ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 503
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
То и аз май само тях гледам.
Гери, браво на детето! Все награди да взима, може и екскурзия до Турция да спечели....а, дано!

# 631
Жаки, можеш да се комбинираш с други хора. Ние например ползваме НФ на дъщеря ми.  Има си точно брой хора, които мотат да се включат с една такса. Wink
Ако искаш, ще питам.
Момичета, само още едно уточнение относно заглавието на филма.
По принцип точния превод си е "Пълен Джентълмен ", дори и той го казва накрая на трейлъра - "Tam Bir Centilmen ol!"
Но, пък имаме време до новата тема и , ако "Истински джентълмен "е по-популярно, ще си сложим него в заглавието на темата!
Hug
Важното е, че Джентълмен-а е вече тук!

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 17:29 от NeZ_9

# 632
Оо, да! Важен е Джентълмена.
И само Джентълмен да напишеш, пак няма да сбъркаш.
В крайна сметка за един и същ филм говорим....
Всички вече знаят кой е Джентълмена!
Там бир, тук бир, нейсе бир, все тая....

Нези, няма нужда, в тая група първи идват преводите, така че аз пак си ги гледам!

# 633
От няколко години вече, е стимул за синковеца да упражнява английския и дай Боже немския език .... Simple Smile
И понеже аз го плащам, та все искам да ми поддържа настройките и на моите устройства Simple Smile
Иначе има възможност за 4 различни лица да гледат Simple Smile т. е 4 акаунта.

# 634
Докато проверявах в НФ и на други места за заглавието на филма, се натъкнах на коментари, които много ме изненадаха.
 С тъга и възмущение  споделям с вас липсата на съпричастност и подкрепа от страна на някои турци с няколко негативни коментара срещу ЧаатайУлусой, насочени към NetflixTürkiye, оплаквайки се, защото винаги работят с него( като" Той доживотен договор ли е подписал") Confused
 Защо те не оценяват целия положителен имидж, който Чаатай Улусой дава на Турция?
Той също така  отвори пътя за много  млади турски актьори, а също и с работата си, и проектите си, в международен план той  дава тласък и признание за турската филмова и телевизионна индустрия.
И по този повод ми хареса един коментар.:
" Като нетурчин смятам, че турците не оценяват достатъчно Чагатай Улусой. Човекът е страхотен актьор. Той не приема всякакви роли и винаги създава изцяло нов герой от външния вид до езика на тялото и стила. Виждам името му и просто щраквам върху него, защото му вярвам. Неговите проекти имат малък PR и все още получават високи числа. Çagatay Ulusoy е марка!"

# 635
Най-добър цифров сериал и най-добра двойка.

# 636
Най-добър цифров сериал и най-добра двойка.

Ехааа!!! Браво!!! Много се радвам!
Напълно заслужено!

Heart

# 637
  • София
Здравейте, Таро е качил снимки от сватбата, специално за вас Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
За пореден път се убеждавам, че двойката Шифанур - Чаатай бе успешна в този проект.
Получи им се партньорството. И не случайно са наградени.

MysteryG, благодаря за подаръка!

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 19:48 от jackie.

# 639
Здравейте, Таро е качил снимки от сватбата, специално за вас Stuck Out Tongue Winking Eye

Страхотна снимка. Бного благодаря!

Аз си нулирам броенето до следваща новина.
Изглежда, че се забавляват и четиримата.

# 640

Ооо! MisteryG,  златна си!!!
Благодаря за страхотния подарък! Hug

# 641

Те като близнаци.
Благодаря, MisteryG!

# 642
И аз да мина да се запиша, много па яки тези близнаци 😁🥰😍

Откраднах от ии и акцент върху детайлите .

# 643

Те като близнаци.
Благодаря, MisteryG!
Цвети, такъв беше дрескода!
Но си права, че са като близнаци!
Нинчеее, в детайлите е истината!

# 644

Благодаря, 💐
Еееее, жестоки са 😍😍😍

Момичета,
Аз щях да питам и за колието на Чачо, попаднахте ли на някакво инфо?

Общи условия

Активация на акаунт