ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 496
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,момичета! Coffee
Вече една седмица Инстаграм йок! Confused
Новини за Чачо-йок!
Чета из Туитър, че тази седмица била решаваща и скоро щяло да  се разбере дали ще има нов проект, но може и да са просто писаници на разни хора.
Попаднах и на интересна дискусия:

Вие какво мислите? Че е взискателен, това ясно, но дали е и въпрос на пари?
Макар че, видяхме, че ролята му в "Gaddar ",  не беше на това ниво, с което сме свикнали.

# 136
Добро утро! Coffee

На това попаднах в Туитър

В Турция Wattpad е блокиран за 27 дни, а Instagram за 6 дни.

Абсолютни фенски измислици. Чачо е толкова взискателен, колкото всеки актьор на неговото ниво.
Всички по-крайни фенове на актьори се опитват да си величаят любимците и си измислят какви ли не фантасмагории.
Нито за колко пари играе, нито при какви условия подписва, се изнася...това е конфиденциална информация.
Всичко е във фенските фантазии. Сигурна съм, че при него парите не са на първо място.

# 137
Инстаграм няма от миналия петък.
Вече минаха 6 дни...
Доколкото знам и някаква игра е блокирана, тука децата си говорят.
Вчера пишеше, че днес пак щяло да има среща  на турски министър с представители на Инстаграм. Дано има резултат!
Колкото до Чаатай, аз също мисля, че при него не е въпрос на пари, но в същото време си знае цената. От това, което съм видяла до момента съдя, че за него предизвикателството от различните роли е на първо място.
Малко снимки от вчерашната ни разходка Kissing Heart
Скрит текст:

# 138
Добро утро,  Момичета
Време за кафе Simple Smile

Със спирането на И. настана още по голямо затишие...
Определено смятам, че избора на добър сценарии е водещото при Чачатай, както и героят , който ще пресъздаде....

Нези, правиш ме щастлива със споделеното Simple Smile
Жаки, Благодаря, че онагледяваш Simple Smile
Точно как се обръща към  мама и татко исках да покажа.

# 139
Уау, разкошни снимки...голяма красота!

Новата цел на RTÜK: улични интервюта

Президентът на RTÜK Шахин каза за уличните интервюта: „RTÜK извършва необходимите проучвания относно този тип предавания, които водят масите до социологически конфликти.“
Kısa Wave - Председателят на Върховния съвет на радиото и телевизията (RTÜK) Ebubekir Şahin обяви в своето писмено изявление, че те, като институция, следват улични интервюта.

Като твърди, че тези интервюта водят до дезинформация, Шахин каза: „Такива подвеждащи техники за интервю се използват за съзнателно въздействие върху масите. Такива публикуващи дейности и споделяния, особено на нови медийни платформи, се наблюдават от RTÜK, конституционна институция, работеща в областта на визуалното излъчване."

Писменото изявление на Шахин е следното:

Скрит текст:
„Внимание на обществото! Публичните интервюта, представени под различни имена като „Улични интервюта“ или „Гражданско мнение“, които засичаме от време на време както по националните телевизии, така и публикувани в някои канали в социалните медии, достигнаха ниво, би представлявало нарушение на универсалните професионални принципи на пресата и етичните ценности на пресата, с аспекта на манипулиране на общественото мнение." .

Интервютата, невинно рекламирани под името „Гласът на улицата” с цел предоставяне на икономически или политически насоки, привличат вниманието само като възгледи, подкрепящи субективното мнение на издателя.

В интервюта, в които се включват само мнения, които са в съответствие с целеното послание, мненията на гражданите се отразяват така, сякаш са гласът на широката общественост или мнението на голяма част от обществото, което води до дезинформация с нейната целенасочена насочваща страна, далеч от обективността.

Такива подвеждащи техники за интервю се използват за съзнателно въздействие върху масите. Подобни издателски дейности и споделяне, особено на нови медийни платформи, се наблюдават от RTÜK, конституционна институция, работеща в областта на визуалното излъчване.

RTÜK извършва и продължава необходимата работа в рамките на принципите на визуалното излъчване по отношение на този вид излъчващи дейности, които водят масите до социологически конфликти. Обявява се на обществеността с уважение.“ (Новинарски център)

Ето част от Агитката на Турция на женския волейбол

# 140
Не знам за уличните интервюта, но тези определено ми липсват!

# 141
Здравейте!

Днес в туитър попаднах на една "игра", която ми хареса

Коя беше най-добрата сцена с пеене, която някога сте гледали в телевизионен сериал?

Така че аз ще си сложа тук любимата си сцена с пеене от сериал

Prens | 2. Сезон | Капитан Ван Дайк, изпълнението е на Чаалар Ертуурул

ПП. Нези, страхотна разходка.

# 142
И Сумие е подкрепила женския волейболен отбор на Турция, но пред телевизора.

Цвети, много интересно! Сега ще помисля. Wink

# 143
Продължавам със "Споделено от Чаатай"

12.03.2016г.

13.04.2016г.

18.04.2016г.

# 144
Моите любими сцени с пеене са тези двете- заради песните, но и заради играта с очи. Heart

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 11:38 от NeZ_9

# 145
Освен песните споделено от Нези,
Много харесвам и Баръш Фалай , Селим аби как пее тази песен
https://youtu.be/KnvlgpT9pxo?si=2ybbwcvNKIqainPy

И разбра се Серка и Чачо
https://youtu.be/zPjNR4GAeFk?si=IbvwVfpchN01YIgl

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 11:58 от nanni_123

# 146
Слагам линка за гласуване, не пропускайте!

https://www.kineo.info/vota-i-film-preferiti/

# 147
Шахсу

Хората, които работят със Серенай и споделят един и същи проект с нея, са големи късметлии. "Наистина съм влюбен в нея и нейната уникална и безкрайна енергия!"

# 148
Сумие е доста  закачлива 😉

# 149
В офиса на Енгин бей е. Може би се готви нещо ново с нея.

Общи условия

Активация на акаунт