ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 483
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!

# 661
JoyJoyJoy
И питието също така го пие Wink

# 662
От Only Çağatay Ulusoy са се сетили за Kuş / Birdie

Kuş / Birdie е късометражен филм от 2021 г., написан и режисиран от ÇağatayUlusoy , с участието на TurgayTanülkü & ErsinArici . Филмът от 21 минути беше показан на различни филмови фестивали в САЩ и дори спечели наградата за „Най-добър монтаж в късометражен филм“ на филмовия фестивал в Нюпорт Бийч.🐦

# 663
Това е проект на Чаатай Улусой, за който не сме говорили и ето, че се появи повод да го направим.
Ето една статия, която открих:

„Птица, малка птица., Чиито същия въздух дишам. Чиято същата природа споделям. Тази красива птица е мой приятел!“
Чаатай Улусой

Новината, че Чагатай Улусой е започнал да работи върху собствения си филм, се появи преди по-малко от две години. Той го спомена за първи път по време на интервю за списание GQ Middle East, публикувано във връзка с наградата му за 2019 г. като „ Телевизионен актьор на годината." Заобиколен от най-голяма секретност, филмът първоначално беше обявен под заглавието „Azadlık Saka“ (приблизително преведено като „Щиглец на свободата“.) Едва в началото на 2021 г. обаче феновете откриха, че късометражният филм, чийто сценарист е режисиран , и продуциран под заглавието "Kuş" (Birdie,) беше избран за участие в няколко престижни международни фестивала за късометражни филми „Дом“ по темата за бездомността, която никога не е била пускана на широката публика.

"Kuş" (Birdie) разказва историята на стар и болен рибар, който съществува на минимума за препитание - т.е. с доход, който осигурява пари само за най-основните му нужди. Всъщност той разменя улова си за хранителни продукти в местен магазин и живее в порутена колиба край водата (BTW, същата хижа, в която епизодът „Menajerimi Ara“ с участието на Чагатай Улусой беше заснет в края на лятото на 2020 г.) За съжаление, рибарът има сериозно медицинско състояние, което може да доведе до ампутация на крака му и от своя страна до разорението му. Има операция, която може да спаси крака му, но той не може да си я позволи. Един ден той спасява ранена златка от граблива птица точно пред колибата си и животът му никога няма да бъде същият.

20-минутният филм е заснет на полуостров Чаталджа между декември 2019 г. и януари 2020 г. В „Kuş“ участват Тургай Танюлку в ролята на възрастния рибар и Ерсин Аричи в ролята на овчаря. И двамата актьори наскоро участваха заедно с Çagatay в "Kagittan Hayatlar" (Paper Lives). Atalay Ulusoy (по-малкият брат на Çagatay) е кредитиран като главен редактор на филма. Мехмет Бозали е изпълнителен продуцент. Taylan Adıyaman и Nida Şan курират съответно фотографията и музиката.

Желая от сърце на Чаатай един ден да осъществи мечтата си и да снима собствен филм! Heart

# 664
Не си падам по късометражни филми

Малко носталгия!

# 665
Здравейте момичета,
Добро утро!
"Никога не губете надежда! Най-доброто начало винаги идва след най-лошия финал."

Време за кафе и прекрасен Чачко

Жаки,
Кой рано, рано те ядоса ?
Метлата ли е играла?

Ама какво става. Докато си напиша поста и  Пак май изтриха нещо?

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 11:23 от nanni_123

# 666
Да, от тези, където не ни четат

# 667
О, момичета, защо не се обаждате,  че има  нова игра -  тука има, тука няма.

# 668
Нези, когато го изгледаш, дай отзиви и ако са добри ще го погледна и аз.

# 669
Нези,
И аз съм любопитна  Simple Smile
И като караме на спомени ...

# 670
От Сумейето

# 671
Момичета, поемам вината за всичко.
Аз вина не чувствам, но съм готова да я поема.

Ще се върна на тази снимка.
Рядко негова снимка не ми харесва. Чак пък да не ми харесва не е, но не е излязъл добре. Чудно ми е дали гледа кадъра преди да се публикува. Имам такива роднини, които преглеждат всяка снимка и яко трябва преиграваме сцената. Тоест обикновено сме като на тайната вечеря, защото вече им е трудно да седят прави на възрастните. Ама пак всички трябва да са усмихнати и никой да не е мигнал, един кичур да не стърчи и ако може да е естествено.

# 672
Италианките за Серенай
Италия заслужава да се срещне с този турски скъпоценен камък. Нейният талант, умения, красота и харизма заслужават да бъдат приветствани и известни по целия свят Serenay Sarıkaya The Family Aile

Хайде и много Чачко

# 673
Nanni, непременно ще споделя за филма на Чачо,  само да се приберем и ще го потърся.
Гери, аз също не го харесвам на тази снимка, но мисля, че и качеството е много лошо. Колкото до това, дали проверява кадъра, много пъти сме го виждали как го прави, но за професионални фотосесии.
Не мисля, обаче, че е така и при случайно направените, моментни снимки или снимки с фенове.
Но пък знае ли човек? Видяхме,че e доста суетен. Wink

# 674
Нани, Нани,  от кога  съм  ти  спретнала  колаж с любимата  ти снимка на Чачо  и съм  забравила  да ти го подаря. Току що  проверих  направила  съм го на 5.08., е  само отпреди 19 дни .

Общи условия

Активация на акаунт