодове за отстъпка на учебни тетрадки и помогала?
Пробвай с UniCreditVip за Озон.

# 133
Онлайн оферта от Артлайн- 50 заглавия с -50%

https://artline-store.net/50-na-knigi.html

(П.п. Лично аз не си харесах нищо от селекцията, но пък за друг може да свърши работа тази оферта)

# 134
  • София
Аз не съм съгласна за Озон, има добри детски предложения - има книги на Егмонт, както и два коледни календара.

Общи условия

Активация на акаунт