Промоции на книги - тема 20

• 45 645
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Кога се очкваха изненадите от Сиела-не откривам поста, а съм сигурна че имаше такъв?

Най-голямата изненада мина. Беше на 1-ви ноември Simple Smile

# 721
  • Бургас
Колибри са пълна енигма как си калкулират доставките. Поръчвала съм мното пъти от тях. Веднъж платих към 10лв доставка. Веднъж нищо. Везнъж 2-3лв. Като поръчките ми бяха горе долу за близки суми.

Ха, сега видях, че Одисея на Стивън Фрай вече е преведена. Как успяха да я преведат и издадат за около месец?

Те като имат договор с чуждото издателство не чакат книгата да излезе официално в Англия. Издателството праща на Еднорог английската версия по-рано за да имат време да го преведат.

# 722
  • София
Вероятно кг се гледат при формирането на доставката.

# 723
На Хермес сайта ужасно забива... При вас така ли е?

# 724
На Хермес сайта ужасно забива... При вас така ли е?
Да, дава грешка 503 при мен. Сървърът им не може да се справи с интереса към сайта, предполагам.

# 725
  • Пловдив
Кога се очкваха изненадите от Сиела-не откривам поста, а съм сигурна че имаше такъв?

Най-голямата изненада мина. Беше на 1-ви ноември Simple Smile

Намерих поста ще има намаление на 24.11

# 726
  • Разпиляна във въображението
Ох, от няколко дни ми стои поръчката в Озон за около 150 лв. и не натискам бутона. Направо ми е съвестно вече.

# 727
Изкушават ме с някои книги на Артлайн, но като си давам сметка колко много книги ми се струват интересни и колко малко е времето (за един човешки живот изобщо) за четене, пренареждам приоритети и интереси. Иначе и на мен ми висят още добавени в кошницата там…

# 728
Много исках да поръчам три детски на Хермес, но ме влудяват. Презареждам вече час... Мина ми кефа.

# 729
Дали Сиела като подготвят оферта - както писаха по-горе, са готови със сайта си, техният също се срива в такива моменти…
(Не че ме касае конкретно, каквото исках, вече го взех, макар и само с -20% , когато беше в озонските промоции)

# 730
Е, това е нелепо, не вярвам напливът да е толкова огромен, че да не може да се отвори изобщо. Плюс това не са пуснали кой знае колко заглавия, но това е положението. Тези, които харесах са на -50%, а книжарницата ми е в близост, заслужава си просто, но вече взе да ме хваща яд.

# 731
Странно е, не знам колко са заявките към сайта, но от любопитство пробвах на линковете от началната им страница и не работят и при мен. Все показва грешка 503, ако въобще се достъпи сайта.

# 732
При упорито презареждане достъпвам, но при опит да се добави продукт в количката - край.

# 733
  • София
На предишното подобно намаление важеше и в книжарницата им.

# 734
Този пост на Сиела май е от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт