Промоции на книги - тема 20

• 45 637
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
При мен дори не се появиха вариантите по категориии. Не че търся нещо от техните, щях да погледна като цяло. Наистина с такъв забиващ сайт по-добре е който има път до книжарницата да види нея място.
А това за Сиела е старо, така ли?п.п.като гледам датите, вероятно е да е така.
И Локус ще имат до -50% на някои издания, за периода 22-29/11.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 11:08 от fenyx

# 736
Пуснаха втората книга на Аделайн по книжарниците без приордър,  мисля че това им беше грандиозната изненада.

# 737
  • Пловдив
Редактирам се ... явно е старо... намерих това от миналата година. Извинявам се ако съм  ви подвела....

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 11:18 от k sh

# 738
Т.е. Изненадата е , че няма изненада 😀 (моля феновете на Аделайн за извинение, но тази книга не ми е в полезрението, затова и изненадата остава  липсваща 😀)

# 739
  • в сърцето на един мъж...
Рибка имат промоции, който търси от тях нещо, това ми излезе във фейсбук

Скъпи приятели, тази седмица не пропускайте да се възползвате от нашето най-впечатляващо предложение! Ако поръчате 3 книги от сайта ни, едната ще пристигне при вас като подарък! Чудесна възможност да направите смислени подаръци и да обогатите детската библиотека.
📚❣️
Предложението важи до 21 ноември (включително) и само за поръчки, направени през нашия сайт.
➡️ www.ribka-publishing.bg
* Книгата, която ще получите като подарък, е тази с най-ниската цена.
* За поръчки над 50 лв. (след приспаднатите отстъпки) доставката е безплатна до офис на “Спиди”.
* Имайте предвид, че сайтът ни не може да калкулира автоматично тази отстъпка – наш сътрудник ще се свърже с вас, за да потвърдите поръчката и да ви съобщи крайната сума за плащане.

# 740
Аз сега бях в "Хермес " и си купих няколко книжки, но промоцията е валидна и в сайта им:

# 741
Сайтът им най-накрая е проработил, защото успях да проверя някои, които следя по принцип, но понеже не са техни, а и не попадат в селекцията, ми спестиха ходене до книжарницата.

# 742

🌚Черен петък и катранен уикенд с книгите на издателство „Бард“!
www.bard.bg
💥-28 % за всички наши книги на 22, 23 и 24 ноември!
🎯Само онлайн на www.bard.bg! 1000 внимателно селективани заглавия Ви очакват!
🎁За да имате най-чаканите подаръци и най-доброто настроение по празниците, бъдете активни точно този уикенд с топ предложението на издателство „Бард“ .
🚗Безплатна доставка за всяка поръчка над 30 лв.!

# 743
Успях и аз сутринта след хиляди презареждания, но сега изглежда работи нормално. Взех четири детски, три от които на -50%, хубави издания с твърди корици. Взех и Барон Мюнхаузен, равносметката за децата е 6 от Колибри, 7 от Озон, 4 от Хермес. Мисля да си спирам интернета и да бягам в някоя пещера. Grinning

# 744
Добра идея, и аз не трябваше да виждам по-горе това за Бард 🫣.

# 745
В Хермес преди малко ми излязоха супер много детски книжки намалени с 50-70 процента и докато натоваря кошницата, вече почти нищо от тях не беше намалено. Доста се ядосах,ама може и да е някакъв техен бъг.

# 746
Бъг е, с 50, 70 не бяха много, две страници общо.

# 747
Още една промоция от Арт принт

# 748
Проблемът е че домейните имат различна цена, която зависи и от потока на потребление. Колкото за по-малък поток се плаща поддръжка, толкова е по-евтино. На много фирми не им се плаща повече, за да могат сайтовете да поемат по-голям поток и в крайна сметка се случва точно това, на което станахме свидетели с Хермес (и други сходни) .

Ка така емаг веднъж не се срина, или абаут ю, или фешън дейс? 😂😂😂😂😂 Защото си плащат най-скъпите домейни и им е мирно на главата…

По темата и аз чакам сиела да обявят нещо. Те са с код за 20%, който е валиден до края на Февруари чак, така че за да има някакъв смисъл от промоцията (ако изобщо има такава) трябва да е поне 30% … иначе се губи идеята

# 749
Хермес ме изненадаха изключително приятно. По-малко от 20мин след като пуснах поръчката, от книжарницата ми звъннаха, че е готова за вземане. От Колибри също днес получих известие, че е при куриер. От Озон и Хеликон също пускам днес и остава Ориндж да видя дали ще пуснат нещо интересно на 22ри, ако не - пускам с ваучера за рожден ден и тотално фалирам. Уж нямаше да прекалявам и тази година, но уви..

Общи условия

Активация на акаунт