Промоции на книги - тема 20

• 45 633
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Според мен, стойността на книгата няма нищо общо с цената й. Това, че една книга не е оправдала финансово очакванията на издателство не я прави задължително слаба. Пример: поредицата на Пиърс Браун, която е страхотна и на световния пазар е много харесвана, на бг пазара не потръгна и Сиела я спряха. После я видях за по 5 лв. и не можах да повярвам. Сещам се също за "Въглен в пепелта", едно от най-добрите фентъзита, които съм чела. Сиела я издадоха с мега грозна корица и естествено нямаше никакъв успех у нас, а на световния пазар беше фурор. И тя мина в книгите за по 5 лв. Има още доста примери.

# 76
  • Бургас
Ето тази книга "Ръководство на героя за Спасяване на Кралството" също на издателство Сиела беше 5 лв и ни е много любима на мен и на сина ми. За съжаление обаче останалите от поредицата не бяха издадени. Приключенска, с герои от познати приказки /Снежанка, Рапунцел, Спящата красавица и Пепеляшка и принцовете Лиам, Фредерик, Дънкан и Густав/ Дадени са им съвсем човешки черти - Спящата красавица е злобна, Единият от принцовете бе конте и изнежен, друг грамаден, но не особено умен. Много забавна.
Да, определено има попадения и при намалените книги.

# 77
Не мога да се сетя заглавието в момента, аз впоследствие я подарих на баща ми, който има много негови книги и му е фен.
Автентичната котка не е типична книга на Пратчет, аз си чета неговите от много години и ми харесаха още от първата, която пробвах. Беше една от книжките за света на диска, но я взех, без да се съобразявам с хронологията. Мисля, че беше Вещици в чужбина.

В офертите на Озон понякога пускат броеве на Астерикс за по 5-7лв, а те са си супер. Имам ги всички и понякога си мисля дали да не взема все пак нова, защото някои от моите са захабени.

# 78
  • Бургас
Може ли някой да пусне линк към книгите на Сиела за 5лв в Озон.
(Съжалявам, че ви моля за такова малоумно нещо, но от телефона нещо не можах да се справя с филтрите, а до компютър нямам достъп в момента).

# 79
В Озон в офертата 5 за 35 са включени два от комиксите “Астерикс”.
На Сиела в Озон има линк за тези на -20%, с търсене намерих книгата за Ларшон (тя обаче е 7 лв, не 5). А “Всички шепнещи кости” видях в сайта на Ориндж за 5 лв (а преди време имаше похвалили се тук сдобили се с нея от Била п.п. видях я сега и в Озон налична с ограничени бройки).
Не знам имат ли някаква отделна секция в Озон - подредени по възходяща цена и конкретното издателство излизат така, ако е от полза
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 17:29 от fenyx

# 80
Чакам Алеята да взема новата книга на Надя Хашими “Къща без прозорци” и също на Тошиказо Кавагучи “Преди кафето да изстине”.

# 81
  • Бургас
Момичета, някой иска ли да се комбинираме за Ташен?

# 82
"Еднорог" ще имат големи намаления на Алеята на книгата. 3 от книгите на Орхан Памук имат ново издание, заради изчерпан тираж.

Не пишат само момичета в този форум, но ... ениуей.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 11:34 от diziler

# 83
Бард имат на сайта им в промо - оферта от селекция книги, при поне 2 избрани са -40%. Включени са някои книги на Стивън Кинг, видях и “Богатство” на Диас, който има интерес може да погледне. Не са посочили докога е валидна офертата.
Скрит текст:

# 84
Мерси за инфото, сега видях линка. Има и Артър Хейли, и Рани Маника, и Даниел Стийл... Някои от тези на Стивън Кинг ги нямам и може да поръчам. Доставка плаща ли се отделно? Че така леко се обезмисля отстъпката.

# 85
Оо супер, чаках да пуснат промоция защото искам "Царина" но трябва да избера още 1.

# 86
На Бард над 30 лв поръчката е с БД
Скрит текст:
Ето и от сайта:

# 87
ОК, благодаря.

# 88
  • Бургас
Rolling Eyes

# 89
  • Разпиляна във въображението
Rolling Eyes

Ще разгледам, но не обещавам.

Общи условия

Активация на акаунт