Случка на паркинг.

• 10 445
  • 251
  •   1
Отговори
# 75
Жена се опита да ми се скара един път , но когато я хванах за ръката малко по-силно и със сериозен поглед и тон й казах, че не познава човека с когото говори. Много бързо тя промени тона си и започна да ми се извинява после.

# 76
  • София
Не е за хвалба, че си стиснал ръката на и заплашил някой, който не може да ти импонира физически.

# 77
Работех във една фирма преди години един ден трябваше да вдигаме тежести с колега, бяха много тежки железа около 320 кг (луда работа), и една млада симпатична дама с целия си акъл каза следното.. тежки ли са...

# 78
Жена се опита да ми се скара един път , но когато я хванах за ръката малко по-силно и със сериозен поглед и тон й казах, че не познава човека с когото говори. Много бързо тя промени тона си и започна да ми се извинява после.
Евала, голям мъж, някой ден като имаш дъщеря, помисли си колко мило ще ти стане ей тъй някой мъжага да я стисне за ръката.

# 79
  • София
Извинявам се, ама физическата агресия не е повод за гордост, особено пък от мъж към жена.

# 80
Първо, щом е имало толкова други места за паркиране, ти защо избра точно това кофти място до стена?
Второ, ясно е, че всеки може да паркира до теб, ако си е в очертанията.
Трето, можеш да влезеш и от друга врата. Аз съм влизала и през задна и другата предна, ако е нямало как през шофьорската.
Четвърто, можело е любезно да го помолиш да се премести. Сигурно е нямало да откаже. Все пак никой не иска да му цапнат вратата.

# 81
  • Пловдив
Голям мъж, гооооолям. Ама нещо не смееш да хващаш за ръка някой 100 кг, 180 см. Мхм.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 21:55 от Янтра

# 82
Radeva-87

Евала, голям мъж, някой ден като имаш дъщеря, помисли си колко мило ще ти стане ей тъй някой мъжага да я стисне за ръката.

Нищо добро не го чака после въпросния господин. Wink

Иначе, не съм удрял жени, беше инцидент, нищо повече сега ще ме изкарате лош човек. Да, едно време агресията ми беше по-голяма проблем за мен, отколкото за околните хора. Някои хора са като мен, минават през трудно детство и т.н.

# 83
  • Далечният изток
Оххх как обичат във форума някой да им се оправдава с трудно детство....

# 84
  • София
Трудното детство не е оправдание. Ти веднъж, че си го направил, и втори път, че сега се хвалиш.

# 85
Винаги проверявам дали за моята врата няма проблем и дали не съм прекалено близко, за да преча на шофьорската врата на съседна кола (ако има). Обаче това съм си аз. Много хора спират удобно за тях и не им дреме дали не са прекалено близо до чужда врата, броня и пречещи на маневра за излизане. Не крещя, не се разправям, защото не съм им майка, няма да ги превъзпитам и моя скандал няма да ги трогне и да почнат са обръщат внимание. А и в днешно време е пълно с откачалки, така че ако е на живот и смърт, викам такси, ако не, чакам и тръгвам 🤷♀

# 86
  • Пловдив
Radeva-87

Нищо добро не го чака после въпросния господин. Wink

Иначе, не съм удрял жени, беше инцидент, нищо повече сега ще ме изкарате лош човек. Да, едно време агресията ми беше по-голяма проблем за мен, отколкото за околните хора. Някои хора са като мен, минават през трудно детство и т.н.
Спри да се оправдаваш. Това са само думи и оправдания. Само ти си с трудно детство...

# 87
Не се хваля, следващия път няма да направя нищо просто ще игнорирам инцидента. Признавам си вината.

# 88
  • Далечният изток
Що го написа? Правиш се на интересен, а такова държание никой не харесва. На 12 ли си, че търсиш внимание по този начин?! Не си у ред...

# 89
  • Пловдив
Не се хваля, следващия път няма да направя нищо просто ще игнорирам инцидента. Признавам си вината.
Правилното поведение е нещо от типа, правят ти забележка, която не ти харесва, казваш, без да викаш (аз тая част с без да викам я отработвам), с ясен и твърд тон "НЕ харесвам подобно отношение", или "Не харесвам да ми се правят неоснователни забележки". И се махаш от ситуацията, врътваш се и си излизаш.

Общи условия

Активация на акаунт