Случка на паркинг.

• 10 500
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Щом си достатъчно голям да не те е страх от други мъже, значи е още по-смешно да се пробваш върху жени.

# 106
Абе спор с мъж е едно, ама я го хвани за ръката да му се накараш и да те видим тогава. Избивай си комплексите върху себеподобни! Ама търси такива с твоя калибър 😂😂😂

# 107
  • Out of the Mix
Taка е, Сорша. С лек кокал съм и стави, но с широк гръб, рамене и изразен гръден кош, абе харесвам си се. Simple Smile
По-добре така и да съм здравословен в дългосрочен план, защото многото кила само проблеми биха създавали.
Други неща са много по-важни.

Браво, Лъвица, много въртиш софийско.
Аз не толкова, и избягвам час пик, мога да си го позволя.
Сравнявам трафика с преди и вече по Цариградско е кошмар, все едно е постоянен час пик.
А не беше така допреди няколко месеца, година.
Естествено, че много мъже олигофрени има. Особено с дърти "премиуми", изтърбушени от трибуквените, задължително черни, задължително дизели и минаващи ГТП без проблем. Wink

Мразя насилието (въпреки че гледам UFC). А на Нено мога да му препоръчам да се успокои, защото не знае на кой ще попадне, и дори да го сгъне, после може цял живот да съжалява, и да не може да се оправи икономически и юридически, а че ще го лежи е ясно, въпреки връзките (на обувките), дори да ги има. Wink
Ама още момчето явно е буйно.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 00:41 от Revoker

# 108
Умен ход ли беше актьорът Шопов, който заплаши жена с оръжие? Не, но той е известен, размина се и стана герой.  Blush

Моята грешка е, че не използвах законното си оръжие в кръга на шегата.

# 109
Сигурно се харесваш и други хора те харесват навярно, Revoker.
Написах коментара, защото леко грубо влезе с изказване за една потребителка, че 100кг.на 1.80 (за мъжа и) е дебелак. Не мога да се съглася. Мъжете в моето семейство са много високи и тежки без да са дебели (брат, вуйчо, братовчеди) - ген. Мъжът ми в най-слабия си период е 90кг. на 1.78. Спортист е, не е като да е в не здравословни килограми.
Тези таблички там дето всички ги гледат, не важат в някои случаи и всичко е много относително.

# 110
  • Out of the Mix
Възможно е, възможно е.
Въобще не съм адресирал и имал предвид потребителка, камо ли пък нещо лично, а изхождам винаги от себе си, за мен си. Simple Smile
Просто не мога да си се представя 10, какво остава 20 кила отгоре.
Както и да е. Със сигурност ген, както казваш и т.н.

# 111
Циганката умря.
Малко "оут ъф дъ бокс" оффтопик.
Понеже колежката спомена, че колата й не била женска - да ви задам една задача от европейската олимпиада по биология в Момин Проход. 
Ако една мъжка бензинова кола прасне отзад една женска електрическа кола на неосветен участък на пътя Каспичан - Нови Пазар, то в резултат на това пътно транспортно произшествие дали може да се получи хибрид?

# 112
Абе не знам вече и аз какво да мисля.
Пише жената, че се развикала на непознат и се чувства виновна.
В отговор двадесет човека се "развикаха" на непознатата жена и я изкараха каква ли не, че някои даже и направиха препратки с други нейни мнения от други теми, за да докажат че не я бива като човек.
В хор повечето "крещят", че не е добре жената с нервите.
А да ви попитам... вашата реакция към нея нормална ли е? И защо й се карате така? Вие може да се карате, тя не може, така ли?

Благодаря ти, Vanne. Най-вече за разбирането, но и за куража да го напишеш. На фона на всичко останало го оценявам високо.

Не знам как от "развиках се" стана "крещяла си". Да повишиш тон не е да крещиш. Не съм използвала нито една обида и нито една лоша дума - нито на живо лично срещу човека, нито в темата. Изглежда не може да се отговаря нормално - ще реша така и така, ще се ядосам, няма да се ядосам. Трябваше да ме определите - ужасен шофьор, несъобразителна и нахална, истерична, неуравновесена, параноична, не се сещам веднага за всичко.

За тези, на които съм нарушила спокойствието с тая толкова незначителна тема - написах я в свободно време - актуални теми и общи дискусии. Отново опитвайки да съм в ъгъла, в някоя всичкология, уж да не преча. Не е преместена тук по мое желание.

Не знам защо е толкова непонятно, че намирам постъпката на младежа за лоша. Натрапва ми се чувството, че за вас другите хора не съществуват. Или се падат само удобен случай да изтъкнете, че вие сте по-добри - в шофирането, в избора си на паркинг, в реакциите, винаги сте перфектни и никога не избухвате, на вас такава страшна глупост няма как да се случи. Ами добре.

Не виждате мисля проблема и не става дума за правата, но явно няма да се разберем.
Благодаря и на rf22, определението пасивна агресия ми звучи точно.

Разчитам ако нещо такова се случи някога на вас, да се сетите за мен.Flowers Four Leaf Clover

Това е вече за Iris04, но като съм последна, не мога да пиша отделно.
Според мен пък всеки гледа, като паркира,  дали е оставил място за най близките вече паркирани коли  да излязат без да го забършат и шофьорът дали може да си отвори вратата. Кел файда, че си бил в очертанията.
Авторката е била права, а  човекът, щом е бил там е можел да излезе преди нея за да не пълзи през другата врата.
Неприятен тип.
Вчера, паркингът пред магазин. Любимият тъкмо е включил задна да излиза. И пристига един господин - със замах. На мястото до нас, колкото да попречи да изманеврираме в посоката към входа. Тук трудно ще обясня геометричното положение, но още с поглеждането на всеки нормален шофьор щеше да му е ясно, че така ще ни принуди да излезем по неудобен начин. На паркинга като игрище не просто има места, а въобще колите са не повече от десет. И ние сме дори не до входа на самия магазин, а някъде по средата на всичкото. И те така. Да се отбележи, че не съм викала.Innocent

За истината е важно - не се наложи да пълзя, човекът се премести, за да вляза. Имам проблем с раменете и не бива да рискувам прехвърляне през седалките, а и да бях опитала, надали щях да успея. Не съм саката и общо взето нищо ми няма, но не мога да се подпра на ръце и си чаках. И на теб благодаря!

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 07:59 от salvina

# 113

Разчитам ако нещо такова се случи някога на вас, да се сетите за мен.Flowers Four Leaf Clover

Пропускаш основното - в такава ситуация малко хора ще тръгнат да правят панаири като контингент на Женския пазар.
Случва се човек да спре кофти, понякога и "като арабин в пустиня", но от него зависи как ще излезе от ситуацията - дали ще се развика на другите, дали ще вкара хумор, дали просто ще каже "бихте ли преместили вашата кола, спрях зле" и пр.

# 114
А, според теб нас никога не са ни запушвали? За първи път четем за такъв рядък случай. Бъди сигурна, че изобщо няма да си помисля за теб, а ще вляза в колата си откъдето мога и ще си тръгна спокойно. Определено няма да викам на никого и още по-определено няма да пусна тема. Ти пак не разбираш какъв ти е проблемът, нали? Не си притеснила никого с темата, просто е толкова маловажна, че е безсмислена, това ти казваме. Много нерви за нищо.

# 115
  • Пловдив
С уважение към дамите от форума, явно са адекватни шофьорки, но най-големите золуми съм виждал от жени, които не знаят какво правят и защо са зад волана, мега неориентирани.
Няма ден, в който да не предвидя, че този пред мен е жена, и очаквам всеки момент нещо да направи, или да свие рязко, или да не даде мигач и свие, или да се тътри с 30-40 на големи булеварди, и какво ли не.
Говориш мега тъпотии. Абсолютни глупости. Всякакви международни статистики го доказват.
Национален статистически институт, данните са за 2022 за БГ - страница 30 на файла - https://www.nsi.bg/sites/default/files/files/publications/ptp_2022.pdf
Загинали водачи мъже, срещу загинали водачи жени

Статийка по темата - https://m.dnes.bg/obshtestvo/2020/01/17/statistikata-dokazva-jen … -ot-myjete.436214

На английски да вадя ли статистики?
Като цяло мъжете са по-рискови шофьори.
Мъжете по-често от жените карат под влияние на алкохол и наркотици
Мъжете карат с по-висока скорост от жените
Мъжете имат по-голяма склоннсот да се мислят за безсмъртни и да не ползват колан
Мъжете имат склонност към по-безотговорно шофиране и да си мислят, че са по-добри, Revoker го доказва

Жените, имаме по-голяма склонност да събираме бордюри и бетонни саксии докато шофираме, но това изооообщо не е същото като да се натресеш със 120 км/ч.

Аз говоря за смърт, причинена смърт и тежки наранявания.

# 116
А, според теб нас никога не са ни запушвали? За първи път четем за такъв рядък случай. Бъди сигурна, че изобщо няма да си помисля за теб, а ще вляза в колата си откъдето мога и ще си тръгна спокойно. Определено няма да викам на никого и още по-определено няма да пусна тема. Ти пак не разбираш какъв ти е проблемът, нали? Не си притеснила никого с темата, просто е толкова маловажна, че е безсмислена, това ти казваме. Много нерви за нищо.

Не мога да оставя тема от нищото - като паркирате съобразявате ли се с другите? Или пък - ако ви запушат, какво ще направите? Така гола анкета. Първо да ме навикате, че пиша статия или правя проучване, а после да ме заразпитвате - ама как, ама то зависи, и да прекарам в обяснения една седмица. Имам повод, имам контекст и го предоставям.

Резюмето звучи така: Съобразяване или отмъщение - изберете сами.

Ако попитам нещо общо, ще обезумея да чета хипотези. С описание на ситуацията ми става много по-ясно кой как би постъпил без да си губя времето да обяснявам допълнително.

# 117
  • Далечният изток
Добре де, ти обясни, ние отговорихме според това, което сме възприели. Сега сме лошите, ами... добре.

# 118
Виж, няма нищо лошо, че си пуснала тема, не е необходимо да е на живот и смърт. Въпросът е там, че си вложила и продължаваш да влагаш ужасно много нерви в ситуация, в която просто трябва да подминеш и да забравиш, още повече, че не си била права и дори си се изложила с отношението си към човека. Но ти и за секунда не се замисляш, че е така, а продължаваш да настояваш на твоето и само две-три мнения ти харесаха, другите излязохме лоши. На паркинга същата работа - ти си спряла лошо, но човекът, който е спрял по правилата е виновен. Не се ли замисли, че е видял празно място и е паркирал, без да обикаля 15 минути околните коли, за да разсъждава кой как и откъде ще влезе и излезе? Не ти ли идва на ума, че може да е бързал за някъде, да е бил разсеян, да има болно дете вкъщи и да е отскочил само до аптеката за нещо, бързайки да се прибере, да му предстои неприятен медицински преглед утре и да е притеснен, да очака да го съкратят от работата му и още безброй неща... Не, другите нямат живот и проблеми, само ти си важна. Не виждаш ли как обвиняваш другите в нещо, което сама правиш?

# 119
Каква е тая грандоманщина, все едно целият свят не си живее живота, за да се занимава с някакви неадекватни колежки и пишман шофьорки.

Да, да, така правят хората в България - живеят си живота. Огъване на чистачки, пукане на гуми, одиране на боя, драсканици, чупене на прозорци, неуважението към другите хора по пътищата, нечовечност, пререждане, надцакване, прецакване, надпукване…и запушване по паркингите, са само плод на въображението на разни грандомани. Къде се е чуло и видяло да има такива хора по нашите земи? Абсурд.

Това ми напомня как по едни по-млади времена направихме в градинката пред блока снежен човек, отидохме на двеста метра до магазина за морков за нос, и докато се върнем някой го беше наритал и сринал. Изглежда ни е станало криво само защото грандомански сме решили, че сме му много важни и е било нещо лично и специално за нас.

Може би не правя най-подходящото сравнение, но за това се сетих. Не мога забравя каква всемирна скръб ме обзе. Без ирония и много сериозно. Бях стабилно потресена. Не че го няма тоя снежен човек, аз мога десет да направя. А че съществува някой, който би го съборил за кеф. Успокоявах се, че сигурно са били деца, но огорчението си остана.

Пак се оказах последна и не мога да пиша отделно.
Скрит текст:
Виж, няма нищо лошо, че си пуснала тема, не е необходимо да е на живот и смърт. Въпросът е там, че си вложила и продължаваш да влагаш ужасно много нерви в ситуация, в която просто трябва да подминеш и да забравиш, още повече, че не си била права и дори си се изложила с отношението си към човека. Но ти и за секунда не се замисляш, че е така, а продължаваш да настояваш на твоето и само две-три мнения ти харесаха, другите излязохме лоши. На паркинга същата работа - ти си спряла лошо, но човекът, който е спрял по правилата е виновен. Не се ли замисли, че е видял празно място и е паркирал, без да обикаля 15 минути околните коли, за да разсъждава кой как и откъде ще влезе и излезе? Не ти ли идва на ума, че може да е бързал за някъде, да е бил разсеян, да има болно дете вкъщи и да е отскочил само до аптеката за нещо, бързайки да се прибере, да му предстои неприятен медицински преглед утре и да е притеснен, да очака да го съкратят от работата му и още безброй неща... Не, другите нямат живот и проблеми, само ти си важна. Не виждаш ли как обвиняваш другите в нещо, което сама правиш?
Като говорим за нерви и емоции, намирам, че за да ми се карате така енергично и упорито, всъщност влагате повече емоция от мен. Ядосвате ми се, упреквате ме, обяснявате каква съм. Ти си виновна, така ти се пада, къде си тръгнала, не те е срам. Някои изрази ясно показват подскачане и сърдене, без нищо от станалото да ви засяга. Мен поне ме засяга и е по-разбираемо, ако изглеждам развълнувана. Не че съм, но иди обяснявай онлайн.

А не отговарям подробно и на всеки именно защото не ми се обсъжда дълго. Вече се намирам на приказка, ако се сетя за нещо тук-там. Наистина оценявам някои отговори повече от други, но и не бива да го считате за неуважение, като не съм отговорила на всеки конкретно. Само бих продължила агонията, ако реагирам на всяка дума, а не писах, за да предизвикам спор. Взела съм си отговорите и съм си направила изводи. В крайна сметка затова съм писала - да разбера нещо. И общо взето съм наясно по което ме интересува.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 09:21 от salvina

Общи условия

Активация на акаунт