WIZZAIR - 48

• 36 584
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Това ли е зимното разписание на wizz air, което е в момента или очакваме да се промени? Полетите до Рим са много рано сутрин и ми се иска да има промяна!

# 496
Променят се постоянно. Дори 3 седмици преди полета. Вчера ми дойде мейл с промяна за полет Тирана-Бари (фиктивен полет с флекс) за след 20 дни, като промяната е с 12 часа. От 11 на обед променено за след 23 ч. Тоест който е взел прекачване за някъде в Бари, изпуска го. Та така. В полезния момент объркват плановете на хората. Царе са на това Уизеър.

# 497
Това е за сега, а дали ще има промени няма кой да знае. Малко е късничко за промени и ще има много сърдити.

# 498
До края на март уиз летят до летище Фиумичино в Рим, а от април изпълняват полети до Чампино.

# 499
  • Luxemburg
Търся евтин вариант  с прекачване като началната точка е от или около Люксембург и крайна точка е някъде в Бг. Заминаване след 18.12 и връщане до 5.01).  Изръчках де що има варианти (директният ще ни коства някой крайник и се отказах да платя тая цена), но полетите към Бг са все с високи цени. Пробвах Бергамо, Рим, Лутън и все греда. Някой дали е срещал нещо изгодно преди Коледа ? Много искам да се приберем, но не мога да оставя пари колкото едноседмична почивка на морето. А с кола не ми де иска да пътуваме толкова дълго , че ме е страх зимно време как ще са пътищата. Благодаря предварително.

# 500
Е, нормално. Това е най-скъпият период в годината, около Коледа и Нова година. Отделно юли и август - висок сезон.

Вариантите са от Люксембург, Шарлероа или Франкфурт Хан, по-добре директни. Че с прекачванията хем има риск, хем ако се добавя багаж, се умножава по 4 (в двете посоки)

# 501
C Wizz от Шарлероа, само 100 евро директно. Това е най-търсения период и се дебне още като пускат разписанието. Отиване и връщане с LOT от FRA

# 502
Така е. Билетите е трябвало да се купят доста по-рано. Защото по Коледа и Нова година винаги е скъпо, а и се знае, че тогава ще се почива. По календара се виждат датите и се купува възможно най-бързо. Като се запълват самолетите и цените само се качват.

Шарлероа-София е 90 евро на 18 дек. с Уизеър
Шарлероа-София е 44 евро на 19 дек. с Раянеър

София-Шарлероа е 87 евро на 5 януари с Раянеър (на 6 януари е и по-евтино)
Варна-Шарлероа е 56 евро на 5 януари с Уизеър

От/до Франкфурт Хаан е скъпо и с двете авиокомпании на тези дати.

Люксембург-Шарлероа с Флибко, ама това си го знаем де Wink

# 503
Тия полети дето са по 10 евро какви флексове имат обикновено?

Сега е моментът - около Хелоуин за купуване на коледни билети. За Хелоуин пускат и промоция. Simple Smile

Сайтът на Раян май е паднал....

# 504
Те флексовете не зависят много от цените на самите полети.
Най-евтините флексове са по италианско-албанските и италианско-румънските дестинации, между по-малки летища.

# 505
Здравейте! Опитвам се да добавя места във вече закупени билети, искам да купя само за полета на отиване, но не ми позволява, все ме връща да добавя места и за връщане. Не знам аз ли нещо бъркам някъде?

# 506
Някъде има отметка да са еднакви за 2-та полета. Когато се махне, може да се добавя само в единия.

# 507
Благодаря, оправих се. Трябвало да натисна "не, благодаря". Къде да проверя от кой терминал е полетът? Върнах се в първия пост да прочета, там пише с червени букви: Полетите са от Терминал 1. В сайта на летището ли се проверява? Досега не ми се е налагало, или летя от малки летища само с един терминал или някой тук ми е давал информация. Не мога да разбера защо не го пишат на бордните карти това. Полетът е от София до Аликанте.

# 508
  • sf
Wizz летят от Терминал 1.
Но за всеки случай аз проверявам на сайта на летището. Там гледам и колко полета има около този час , за да си направя сметка колко ще е натоварено.

# 509
Wizz летят от Терминал 1.
Но за всеки случай аз проверявам на сайта на летището. Там гледам и колко полета има около този час , за да си направя сметка колко ще е натоварено.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт