Промоции на книги - тема 20

• 45 633
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За Сиела предполагам шанс за най-голямо намаление ще има за 01.11, примерно 30%. 😃

# 46
Сега да се чудя дали да изчакам с такава надежда за една тяхна книга или да не се надявам много… ще видя каква разлика би се получила.

# 47
Колибри може да имат 30% на Алеята. На последните 2 панаира в София имаха 30%

# 48
30% е добре, не колкото 50%, ама това време няма да се върне 🤷‍♀️. Повечето, които харесах са на Сиела и ще изчакам.

# 49
Аз си взех книгата с разкази на Тери Пратчет (най-новата) от промоцията 4 на цената на 3 и вече не искам нищо от Сиела.

# 50
  • Разпиляна във въображението
Желаните от мен са на Артлайн и ще чакам добра промоция. Точно ще излязат и тези в преордър.

# 51
На Сиела точно една има, която мисля, че вече искам да имам в библиотеката си, но вероятно ще изчакам.

# 52
  • София
На Сиела точно една има, която мисля, че вече искам да имам.....

Желаните от мен са на Артлайн и ще чакам добра промоция...

Добре де, а проблем ли е да се споделят и заглавията Blush

Поръчах от Озон игра, не книга.
Дадох до BoxNow,  но с наложен платеж.. нещо се обърках, исках с карта.
Как и къде плащам на BoxNow?

# 53
  • София
Като пристигне поръчката ще ти изпратят линк чрез който ще можеш да платиш. Simple Smile

# 54
Моята поръчка преди време до box now платих веднага, но видях, че са посочили при наложен платеж, че пращат линк за плащане.

Хепи, не съм писала заглавие понеже повечето интереси виждам, че са към друг тип книги и не исках да досаждам с моята (а и не съм видяла някой да пита сега за книга на Абъркромби 😉).

# 55
  • София
Доколкото си спомням, миналата година около Черен петък (ноември) Сиела имаше -38%.

# 56
  • Разпиляна във въображението

Желаните от мен са на Артлайн и ще чакам добра промоция...
Добре де, а проблем ли е да се споделят и заглавията Blush

Не Simple Smile

Сянката на боговете - Джон Гуин
Портал към безкрая - М. Р. Кери

Тези са преодрър:
Озарения - Брандън Сандерсън
Пепелищата и прокълнатият крал (Короните на Наяксия 2) - Кариса Броудбент
Петият сезон - Н. К. Джемисин

# 57
Не е по темата, но понеже споменахте - някой успял ли е да подкара строител на компютър? Минимизирам си нещата, за които си използвам телефона ииии тези 6месеца вече се стопиха на половина без да съм ги ползвала Simple Smile

# 58
Здравейте! От 29 август започва намалението на Taschen:

# 59
Ще помисля дали да поръчвам от Ташен този път. Взех почти всички книги, които исках и може да не мога да събера достатъчно за безплатната доставка.

Общи условия

Активация на акаунт