WIZZAIR - 48

• 36 545
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Би трябвало да могат да ви върнат парите по картата, щом те правят промените и сте платили с карта.
Понякога се налага да си поискате.

# 571
При уиз ер от личен опит възстановяват сумата като кредити автоматично, а сумата по сметката в рамките на седем дни.
На седмия ден сметката ми беше заверена.

# 572
В мейла, който се получава при промяна или анулиране на полет, много добре са описани различните варианти и възможности. Следвайте си инструкциите според това, което ви е най-изгодно за вас.

# 573
Някой да е пътувал наскоро от летище Пловдив? Не виждам възможност да се запази паркомясто, дали може да се разчита, че ще има места на паркинга? Ако не, дали има алтернатива за оставяне на автомобил?

# 574
# 575
  • Luxemburg
Има ли промоции, правят ли се такива за wizz priority baggage?  Скоро не съм пътувала с wizz и се учудвам на цената.
За багажа - трикът с евтин флекс за членове. За моята дестинация Приоритетът беше 40 евро. Купих друг полет с евтин флекс и чек. багаж, смених за желания полет и багажа вместо 40 евро излезе 10 евро.
Само с членство ли е евтин флекса? Сега гледам Бергамо-Тирана и двете посоки са по 18€, флекса е 25€/човек, а багажа е 31-39€. Само веднъж съм взимала флекс и бе по 12€, а багажа наистина  е супер поскъпнал. Та сега се чудя за къде да резервирам и каква цена на флекс и багаж (26 или 32) се смята, че е добра напоследък? И колко време трябва да изчакам преди да сменя дестинациите и датите с флекса?

. Купих един Бари - Тирана с евтин флекс и евтин чекиран багаж. Изчаквате ли някакво време за да го смените или веднага го сменяте?
Само на мен ли ми излизат тея флексови по 25€ и багаж по 30-40€. Знам, че трябва на момента да се запази, когато е обявено тук, но видях малко по-късно и колкото и да търся не намирам евтин флекс и багаж. А 4 човека без багаж по Коледа няма как.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 20:26 от ronicat

# 576
Само с членство ли е евтин флекса? Сега гледам Бергамо-Тирана и двете посоки са по 18€, флекса е 25€/човек, а багажа е 31-39€.
Ужас, егаси флекса, 25 евро, това е супер много. По-добре изобщо не си взимайте флекс. Особено, ако нямате прекачване и не ви бърка дали ще летите + - няколко часа. То с толкова скъп флекс, дори и да искате  да смените датата, по-евтино ще Ви излезе да си купите нови билети. Аз повече от 7.50 евро за флекс не давам. Добре, че съм накупил няколко още през лятото и сега имам за сменяне.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 01:21 от diziler

# 577
Потърсете евтин флекс и багаж. Цените са различни през различните часове на деня, както и  цените в приложението им, може да са различни с тези в сайта. За полет след няколко дни, цената на багажа варираше между 60 и 120 лв за 10 кг.

# 578
Виж Бари - Тирана. Там си взех за 10 евро флекс. Антиока - Тирана също. Късите околочасови полети прегледай. Италия - Албания.

# 579
Само с членство ли е евтин флекса? Сега гледам Бергамо-Тирана и двете посоки са по 18€, флекса е 25€/човек, а багажа е 31-39€.
Ужас, егаси флекса, 25 евро, това е супер много. По-добре изобщо не си взимайте флекс. Особено, ако нямате прекачване и не ви бърка дали ще летите + - няколко часа. То с толкова скъп флекс, дори и да искате да летите да смените датата, по-евтино ще Ви излезе да си купите нови билети. Аз повече от 7.50 евро за флекс не давам. Добре, че съм накупил няколко още през лятото и сега имам за сменяне.
Ако идеята е да се намери евтин багаж, тогава е ясно защо се търси флекс. Иначе не си струва при евтини билети.

# 580
  • Luxemburg
А трябва ли да се доплати разликата в цената когато с Флекс сменям не само датите, но и дестинациите?

# 581
Да, винаги като сменяш по твое желание се доплаща. Само ако те правят промени не се доплаща.

# 582
  • Luxemburg
Да, намерих го. Благодаря.

# 583
Виж Бари - Тирана. Там си взех за 10 евро флекс. Антиока - Тирана също. Късите околочасови полети прегледай. Италия - Албания.
Да. И Братислава-Скопие  9.90 евро флекс, билет 17.99 евро
За 9 ноември, 4 декември, 6, 8, 10, 13, 15 януари

Както и Бари-Тирана за целия декември, 9.90 евро флекс, билет 17.99 евро

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 00:48 от diziler

# 584
  • София
Може ли в ръчния багаж да се пренесе джобно тип швейцарско сгъваемо ножче?
Зависи от големината му. Ако острието е под 6 см, може. Все пак само веднъж сме минавали с оригинално малко швейцарско ножче, което бяхме забравили в чантата. Когато нося умишлено, гледам да е някое, за което няма да ми е мъчно, ако решат да го вземат. Simple Smile Спомням си, че в Кипър вадиха сантиметър, за да мерят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт