WIZZAIR - 48

• 36 576
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
diziler, като резервираш с евтин флекс, добавяш ли други екстри като прайорити или багаж? И като смениш за друг полет след това, остават ли добавените екстри на цените, на които си ги добавил, или се доплащат?

От вчера до днес цените са паднали с мин. 10 евро за коледните билети. Simple Smile Полет, който вчера гледах за 70 евро, днеска е 50 евро. И няма обявена промоция. Wink

Не съм човекът,когото питаш,но всичко си остава при промяна с флекс. Само ако са закупени места не се запазват. Лично проверено.

# 526
Т.е., ако добавя Wizz Smart (което включва багаж 10 кг на борда + избор на места + приоритетно качване) и флекса, при смяна на полета за друг, ще остане само флекса и другото от Смарта ще изчезне?

# 527
за пакет не знам дали работи, индивидуално ако ги добавиш да

даже може да ползваш флекса от един полет и багажа от друг, където е по-евтино

# 528
Намерих полет, където пакета излиза по-евтино от колкото да ги добавяш поотделно. Ако обаче след смяната няма да се запази пакета, се губи смисъла... Rolling Eyes
Колко е най-евтиният флекс, който сте срещали?

# 529
diziler, като резервираш с евтин флекс, добавяш ли други екстри като прайорити или багаж? И като смениш за друг полет след това, остават ли добавените екстри на цените, на които си ги добавил, или се доплащат?
Не знам, аз не добавям багаж, нито прайорити, нито чекиран. Не пътувам за дълго време и не ми трябва.

# 530
Намерих полет, където пакета излиза по-евтино от колкото да ги добавяш поотделно. Ако обаче след смяната няма да се запази пакета, се губи смисъла... Rolling Eyes
Колко е най-евтиният флекс, който сте срещали? 7.85€, но напоследък оод 9.9€ не намирам
Аз пакет не съм добавяла, но багаж със сигурност се прехвърля, т.е. и приорити, и чекиран. Местата не, защото твоите вече може да са заети.

# 531

Обаче истината е друга като тръгнеш да запазваш

Разбрах каква е истината:
Цитат
Отстъпка от минимум 10,00 евро от цените на полетите от 19,99 евро *
Когато редовната цена е под 19,99, няма отстъпка от мин. 10 евро. Wink

Аз пакет не съм добавяла, но багаж със сигурност се прехвърля, т.е. и приорити, и чекиран. Местата не, защото твоите вече може да са заети.
А, ако взема пакет, в който са включени местата, няма ли да имам опция да избера други места, ако евентуално избраните са вече заети? Много се чудя дали да пробвам... Rolling Eyes Ако няма опция за повторен избор на места, би трябвало кредита да се усвои като част от разликата между цените на полетите. Нали? Thinking В чуденка съм да пробвам ли... Ще изгубя ли от кредита, ако пробвам флекс с пакет? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:51 от amy_nka

# 532
Пробвай ако искаш, но е възможно при смяна просто да ти даде да доплатиш до цената на същия пакет за новия полет.

# 533
Пробвай ако искаш, но е възможно при смяна просто да ти даде да доплатиш до цената на същия пакет за новия полет.
Е, това вече не ме устройва.Sweat Smile 100 евро отгоре струва пакета за другия полет. Купих един Бари - Тирана с евтин флекс и евтин чекиран багаж. Изчаквате ли някакво време за да го смените или веднага го сменяте?

# 534

Обаче истината е друга като тръгнеш да запазваш

Разбрах каква е истината:
Цитат
Отстъпка от минимум 10,00 евро от цените на полетите от 19,99 евро * -нее, не става въпрос за уиз дискаунта, а за това, че в търсачката излизат полети по 9.99€, а като си избереш такъв полет, го отваря на друга цена. Иначе да, намалят се полети само над 19.99 с WDC
Когато редовната цена е под 19,99, няма отстъпка от мин. 10 евро. Wink

А, ако взема пакет, в който са включени местата, няма ли да имам опция да избера други места, ако евентуално избраните са вече заети? Много се чудя дали да пробвам... Rolling Eyes Ако няма опция за повторен избор на места, би трябвало кредита да се усвои като част от разликата между цените на полетите. Нали? Thinking В чуденка съм да пробвам ли... Ще изгубя ли от кредита, ако пробвам флекс с пакет? Rolling Eyes
Цените на полетите не се компенсират с добавените пакети, да знаеш. Нищо не връщат. Ако имаш полет за 10€ и допълнителни екстри за 20, на новия полет си доплащаш по-скъпия билет, а другите неща се прехвърлят, дори да са по-евтини.
Е, това вече не ме устройва.Sweat Smile 100 евро отгоре струва пакета за другия полет. Купих един Бари - Тирана с евтин флекс и евтин чекиран багаж. Изчаквате ли някакво време за да го смените или веднага го сменяте?Не!

# 535
Нещо не ми е ясно и ако може някой да ми обясни. Купувам примерно билет за 10 Е, флекс за 10 Е и багаж за 10 Е. Решавам да сменя билета с друг който само билета струва 60 Е. Колко всъщност ще доплатя?

# 536
доплащаш 50 евро, флекса и багажа си остават след смяната

# 537
Купих:
билета за 9,99 евро
10 кг чек. багаж за 12,90 евро
флекс за 10,85 евро

смених ги с билет за 35,99 (цена с WD) и доплатих 26 евро.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 18:41 от amy_nka

# 538
Простете невежеството ми,но честно да си призная,не го  разбирам това с флекса...разбирам ако при смяната няма доплащане ок,но се доплаща разликата в цената на билета. Не е ли същото като човек си купи директно билета,който иска? Благодаря предварително,ако някой си направи труда да го обясни🌷

# 539
Идеята не е за евтин билет, а за евтин багаж. Намираш къде има евтин флекс и евтин багаж (може и поотделно). Като смениш се доплаща само разликата в цената на билета, не на багажа.
Ако пътувате само с малкия багаж няма много смисъл (освен че имаш флекс де).

Общи условия

Активация на акаунт