WIZZAIR - 48

• 36 610
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Има лимит за година и го пишеше с малки букви на сайта, но не помня колко беше.

# 451
40 000 лв или 40 000 точки? Че има голяма разлика, 40 000 точки са 400 лв.

# 452
40 000 лв или 40 000 точки? Че има голяма разлика, 40 000 точки са 400 лв.
Не са 40000 точки. Имам в момента малко над 50000 т.натрупани.
Благодаря за информацията, тази подробност съм я пропуснала. Спестихте ми един час в банката.

# 453
Да, има резон. Миналата година имах някакви натрупани 650-700 лв в профила, като... ако ги обърна в точки, би трябвало да са  65-70 хиляди.

Иначе ограничение от 40 хиляди лева.. кой ще го достигне? Не всеки от нас може да даде годишно 40 бона за самолетни билети. А който може, едва ли ще пътува с Уизеър точно Grinning По-скоро бизнес класата на Турските и Катарските Wink

# 454
diziler пак пишеш само за спорта! Върни се да прочетеш поста за ограничението.

# 455
  • София
От Условия на Бонус програмата за картодържатели на кредитна карта DSK –Wizz Air
т.18 ... "Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна и допълнителни), върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв."

# 456
Не знам дали е коментирано. Може ли комплект метални игли за плетене да са в ръчен багаж? (за подарък са)
Скрит текст:
Благодаря!

# 457
Здравейте. Имам натрупани точки от кредитната карта на wizz air и искам да ги прехвърля в профила си. Има ли срок, в който трябва да ги използвам? Има ли вероятност да се погасят в някакъв момент?

# 458
Не знам дали е коментирано. Може ли комплект метални игли за плетене да са в ръчен багаж? (за подарък са)
Скрит текст:
Благодаря!
Не, не може.

# 459
  • Beyond the stars
Здравейте. Имам натрупани точки от кредитната карта на wizz air и искам да ги прехвърля в профила си. Има ли срок, в който трябва да ги използвам? Има ли вероятност да се погасят в някакъв момент?

Една година, ако помня правилно.

# 460
Здравейте
Чекирах се онлайн преди няколко дни.днес когато влезнах в профила си горе виждам полета и изписано Вече може да се чекорате-остават 7дни.
Как да съм сигурна че съм се чекирала ,или просто го изписва това съообщение всеки? път

# 461
  • София
Ако виждаш бордната си карта, повече стъпки не са необходими.

# 462
Да,изтеглих я.
Благодаря

# 463

в ДСК могат да стоят 2г, в УИЗ 1г,
така че може да си държите и трупате точки И  в ДСК, ако не ви е спешно да купувате нещо с тях

# 464
С риск да се повторя, колко време отнема връщане на суми по отменена резервация?
Като прочетох в общите условия, първо сумата се връщала в профила, а после може да се прехвърли по картата, с която е направено плащането.
За първи път ми е, ако на някой скоро му се е случвало...

Общи условия

Активация на акаунт