Случка на паркинг.

• 10 501
  • 251
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
Тоя влезе ли в някоя тема, задължително я обръща към себе си и задължително точно заради него я заключват...

# 91
Нено, като истински джентълмен се включи нарочно за да отвлече огъня насочен към авторката и да го обърне към себе си.
Малко са вече такива истински мъже.

# 92
Аха, за щастие са все по-малко, за сметка на това по-кресливи.

Аз пак да питам авторката точно как са ù запушили колата, щом като е успяла да влезе, запали и замине, въпреки че онзи не се е мръднал? Или просто не е успяла да си отвори изцяло вратата?
По принцип крещящ и изискващ без база шофьор на голяма кола е въплъщение на Ганьо. Че в случая е жена...още по-зле.

# 93
Каква е тая грандоманщина, все едно целият свят не си живее живота, за да се занимава с някакви неадекватни колежки и пишман шофьорки.

Да, да, така правят хората в България - живеят си живота. Огъване на чистачки, пукане на гуми, одиране на боя, драсканици, чупене на прозорци, неуважението към другите хора по пътищата, нечовечност, пререждане, надцакване, прецакване, надпукване…и запушване по паркингите, са само плод на въображението на разни грандомани. Къде се е чуло и видяло да има такива хора по нашите земи? Абсурд.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 23:16 от Astrella

# 94
Е, хайде да говорим за конкретния случай. Авторката го описва като млад, чист, спретнат, интелигентен и възпитан. Единствено й е казал, че е паркирал в очертанията. Изобщо не мисля, че го е направил нарочно с цел възпитание и забавление. Вероятно самият той е бил в недоумение от нейната реакция.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 23:24 от Plamkata82

# 95
Ето защо обясняваме на авторката да не крещи на непознати мъже (особено, когато тя е в нарушение). Другият път ще и се изрепчи някой с тежко детство и ще и остави синка на ръката.

# 96
Жена се опита да ми се скара един път , но когато я хванах за ръката малко по-силно и със сериозен поглед и тон й казах, че не познава човека с когото говори. Много бързо тя промени тона си и започна да ми се извинява после.

Браво, голям мъжкар. А защо не пробваш да хванеш мъжа ми, дето е 120кила така за ръчичката? Тогава няма да си толкова силен и вилен.

# 97
Ето защо обясняваме на авторката да не крещи на непознати мъже (особено, когато тя е в нарушение). Другият път ще и се изрепчи някой с тежко детство и ще и остави синка на ръката.

Може би е съобразила външния му вид, но често и той лъже.

# 98
  • Out of the Mix
С уважение към дамите от форума, явно са адекватни шофьорки, но най-големите золуми съм виждал от жени, които не знаят какво правят и защо са зад волана, мега неориентирани.
Няма ден, в който да не предвидя, че този пред мен е жена, и очаквам всеки момент нещо да направи, или да свие рязко, или да не даде мигач и свие, или да се тътри с 30-40 на големи булеварди, и какво ли не.
Спомен за цял живот ще ми остане почти неизбежно ПТП с една патка, минала на червено.
На левия завой на Опълченска и Сливница - светва ми зелено, тръгвам леко и се оглеждам за мъртвата зона отдяно някой да не бърза по Сливница да хваща "жълтото" и да минава, а то червено. Моментът, в който си обръщам главата и поглеждам напред, ускорявайки, ме връхлита ненадейно някаква и ме засича отпред, за да завие вляво посока центъра. Не знам как спрях. Може би най-рязкото ми спиране в живота, чист късмет, на милиметри се разминахме, дори не се облизахме.Sweat SmileYum Почна да се удря по челото и да се кръсти, а на мен ми идваше да ударя аварийки, да слезна и да я сваля от колата, да й скъсам книжката (т.е. отрежа с ножицата, че е пластика), и да викна ушевите. Естествено теглих й една наум, и продължих, няма нужда от ексцесии.

А госпожата от темата да се научи да паркира, и да избира и планира места, които са широки.
В повечето случаи не е нужно да се ръгаш и буташ най-отпред в супермаркети и т.н.
Никога не се бутам и не паркирам на първа линия, не се вра. В Кауфланд, примерно спирам даже най-в края, никога няма хора, винаги има места, леко разтъпчване и спокойствие. Ще се избият да въртят, като гламави, само и само да са най-отпред.Hands V

При ръст 1.80, 100 кила е шопар. Wink
Аз съм толкова и на 78-79 кила ми е перфектно.
Може да кача още 2-4 преко сили на мускул, и сигурно ще с годините, но повече не.
100 кила е за 1.90 поне и на мускулна маса, и без корем. Wink
Килата не те спасяват.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 23:54 от Revoker

# 99
Karina-88
Браво, голям мъжкар. А защо не пробваш да хванеш мъжа ми, дето е 120кила така за ръчичката? Тогава няма да си толкова силен и вилен.

И какво като е 120 кг мислите ли че човек с по-малко килограми не може да го набие?  Колкото е по-голям, толкова и по бавен. За моите 98 кг при височина 186 см не е невъзможно постижение. Уличните боеве не са като на ринга, всичко може да се случи.

# 100
Най-голямата глупост, която съм виждал на пътя беше сътворена от жена. От дясната лента на двулентов път завива обратен завой без никакво предупреждение точно пред мен, аз бях в лявата лента и ако бях за направо(разрешено е), щях да я набабаня странично с поне 50 км в час. Хубаво, че бях намалил за да завивам наляво и успях да набия спирачки. Можеше да я размажа, удара щеше да е страничен точно в нейната врата. Хубава млада жена (дори успях да я видя, толкова близо беше) с голяма и май скъпа кола. Отнесе само няколко псувни и клаксон, а можеше да завърши много зле вечерта, точно бъдни вечер, 24-ти декември преди няколко години.

Иначе нервни шофьори успокоявам с вълшебните думички ...я ела тука бе, твойта ма...а д..е...б.. В интерес на истината, никога не се е налагало да се бия, за един случай наистина ме е яд, че не му напуках канчето на тоя, ама и по хубаво. В еднопосочна улица, валеше проливен дъжд една сутрин и не видях знака, че е затапена в момента заради ремонт. Обръщам и тръгвам да излизам, един взе да ми се дърви, че било в насрещното. Казвам му, че има ремонт, оня ми вика не ме интересува. Теглих му една и си продължих, в следващия момент ми идваше да обърна след него и да го набутам в изкопа. Така че не се правете на учители на пътя, най-искрено ви съветвам, на каквито неща съм се нагледал на пътя, мога да кажа, че сме изключително толерантен и търпелив народ. Иначе трябваше да има по няколко пребити всеки ден във всеки град.

п.с. колегата е прав за килограмите, нищо не значат и в повечето случаи са пречка. 90-кила тренирани мускули могат да сгънат някой 120 кила без проблем. Дори и по-малко, всичко е до умения, хъс и мозък. Особено за трениран човек срещу неопитен.

# 101
Karina-88

И какво като е 120 кг мислите ли че човек с по-малко килограми не може да го набие?  Колкото е по-голям, толкова и по бавен. За моите 98 кг при височина 186 см не е невъзможно постижение. Уличните боеве не са като на ринга, всичко може да се случи.

Аз нямам какво да си мисля, като знам какъв ще е резултата. Въпроса е ти като си толкова голям мъж, що не се правиш на отворен на друг мъж, ами на жена? Бил я хванал за ръката... Ами хвъни някой мъж и шанса да си събираш зъбите от земята е много голям. Ама те е страх!

# 102
Ще трябва да се съглася, че болшинството слаби шофьори са жени. На мен най-опасни ситуации са ми създавали възрастни хора. Точно ненадейни маневри, рязко спиране и където им падне. Един възрастен мъж си спря колата пред мен на един сфетофар за десен завой. Тръгнах да го изпреварвам, щото аварийки би, но го видях, че е възрастен и се спрях. Ми човекът широко си отвори вратата на сред кръстовището и задната, и започна да си разтоварва някакви торби на тротоара. Имам и други приятни такива - един щеше да прегази жена на пешеходната, беше се обърнал на ме храни, че намалявам и спирам, та не я вида, мина и на една педя. Даже не беше видял пешеходна, знаци, нещо... След една възраст трябва по-строг контрол над книжките.

За килограмите не мога да се съглася. 1.80, 79кг. е мъж без особено мускулна маса и маломерен кокал. Тоест дребен мъж.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 00:19 от sorscha

# 103
  • София
Ревоукър, явно все на кофти шофьорки попадаш, ама мъжете хич не им отстъпват. Колата ми е на около 6 години, новичка я взех, сега е близо 100к километра, 99% градско. На какви неща съм се нагледала от мъже. Булеварда след кръговото на Сточна гара, от дясна лента рязко в лява, засече ме и наби спирачките да прави обратен завой, след което ме напсува, защото му изсвирих. Друг се изравни с мен на същия булевард, защото на кръговото му изсвирих, че от лентата за продължаване нататък (има маркировка даже) ме засече докато излизах от кръговото - опитвала съм се да мина първа, ми вика. Веднъж на Красно село на една тясна двупосочна уличка, един сигурно десет минути се вайка как да се размине, а можеше просто да качи леко на тротоара (почти няма булдюр). Ама гледаше едно тъпо и неразбиращо, ужас. Като се разминахме най-накрая (бях една от няколко коли, които запуши), го питах кой му е давал книжка. От мъж съм виждала с ляв мигач да прави десен завой. Някой път като се замотат на успоредно паркиране, направо имам чувството, че ще си остарея да ги чакам. Дядовците особено много се мотат, като ми закара някой с 15км/час в кварталната уличка, дето няма заобикаляне, направо се побърквам. Сигурно мога цяла нощ да изреждам. Изобщо, доста лоши впечатления от уменията на мъжете на пътя имам.

# 104
Karina-88

Аз нямам какво да си мисля, като знам какъв ще е резултата. Въпроса е ти като си толкова голям мъж, що не се правиш на отворен на друг мъж, ами на жена? Бил я хванал за ръката... Ами хвъни някой мъж и шанса да си събираш зъбите от земята е много голям. Ама те е страх!

Влизала съм в спорове с мъже и не ме е страх от мъже, не знам защо си мислиш, че приятелят ти може да ме уплаши с киограмите си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт