ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 487
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
От Т.

Твърде късно са открили Чачо,
Еххх, какви вълнения имаше преди Протектор Simple Smile

# 706
Аз за първи път го видях във Ферихато, но не ги харесах с Хазал...по-скоро Хазал и не го изгледах, въпреки няколкото опита. Тук искам да кажа, че нямам нищо против Хазал. В "Забраненият плод", много добре си изигра ролята...пасна й като ръкавица. Просто не ми хареса до Чачо...никакво сходство. С Бурак в "Нашата история" същата работа, докато Бурак до Ханде в ром. ком. сериала им, ми хареса. Просто в такъв тип роли не я харесвам.
Та да си дойдем на думата, първият който изгледах с Чачо, беше "Ичерде"

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 20:07 от jackie.

# 707
Ново от Бусе

# 708
Жаки викай ми както искаш,почти всички ми викат Бени. Предполагам ми говориш за Гадар . На мен не ми хвана окото много,само сцените с Ибрахим и финала. Пък относно рибарче,ние сме се доказали,какъвто и сценарий да напишат ,ние сме здрави. По принцип 80% гледат заради АфРам, останалите са солота,Афра или Мерт,то оттам и тръгват всички глупости по Х,и стават тези драми.

# 709
Бени, добре си дошла! Hug
Момичета идвам, за да ви споделя нещо, което прочетох при румънските ми приятелки.
Нещо интересно, което аз лично, сега разбрах.
Ето още нещо, с което може би Енгин бей се занимава постоянно. Wink
"Четем в пресата и се чудим!
 Режисьорът Темел Арда Карслъ се обърна към Интелектуалния и индустриален съд в Истанбул, твърдейки, че има прилика между неговия филм „Кара“ – „Черно“, чийто трейлър той публикува в YouTube през 2018 г., с филма „Хартиени животи“ , режисиран от Can Ulkay, който беше пуснат през 2021 г. и с участието на Çağatay.
 Този режисьор на филма "Кара" заведе дело срещу сценариста на "Paper Lives", продуцентската компания и дигиталната платформа, на която е публикуван, твърдейки, че произведението е използвано без разрешение чрез плагиатство.
 Твърди се, че филмите „Кара“ и „Хартиени животи“ са оригинални от гледна точка на обективни елементи и че има само пространствени прилики между двете творби и професията колекционер на хартия на главния герой.
 Беше отбелязано, че и двете произведения имат своя собствена уникалност и няма прилики между филмите.
 След като прецени всички документи и доклади, съдът прекрати делото, заявявайки, че няма прилика между филма "Животът на хартията" и произведението, наречено "Кара", и че не става дума за плагиатство.
 Сега, какво да кажа, винаги има разочаровани хора, които твърдят, че притежават оригиналната идея.  Ако си спомняте, "Защитник" имаше и дело за плагиатство.  След това, през 2020 г., сценаристът Адем Бийък заведе дело срещу O3 Medya, продуцентската компания на сериала, твърдейки, че сценарият е негов.  Адем Бийък, автор на сценария на „Керем, синът на Истанбул“, твърди, че той е адаптиран към продукцията на сериала „Хакан: Мухафъз“ от продуцентската компания O3 Medya.  Конфликтът приключи с отхвърляне на жалбата.
 Година по-късно, през 2021 г., ново обвинение в плагиатство, този път от добър приятел на Чагатай, Умут Евирген, който е сценарист и режисьор на филма „Ben Bir Denizim“, който разказва за любовната история на колекционер на хартия.  Този път Умут Евирген не се обърна към корта, а към приятелската преса, която щеше да вдигне вълни.  Между другото, Бирсен Алтунташ беше сред първите журналисти, които публикуваха новината за това плагиатство.
 Винаги се случва така, когато един филм/сериал е успешен, се намират завистници, които да обърнат внимание на него.  Сигурен съм, че режисьорът Temel Arda Karslı се е опитал да се задържи на успеха на филма „Paper Lives“, за да привлече вниманието към своя филм „Kara“, който вероятно не е бил успешен или не толкова голям.
 Какво да кажа за лошата слава на Чагатай, на която не се хващаха само онези, които не искаха.  В крайна сметка нито една от тези продукции не се оказва плагиатство.
 Господи, голяма ти е градината!"

И ще споделя с вас последния ми залез тук, за тази година.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 23:24 от NeZ_9

# 710
Малеее, от тогава ли се съдят...ужас!
Че какъв е тоя филм "Кара", даже не съм го чувала.
Това са хитри рекламни похвати за привличане на внимание около този "Кара".
Решил човека, да си направи реклама на гърба на "Хартиени животи",
заради големия интерес, който предизвика този филм.
Еее, загубил е делото, но рекламата му е на лице.

Бени, така е! Когато главната двойка има голяма химия, няма оставяне.  
Пожелавам ви успешен трети сезон, та удоволствието ви да е пълно!

# 711
Утре ще излезне официалния трейлър за сериала "DEHA"

Момичета, знам,че вие ще го отразите.
От мен лекичка, защото утре бая работа ме чака! Hug

# 712
Излезе фраг на сериала на Бурак Дениз

"Приказка за една нощ" с Бурак Дениз Su Burcu Yazgı Coşkun
Новият сериал Bir Gece Masalı ще бъде по ATV с първи епизод на 3 септември, вторник!
Може ли една любов да промени съдбата? Неизвестно, може би приказките са реални...

Ама какъв впечатляващ плакат имат

# 713
А тази приказка ще ни я покажат на 26 септември. Еротична приказка ще е... за 16+

# 714
А тази приказка ще ни я покажат на 26 септември. Еротична приказка ще е... за 16+

Цвети, колко да е еротична, най-много някоя стена да бутнат

# 715
Ами то е достатъчно... До сега не сме виждали стени да бутат, да подпират да, но не и да падат.
Ще има какво да слагаме в скрито с надпис забранено за слаби сърца или пък отворете в банята под струя на душа със студена вода.

# 716
Ами то е достатъчно... До сега не сме виждали стени да бутат, да подпират да, но не и да падат.
Ще има какво да слагаме в скрито с надпис забранено за слаби сърца или пък отворете в банята под струя на душа със студена вода.

А бе Цвети, какви мисли ти минават по нощите....много се смях!
Дано не е само нависоко, че ще дадат фира и отиде Джентълмена!

# 717
Джаки, ами то затова са нощите, някои да го правят, а други да го сънуват.
Споко за високото, тя джентълменката е достатъчно силна, за да го вдигне с една ръка, ако се наложи и ще го издърпа от пропастта.

# 718
Heart Eyes така не към се смяла не знам откога. Уж трябваше да заспивам вие ме разсънихте.
Ще добавя, че има басейн да се изплесква. Мернах някакви възли, но може и да съм в грешка. Накрая права ще излезе партньорката, че такова не сме виждали.

# 719
Продължавам със сценария тогава.
Падат със стената в басейна. То и там може, ама сега въпроса е могат ли да плуват

Гериии,

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 02:10 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт