ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 491
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Нани, никакво инфо нямам. А много разглеждах снимки в нета. Намерих само нещо подобно на сърце, но ми изглеждаше женско.

Иначе миналата седмица бях малко почивка. На басейна, където ходим имаше турско семейство. Мъжът, като изключим гигантските златни гривни и на двете ръце, носеше златен гердан и отпред и отзад имаше голяма черни топчета. Беше много интересно, затова го загледах. Не съм гледала мъжа. Обаче нямам идея защо се сетих за бащата на Ферия в сериала. Той имаше гердан със черен камък и кожена каишка по врата. Реших, че е нещо религиозно. А и сега това бижу. Не знам, пак същата асоциация, на тези двете ми напомня.

От новата снимка първо видях чашата. Тя не е от аксесоарите обаче. Сега се вижда халка на показалеца и кожена гривна.

И пак има изрязан от снимката

# 646
Аз не съм попадала на инфо за колието.

Серенай

# 647
Направи ли ви впечатление, че Чачо носи нещо като червен конец, а Мустафа е  с  подобие на мартеница Simple Smile

Гери,
Не ми прилича на религиозно, макар че, знам ли...нещо като триъгълник с черно топче е в средата и е доста ефектно ...

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 21:13 от nanni_123

# 648
На Мустафа са две гривните и той 100% има червен конец. За Чачо не съм сигурна, че виждам червен конец. Ама като го казваш и мога да си го представя. Аз имам едни гривни с червен конец и сребърна формичка на ръката. Не ги свалях, но 2 много се бяха захабили и ги махнах. Хората си мислеха, че е червен конец, а има друга символика.

Скрит текст:
Ама и ние какви фенки сме. Срамота. Сега вместо да му разглеждаме аксесоарите трябваше да сме измислили с коя е бил на сватбата, с коя се е забил на сватбата и с коя си е тръгнал. И да я мразим. Никакви фенки не сме. Голяма скука.
О, и никой не каза нищо за таланта да позира.

# 649
Гери, Ще ме умориш 😁😁😁
Викаш ... за аксесоарите говорим 😉
На мен това ми прилича на червен конец

Обаче  Мъжете в черно  са супер 😉

# 650
Гери, позьорството не му е силната страна.
Поти винаги застава по един и същи начин.
Е, не може всички да са позьори....
Но в по-младите си години беше по-разчупен

# 651
Жаки, единствената му слаба страна са танците. Но там може да се постарае и да се поправи. Виждали сме го и да се раздава.
Позира си нормално. Позира като човек, който не държи да го снимат.

# 652
Още от сторито на Таро

# 653
Аз, докато дойда, всичко сте разнищили!

На мен това, на ръката на Чачо ми прилича на кожена гривна- с кафява и черна кожа.
Забелязала съм, че често позира с чашка в ръка! Wink

# 654
Аз да не кажа, че направо ми направи лошо впечатление с тази чаша, но ще оставя на жълтите медии да го обвиняват във всички грехове. А това са най-вероятно близки кадри.

Редактирам се, за да кажа, че не съм въздържателка и ако съм на сватба сигурно добре ще се почерпя. Просто на снимките няма да ме видите с чаша. Да не говорим, че сигурно изобщо никой няма да ме хване да позирам.

# 655
От Енгин бей,

Гери,
Какви грехове, какви неща говориш за Принц Чачко...
Всичко си е наред , просто рекламира гривна, чаша, ...🫣🫣🫣

# 656
Поиграх си малко Wink

Редактирам се, за да кажа, че не съм въздържателка и ако съм на сватба сигурно добре ще се почерпя. Просто на снимките няма да ме видите с чаша. Да не говорим, че сигурно изобщо никой няма да ме хване да позирам.
Ох,бе, Гери! Ще ме умориш! Joy

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 22:32 от NeZ_9

# 657
Добро утро!

Всички го споделят, а от Чачо мълчание.
Все се надявах, да качи поне на стори, ама къде ти!

Хубав уикенд!

# 658
Добро утро, момичета!
Заредихме се отново със спомени, благодарение на приятелите на Чаатай.

Вече си знаем,че не е много по споделянето, Жаки. Макар и да ни се иска точно обратното...
Което ме подсеща да продължа с рубриката
"Споделено от Чаатай ".
Wink

# 659
А, аз пък да сложа, пак линка за гласуване....последни дни!
https://www.kineo.info/vota-i-film-preferiti/

Общи условия

Активация на акаунт