ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 331
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
О,Цвети, страхотен е! Heart Eyes

# 676
Нани, Нани,  от кога  съм  ти  спретнала  колаж с любимата  ти снимка на Чачо  и съм  забравила  да ти го подаря. Току що  проверих  направила  съм го на 5.08., е  само отпреди 19 дни .

За пореден път се убеждавам, че си царица не само на шапките, а и на колажите!

# 677
Онзи ден  се заплеснах и забравих да отдадем дължимото на Енгин бей, който стана ня 41г.
Въпреки,че привидно не си дава зор да рекламира клиента си( сигурна съм,че Чаатай е нещо много повече от клиент за него),той усилено работи в негова полза и стои зад него във всеки един от  изборите, които прави!
А Чаатай не е линеен актьор, ние знаем това, той обича да поема рискове. С една дума, той е истински актьор, който се грижи за качеството на посланието, което изпраща и който се опитва да отразява някои негативни аспекти, дори ако е наясно, че ще притесни мнозина. И Енгин бей е до него!
Да е жив и здрав!

# 678
Дали  да   не помолим Бурак Дениз да влезе в ролята на сватовник/Купидон

2023г.                            2024г.

# 679
Нани, Нани,  от кога  съм  ти  спретнала  колаж с любимата  ти снимка на Чачо  и съм  забравила  да ти го подаря. Току що  проверих  направила  съм го на 5.08., е  само отпреди 19 дни .

Цеетииии, ♥️
Благодаря, Благодаря, Благодаря 💐
Трогната съм, 😘
Много си добра, поздравления ✌️
Запазих си я, ♥️

# 680
Цвети, добра идея!
Нези, така е, много е важен мениджъра до теб!
А и през времето, което са заедно, ни е показал точно това, че сплавта между тях е силна.

Какъв тандем!

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 15:32 от jackie.

# 681
Цвети, добра идея!
Нези, така е, много е важен мениджъра до теб!
А и през времето, което са заедно, ни показал точно това, че сплавта между тях е силна.

Какъв тандем!

Да, Чачо направи доста добър избор 😉

# 682
Това с мениджърите ми е било винаги много объркано. Те взимат добри актьори, защото те им носят пари. Може да са приятели, не знам, като го гледам по видеа и снимки ми прилича повече на обслужващ персонал. Сигурно не е така, защото знаем, че Чаатай не е примадона и той от лакей нужда няма.
Обаче Енгин е длъжен да се грижи за неговия комфорт. Той му изкарва прехраната. Ако Чаатай е по цял ден на снимачната площадка, за да си изкара прехвалената заплата, то и Енгин ще трябва да се старае. Колкото по-добре го продаде, толкова по-добре и за него. Колкото по-склонен да работи е клиентът му и той печели. И тук вече идва моментът с приятелството. Приятел ли ти е човек, на който плащаш да е до теб.
Единствено имам чувството, че са се намерили в странностите си. И двамата са леко ексцентрични.
Да е жив и здрав, годините не му личат. Още много проекти да му уреди.

# 683
Ами интересите са взаимни.
Мениджъра му намира ролите, което също не е толкова лесно в Турция. Предлагането е много голямо. На мениджъра работата е да убеди продуцентите, че той е правилния човек.  Сега вече е лесно, защото е име, но докато пробие, мениджъра е този, който го лансира. И двамата са си полезни един на друг.

# 684
Така е, Гери! Със сигурност в началото мениджъра е имал много повече работа около Чаатай.
Днес вече името само се продава. Wink

Може би той урежда всички формалности около сключването на даден договор. Работи за това, актьора да получи добър проект и добро заплащане.
Със сигурност има и доста детайли в работата му, за които ние не знаем.
Чувала съм, че Енгин бей е единственият човек, който знае всичко за Чаатай,  защото той му споделя всичко.
Но не мога да твърдя,че това е вярно.
Предполагам, че е така, защото наистина са навсякъде заедно.
Е, не на всякъде, де! Grinning

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 16:16 от NeZ_9

# 685
Можете да свирите на толкова много музикални инструменти, какво ще стане, ако ни покажете малко от тях
и не се утешаваме със старите, 🥲просто вижте това видео. @cagatayulusoyy
https://x.com/lionfdm/status/1827339419935715737

# 686
Кадри от късометражния филм на Cağatay Ulusoy „Kuş“ (Birdie)

Cagatay Ulusoy - Акценти от късометражния филм „Birdie“

Музиката към филма

Сутрешен шепот
Педър Б. Хеланд
Слънчеви утрини

# 687
Хайде, да ви донеса малко Гьокхан, че не сме го слагали скоро

# 688
Нетфликс Франция благодари за турските сериали.

https://www.instagram.com/p/C_DNrnOswUB/?img_index=1

Това си е голямо признание. Европейците са ги харесали.

# 689
Браво за оценката на франсетата.

Баръш, който  най-много ми наподобява на Джентълмена

Общи условия

Активация на акаунт