Промоции на книги - тема 20

• 45 621
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Не е по темата, но понеже споменахте - някой успял ли е да подкара строител на компютър? Минимизирам си нещата, за които си използвам телефона ииии тези 6месеца вече се стопиха на половина без да съм ги ползвала Simple Smile

Не можете да слушате на компютър. Можете само от Андроид или Епъл.

# 61
Знам, за това питам Simple Smile Има програми, които се слагат на компютъра, тип виртуална машина, с които може да се инсталира. Питам дали някой е успял и да даде акъл. Ако не - ще чета Simple Smile

# 62
А защо не искаш на телефона, че не разбрах?

# 63
Извинете за вмъкването, но тези книги в Озон, които са по 5 и 7лв на издателство Сиела интересни ли са? То така зададен въпросът е глупав, но има някои евтини книги, които са страшно безинтересни, както предполагам сте попадали и просто не стават за четене или с мъка се довършват... Опасявам се и тези да не са такива затова.

# 64
По 5 лв на Сиела са някакви стари тиражи и последни бройки. Преди редовно си купувах. Попадала съм на стрхотни книги, но е по-скоро изключение. За това и спрях да купивам, защото повече са много тъпи, някои даже не можах да дочета..

# 65
CoCo,
Минимизирам си нещата, за които си използвам телефона.

# 66
Те намаляваха и някои книги на Тери Пратчет, които са си супер (стига човек да обича този тип фентъзи); предполагам, че са били последни бройки от тиража.
Попадала съм (в Озон) на книга на Орхан Памук за 4 лв, на която й нямаше нищо.
А иначе - често на такава цена са книги, които са непродаваеми (като биографията на Кевин Спейси) или части от поредици, които не са издадени докрай и няма да бъдат. Преди години бях купувала по 2 лв (не на Сиела) едни, които наистина не ставаха за четене. Едното беше някаква приключенска поредица за археолози (не помня името на автора - беше жена, американка или англичанка), която беше отчайващо тъпа. Направо се чудя защо се издават такива неща...

# 67
За 5 лв си взех случайно Последното кралство и това ми стана любимата поредица. Но пък съм взимала и една за едни фараони и една постапокалиптична за суша, която мори планената (не помня имената), които бяха мега ултра много тъпи... даже се сещам, че превода беше на една и съща жена, случайно забелязах, защото и двете книги бяха изпълнение с безмислени и нелепо дълги изречения, все едно с гугъл е превеждано.. абе на късмет си е. То може да дадеш и 30 лв за книга и пак да е зле.

# 68
Коя книга на Орхан Памук е била 4 лв?
Иначе Тери Пратчет не ми допада. “Автентичната котка” ми хареса, но дотам. Странен стил ми е.

# 69
Аз пък Пратчет точно с “Автентичната котка” пробвах да чета и не ми хареса. Повече не съм и опитвала, но може би трябва.
Сиела в намалените имат една, до която все не стигам, а ми изглежда интересна - “Всички шепнещи кости”. В Озон имат на 7 лв. пък “Архивът на Стиг Ларшон”, към която също проявявам интерес, но от един куп други набелязани не мога да я кача по-нагоре в списъка за четене, тя е по-скоро документална, но ми е любопитна. Докато не прочета натрупаните закупени, до които не стигам заради други текущи интереси се опитвам да не вземам книги - независимо дали са намалени толкова много.

# 70
От 8 до 15 септември е Алеята в София

# 71
  • Пловдив
От 8 до 15 септември е Алеята в София

Може ли такова нещо, защо няма такава опция и за другите градове....

# 72
Всеки септември месец в София има Алея на книгата. Почти всички издателства са софийски и си имат разни офиси и складове, по-лесно извозват и прибират книгите. А хората от шатрите и щандовете живеят в София и сутрин лесно стигат в 10.00, вечер се прибират вкъщи. Ако Алеята е например в Пловдив, трябва да спят по хотели, а книгите да ги извозват от София. Това ми обясниха веднъж от “Емас” (не съм сигурен дали бяха те) като ги питах защо не участват на пловдивския панаир на книгата. Ама то важи за всеки друг де.

# 73
Извинете за вмъкването, но тези книги в Озон, които са по 5 и 7лв на издателство Сиела интересни ли са? То така зададен въпросът е глупав, но има някои евтини книги, които са страшно безинтересни, както предполагам сте попадали и просто не стават за четене или с мъка се довършват... Опасявам се и тези да не са такива затова.

Аз поръчах 'Буркан със сърца' на Дженифър Хилиър, защото много я хвалят в една американска група за психотрилъри и има висока оценка в Гудрийдс, но не съм стигнала до нея. Според мен има много добри попадения. Преди време бях купила 'Почти нормално семейство' за 5 лв и много ми хареса 😅

Иначе от една бутка, бях взела 2 книги с едно списание за 8 лв и от двете съм супер доволна. Едната беше на Мери Хигинс Кларк - Сърце назаем, другата на Джулия Куин - Тайната на сър Ричард Кенуърти. Въпреки, че въобще не е мой тип книга, се оказа страшно забавен, исторически, любовен роман. Така че не всички евтини книги са такива, защото са лоши Simple Smile

# 74
Аз пък Пратчет точно с “Автентичната котка” пробвах да чета и не ми хареса. Повече не съм и опитвала, но може би трябва.
Явно не си имала котка, иначе би се припознала.
От Озон за 5 лв. /даже излезе 4 и нещо с отстъпката/ си взех "Изстрел" на Тейлър Адамс, която е от Сиелските. Имах и неблагоразумието да я изчета за 2-3 дни на плажа и после трябваше да чета запасите от детски книги.
Сега съм хвърлила око на Мик Херон двете книги и най-вероятно ще ги взема при следваща поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт