WIZZAIR - 48

• 36 493
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
Diziler,
Aко срока й на валидност е 4 години, тогава вероятно грешката е моя и са общо 6 години, защото я извадих почти веднага като я пуснаха, пластиката ми изтече веднъж и сегашната ми е с валидност 09/26. Иначе също си я вадих в офиса на Попа, и бяха направили страшен паприкаш, разказвала съм историята в темата за картата. Чак не вярвах, че може да има такава некомпетентност.

# 706
Ние пътуваме 4-ма и пак успявам да платя билети с точки. Обикновено взимам билети по 20 лв и багаж на връщане. Едно пътуване е около 200 лв. За мен само безплатния Wizz discount club е бонус.
Не съм купувала само за връщане, но сега мисля да го направя. Чисто логистично, от дестинацията ли купувате голяма чанта?

# 707
По избор
Ако не съм знаел, че ще купувам много неща и няма къде да ги събера, си купувам чанта на място като си събирам багажа.
Ако съм предположил предварително, че ще пазарувам много и няма да има къде да ги събера си взимам сгъваем сак още от вкъщи.

# 708
По избор
Ако не съм знаел, че ще купувам много неща и няма къде да ги събера, си купувам чанта на място като си събирам багажа.
Ако съм предположил предварително, че ще пазарувам много и няма да има къде да ги събера си взимам сгъваем сак още от вкъщи.

И аз правя така.

# 709
Aко срока й на валидност е 4 години, тогава вероятно грешката е моя и са общо 6 години, защото я извадих почти веднага като я пуснаха, пластиката ми изтече веднъж и сегашната ми е с валидност 09/26.
Промениха и сроковете в движение, от 3 на  6 г.
Скрит текст:
Два пъти съм си сменял пластиката, защото на втората година спира да работи безконтактно и много се дразнех. Трябваше да се слага в ПОС-терминала и да се набира код, това и двата пъти се случи след година и половина ползване... И в началото ги издаваха за срок от 3 години, но последната ми я извадиха 2022 г (след като отново исках да я сменят), този път давността й е 2028, тоест вече е 6 години, това е доста. Но пък вече реално не я ползвам физически, а е вкарана като данни в телефона ми (ДСК Смарт или там каквото е) и плащам само с телефона навсякъде. Картата не я вадя от портфейла почти.

# 710
Чисто логистично, от дестинацията ли купувате голяма чанта?
[/quote]
Има в т.н. "китайски мол-ове" сгъваеми сакове, при които цип, като на спирала обгръща корпуса. В сгънат вариант стават за малък багаж, а в разгънат - за голям. Неудобството при тях е, че натоварени с 20-ина кг. блокират колелцата и е мъка придвижването им. Ако дестинацията (за носене на багаж) е кратка, ако има посрещачи и т.н. те са решение една чанта с 2 функции.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 07:52 от Шарлот

# 711
Благодаря на всички.
Имам такава малка сгъваема от Декатлон за градски условия 10л. , много удобна, непромокаема. Ще потърся за по-голям вариант.
Ще погледна и китайските магазини.

# 712
Китайските се късат лесно. Аз ползвам спортни сакове. Предпочитам да нямат колеца, за да не заемат място. А за носенето - ползвам Bolt или такси.

# 713
Може ли да сложите линк на нещо от описаното? Определено държа да е без колелца.

# 714
https://www.decathlon.bg/p/11233-96263-sgavaem-fitnes-sak-30-litra-cheren.html, аз съм ползвала за priority този сак, когато ми е трябвал само в една посока, обикновенно на връщане за евентуални покупки.

# 715
Примерно такова

Сгъва се и заема място колкото две фланелки. Купил съм го на място, като ми потрябва.

# 716
Тази материя и аз много я уважавам. Имам уж малка раница от Лидл, ама колко много побира и колко е лека като перце, не е истина...

# 717
Здравейте, не съм пътувала отдавна с Wizz Air и ми предстои пътуване утре. Днес направих чек ин на пътуващите с мен и ми направи впечатление, е вече никъде нямаше място където да попълня данните им от лични документи а само име и фамилия. Каква е причината да има тази промяна или аз някъде нещо съм изпуснала при попълването? Ще бъда благодарна на отговор.

# 718
Не си изпуснала нищо, това е

# 719
Във въздушен Шенген сме, вече не се попълват данни от лични карти

Общи условия

Активация на акаунт