Случка на паркинг.

• 10 456
  • 251
  •   1
Отговори
# 180
За толкова изисквания към света, какво се предлага насреща - викове и скандал за нещо, за което е трябвало просто да каже "извинете, спрях зле, бихте ли преместили колата си".
Поне е имала късмет насреща да не е индивид със същата агресивна настройка, че щяхме да ги гледаме по новините.
На Балканите явно трябва да е късмет мъж да не те бие Grinning
Айде бе. Голямият кавалер, ако.му.се направи и поне намек, ще премести колата, не да се оправдава като селски пръч. Дори и да не е сам. Като гледа очертанията, не означава, че е постъпил правилно. Дребна.селска душичка само може да постъпи така. Ама на такива, също им намират майстора, има си номера и за тях. Голям кеф, че бил в очертанията. Палячо.  И на бремена жена, ако беше в случая, ли щеше да сочи очертанията. Опс, забравям, че явно байганьовщината за някои е достойно държание. Все пак, българските мъже не са от най-възпитаните. И някой вкъщи, все пак ги търпи, и дори може би се гордее с поведението им. Мен щеше да ме хване срам, ако съм в компанията на дребнавец като този екземпляр.
Точно. Дребнавост. Ама той бил в очертанията. Ами и тя е била. Ама нищо, явно той е много възпитан, че решил акъл да налива, да превъзпитава. Нали си направил комфорта той да слезе и да се качи без проблем, какво му дреме за другите. Манталитет, какво да се прави.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 15:46 от Linda*kiss

# 181
Или както е в случая - жена да не тръгне да ти крещи, че не си спрял където тя иска. Този човечец нямал късмет.

# 182
С такива нарциси и нарциски още дълго ще се реве какви несъобразителни хора има.

# 183
Или както е в случая - жена да не тръгне да ти крещи, че не си спрял където тя иска. Този човечец нямал късмет.
Е как да няма късмет, нали гръмко й се е пречнал, големец.
Не е оцелил на някой с къс фитил, който е нямало само и просто да вика. Това не се ли води късмет на Балканите? Grinning

# 184
Остави, че са нарциси, но да се влиза в конфликт и с агресия заради това, че не паркирал, където тя мислела, че другите шофьори трябва да паркират... Има нещо много не както трябва в целия казус.

Е как, нали гръмко й се е пречнал, големец.

Ако беше гръмко, нейното оплакване щеше да е съвсем друго, сами си давате сметка.

# 185
Ако беше гръмко, нейното оплакване щеше да е съвсем друго, сами си давате сметка.
Ако е от типа, който го е направил нарочно, за такива, това е голяма работа, много са горди със себе си.

# 186
И двамата имат вина. И двамата не са гледали и съобразили къде да спрат. За мен въпросът е приключен.

# 187
Някои жени не могат да мирясат докато не разчепкат всичко до ниво молекули и атоми.
А човекът просто е видял свободно място, паркирал и си е влязал в МОЛ-а сигурно. Докато не се е върнал и колежката му се развикала (не разкрещяла... каква е разликата???).
Обаче тук съчинения - искал да й даде урок, да й натрие носа, да й развали рождения и именния й ден, ако била бременна можело да пометне, ама ако тя била мъж, ама ако била с мъж, ама... Преувеличавам, но е голяма каша в нечии женски глави.
Само за справка, писал съм го и друг път - живея в САЩ, метро ерия със над 5 милиона души, сигурно 3 милиона коли. Жена ми се удари с друга шофьорка на магистралата. Срещнали се странично при престрояване, малко одраскани врати, огледала... Познайте... И двете българки. Шест ленти магистрала им дошла тясна.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 20:06 от Абуто

# 188
Ако е от типа, който го е направил нарочно, за такива, това е голяма работа, много са горди със себе си.
[/quote]

Ако авторката е от описания от теб тип простаци, нали се сещаш, че няма да е първото или последното такова конфликтно преживяване.

# 189
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някои жени не могат да мирясат докато не разчепкат всичко до ниво молекули и атоми.
А човекът просто е видял свободно място, паркирал и си е влязал в МОЛ-а сигурно. Докато не се е върнал и колежката му се развикала (не разкрещяла... каква е разликата???).
Обаче тук съчинения - искал да й даде урок, да й натрие носа, да й развали рождения и именния й ден, ако била бременна можело да пометне, ама ако тя била мъж, ама ако била с мъж, ама... Преувеличавам, но е голяма каша в нечии женски глави.
Само за справка, писал съм го и друг път - живея в САЩ, метро ерия със над 5 милиона души, сигурно 3 милиона коли. Жена ми се удари с друга шофьорка на магистралата. Срещнали се странично при престрояване, малко одраскани врати, огледала... Познайте... И двете българки.
Света е малък Grinning

# 190
Къде прочетохте, че той се е държал като Ганьо, големец и т.н.? Това го е направила тя. Той си е замълчал и се е преместил.

# 191
Ако авторката е от описания от теб тип простаци, нали се сещаш, че няма да е първото или последното такова конфликтно преживяване.
?
И двамата имат вина. И двамата не са гледали и съобразили къде да спрат. За мен въпросът е приключен.
Мхм. До съобразяване е.

# 192
Важното е да се подчертае колко е нормално жена да крещи на паркинг, че нещо не ѝ харесва.

# 193
Важното е да се подчертае колко е нормално жена да крещи на паркинг, че нещо не ѝ харесва.
Важното е да знаем, че ако жена не е набита, задето вика, това си е късмет Grinning

# 194
Важното е да знаем, че ако жена не е набита, задето вика, това си е късмет Grinning

Понеже само мъж може да я набие на паркинг, нали... Изключено е да се намери друга като нея да си задърпат косите на паркинга на мола.

пп - само давам пример отпреди 2 месеца, тук участничките са жени - https://btvnovinite.bg/bulgaria/skandal-na-parking-v-sofija-zhen … ug-avtomobil.html
Не е добра идея да се разчита, че отсреща все ще са дами и аристократки, понякога се случва жената да изтегли и късата клечка и да попадне на някоя сходна.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 16:32 от EmmaT

Общи условия

Активация на акаунт