Промоции на книги - тема 20

• 45 648
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
В Озон много книги са с безплатна фоставка до BoxNow. Колибри за София излиза 3 лв до автомат.
през техния сайт? Вчера ми даваше 6.70лв...
Сф
Да
Скрит текст:
Но пък предната ми пратка е била за 5.53 лв при тегло 1311 гр., та ходи разбери...

# 706
Аз съм супер доволна от бързината на Озон, поръчах снощи по нощите, поръчката ми е вече предадена на, куриера. ☺️
Нямаше да поръчвам, оообаче... Пустите намаления на Артлайн ме вкараха в прегрешение... 🤐

# 707
  • Mostly in my mind
На Колибри не ми дава boxnow, само Спиди...

# 708
Колибри предлагат доставка до Спиди автомат, не boxnow.

# 709
  • Mostly in my mind
стана. благодаря!

# 710
  • София
Моята поръчка от Колибри от 8.11. никаква я няма още. Дори няма и намек за подготовка или изпращане.

# 711
Хермес от 20 до 24 ноември 70%, 50% , 30%

# 712
Хеликон от 18 до 28-11 имат до -50%.

# 713
Ха, сега видях, че Одисея на Стивън Фрай вече е преведена. Как успяха да я преведат и издадат за около месец?
Обаче не ми се поръчва, защото знам, че ще има промоции.
https://www.ozone.bg/product/odiseya-ednorog/?gad_source=1&gclid … G4ikaAgEDEALw_wcB

# 714
  • в сърцето на един мъж...
Ха, сега видях, че Одисея на Стивън Фрай вече е преведена. Как успяха да я преведат и издадат за около месец?
Обаче не ми се поръчва, защото знам, че ще има промоции.
https://www.ozone.bg/product/odiseya-ednorog/?gad_source=1&gclid … G4ikaAgEDEALw_wcB

И аз видях случайно и чакам да се появи някоя промоция, че да я взема Simple Smile

# 715
Лятото хванах мнооого хубави детски от Хермес с 50-70%, но драмата с взимането от книжарница още не съм им я простила, тъй че сигурно ще гледам да се комбинирам с някого, ако нещо много ми грабне окото.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 23:32 от Inferiya

# 716
# 717
Inferiya, каква е тази драма с книжарницата? Може ли да кажеш пак Simple Smile

# 718
На кратко - поръчах до книжарница. В мейла пишеше, че ще ми се обадят като са готови за взимане. Една седмица ни вест, ни кост. Писах им, отговориха, че на следващия ден ще получа известие. Обадиха се на следващия ден, ок, супер. Деня след това се обадиха и заявиха с тон, че не можело книгите да преседяват толкова много време при тях, губели пари и щели да ги пуснат за продажба. Пък на мен ми се струва логично да не мога да реагирам на същия ден, та отидох на следващия (деня на второто обаждане). После при лично взимане пак фасони, показване на кореспонденцията не ги трогва и книгите остават с лек неприятен привкус Simple Smile
Но пък взех Пинокио на Гребан и Книга за времето с 50%, сега са намалени Питър Пан и Книга за природата Simple Smile Най-вероятно ще поръчам до Спиди, 4лв са оправдани Simple Smile

# 719
  • Пловдив
Кога се очкваха изненадите от Сиела-не откривам поста, а съм сигурна че имаше такъв?

Общи условия

Активация на акаунт