ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 493
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
ИГ все още няма, но ми излизат известия, не знам защо?
Енгин бей публикувал стори, жената на Иляс и тя...
Има ли нещо интересно?

Не, няма Нези
Пасти, торти, гледки и кучето на Енгин бей Simple Smile

Следя ги 😉✌️

# 121
Те от няколко дни пускат. Жената снощи беше на парти иначе си е на яхтата.
Мустафа и той постваше. От яхта и в някаква водна пещера.

От чаатай и отражение в очила няма.

# 122
Благодаря ви, момичета! Hug
Чаатай сигурно е един от малкото, които се радват на спирането на Инстаграм. Grinning

Ето и новия плакат на "Шахмаран 2"

(колко добре стоят един до друг, в тези роли Серка и Чачо!)

# 123
Чаатай сигурно е един от малкото, които се радват на спирането на Инстаграм. Grinning

Нези, аз не го възприемам като негативен човек. По-скоро си мисля, че влиза в положение на приятелите си, които го ползват, за да рекламират работата си или кото средство за доходи. Много вероятно да му е безразлично, но не си го представям да подкрепя ограничаване на словото. Обаче може и да съм напълно в грешка, понеже той нищо не споделя и не можем да разберем какво мисли.

# 124
Привет.
Чисто визуално си подхождат Енгин и Аслъ, дано станат добэр тандем. Аз много я харесвам, голяма симпатяга.

Довечера ще гледам Шахмаран, изглежда много интересно. Като цяло това лято бях тръгнала с голямата кошница, а почти нищо не успях да гледам повторно. Нали е лято Simple Smile

# 125

Нези, аз не го възприемам като негативен човек. По-скоро си мисля, че влиза в положение на приятелите си, които го ползват, за да рекламират работата си или кото средство за доходи. Много вероятно да му е безразлично, но не си го представям да подкрепя ограничаване на словото. Обаче може и да съм напълно в грешка, понеже той нищо не споделя и не можем да разберем какво мисли.
О,Гери, това го казах напълно в кръга на шегата и всъщност с намигване към неговата анти социалност. Wink
Иначе съм почти сигурна, че не одобрява това ограничение. Hands V

# 126
От Бирсен:
Тъй като страницата ми във Facebook е свързана от миналия петък, публикациите за новините, които споделих там, бяха автоматично споделени в Instagram.
От тази сутрин тази опция за връзка вече не е налична.
Предполагам, че това е опит да поставите Instagram на колене навсякъде...

Стори от Сюмейе

# 127
Още от Сумие
Днес бил ден на котката. Wink

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 17:08 от NeZ_9

# 128
    Момичета, успяхте ли да изгледате  първите епизоди?

# 129
    Аз не съм, ще си чакам бг. суб., да си му се насладя напълно.
    Отзивите са отлични и по-добри от първи сезон.

# 130
    Аз го изгледах, макар че руски съм учили в гимназията, преди 10 години и не го знам идеално.

# 131
    Аз още не съм го започнала, защото доглеждам "Фи", макар че много се изкушавам.
    Също четох отзиви,че е много добър, по-добър от първи сезон.
    Така ли е Нинче?

# 132
    Не мога да преценя от първия епизод за целия сезон, но ми харесва видяното до тук. Доста дълго време сме го чакали, струва ми  се много интересно и заплетено, има  голяма динамика. Като цяло не мога да направя аналогия  между двата сезона и да ги степенувам, защото втория е продължение на първия, съвсем различна ситуация.
    Фи съм го гледала много отдавна.   

# 133
    # 134
    Нани, неговият поглед към родителите му

Един бонус от Медджезира

Скрит текст:
    Някои от актьорската гилдия заминаха на олимпиадата, за да подкрепят турския национален отбор по волейбол за жени, които се класираха за полуфинал, но за тяхно съжаление, отбора отстъпи на Италия с 3:0 и ще се борят за 3-то място с Бразилия.
    Двата полуфинала

Общи условия

Активация на акаунт