Промоции на книги - тема 20

• 46 225
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Въпреки цялата си нова кампания за лоялност итн, Orange ме загубиха като клиент.
Направих поръчка на доста книги, за над 100 лв. Една от тях липсваше от вече платената поръчката, но нямаше преглед при куриера така че това го установих чак вкъщи.
Писах им през седмицата, дори не благоволиха да ми отговорят.

# 106
Звънете им до последно и не ги оставяйте. А  в пратката няма ли принтиран лист, нещо като фактура? С опис на всички книги и цената към всяка?
Аз и от Бард, и от Вакон, и от Хеликон съм поръчвал, пращат си на лист описание с нещата.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 00:50 от diziler

# 107
Нищо нямаше, и аз се изненадах - както казахте други книжарници пращат лист с опис или поне касова бележка в пратката.
Ще им звъня в понеделник. Според мен трябва да видят грешката при себе си, при продажба нали се сканира бар код итн на всеки артикул.
Но не ми харесва колко трудно е да се свърже човек с тях вече, преди пращаха поръчките бързо и никога не е имало проблеми. Сега се забавиха цяла седмица, и оставят имейлите без отговор.

# 108
Май не съм имала фактура от Ориндж или поне не помня. Поръчвам често, защото са ми близо. До сега винаги при проблем са били коректни и са отговаряли. Предвид почивните дни може да се забавят, предполагам. Не се е стигало до там да им звъня. Стискам палци за бързо разрешаване на казуса!

# 109
  • София
И аз съм останала с впечатление, че са коректни, надявам се да ви съдействат.

# 110
  • Варна
А някой получавал ли е наистина 25% намаление за рожден ден в Ориндж. Моя е другия месец.

# 111
Аз се сетих да си попълня датата на раждане на самия ден и не ми даде. В същото време това поле вече е неактивно.

# 112
Аз мислех за това, но съм го правила в други профили (в Лидл, в Мейкъп, вероятно и други), в резултат на което въобще не помня кога ми е рожденият ден и си изпускам подаръците. Освен това искам да ги използвам за голяма покупка, а за сега нищо по-скъпо не ми трябва от тях.

# 113
Сиела са показали вече във Фейсбук подредената им за утре шатра и от снимките се вижда, че ще имат -20% (колкото и предполагах).
Вероятно повечето издателства ще са с толкова, ако съдим по предходните събития, като Колибри доколкото видях пак с -30%.

На Бард онлайн офертата за избрани заглавия с -40% не намирам, вероятно вече е изтекла.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 15:52 от fenyx

# 114
  • Бургас
Издателство Еднорог имат -30% на всичко в сайта им.

# 115
Да видим Озон дали ще предложат утре нещо конкуретно.

# 116
Benitorial ще имат и онлайн -20% и безплатна доставка, ако не е споменавано

Звъннете на ориндж, аз имах една объркана пратка от тях, още на следващия ден изпратиха точната с експресна доставка.

# 117
Ейй как изпуснах Бард 😯 хвана ме яд,те нали уж дълго седят техните промоции а аз се улисах.. стискам палци утре поне 35% да пуснат!🤞

# 118
Махнали са я сигурно заради Алеята. Виждам сега на Фейсбукстраницата им, че преди 3 дни са писали, че остават 3 дни до изтичане на оферта… изглежда днес са я махнали, аз не я следих (въздържах се от поръчка този път), просто се сетих за нея покрай утрешното събитие и съответно погледнах в сайта им и видях, че вече я няма.

# 119
  • София
Аз мернах снимка на шатрата на "Колибри" с -30%.

Общи условия

Активация на акаунт