Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 71 109
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
Джанан Ергюдер се излекува успешно, слава богу. Heartpulse
И аз много я харесвам. Игра преди 2-3 години в "Обадете се на мениджъра ми"- чудесна роля, много хубав сериал.

# 196
Любопитен факт  е,че Барыш действително се е удрял по време на снимките за фрага на първия епизод от трети сезон на Кървави цветя.
Колегите му споделят,че:
Очите му бяха червени, виждаше се, че е плакал, но фактът, че бузата ѝ е червена и леко подута, е наистина потресаващ .
Той положи толкова много усилия, надявам се да има сезон, в който усилията му да се отплащат...

https://www.instagram.com/reel/C_sae_st10D/?utm_source=ig_web_copy_link

# 197
Джанан Ергюдер  игра и в "1000 нощ".

# 198
Пънар Дениз очаквала бебче😊😍

"Пънар Дениз, която избягваше въпросите за личния си живот с хумористични изявления на събитието, на което присъства снощи, е бременна в 1,5 месеца... 

(Бирсен Алтунташ)"

# 199
Ох, че хубаво. Много я харесвам.

# 200
Брех,доста се е покачил рейтингът на Шехерезада
А на мен ми доскуча доста,докато го гледах

# 201
Честито на Пънар и Каан . Радвам се за тях . Има бейби бум в дизи сектора.

Щастливо дългогодишно  семейство  Синам Кобал и Кенан Им.

Снимките на Филма ''Меркурии'' с Алп Навруз и Синем Кобал приключиха . Премиерата е на 13 - ти декември 2024 г. по кината в Турция. 

Новият постер на '' Тайната Градина'' . Якънда по NOW tv

Плакати на ''Деха'' - Гений по шоу тв  

Покачил се е рейта на ''Приказката'' . Явно му харесва на турският зрител .  Не съм изгледала всичко за да кажа мнение .

Тази вечер  е старта на ''Лейля'' по бившия фокс да пожелаем успех на екипа .

От Бирсен Ант .

В новия плакат на Червен боровинков шербет с Нилай има 10 актьори
''Бориновият шербет'', който счупи рекордите по гледаемост в първите си два сезона, ще се срещне с публиката на 13 септември, петък.

Cranberry Sherbeti започва новия сезон с много амбициозен епизод. Новината за смъртта на Алев от Германия ще разтърси всички в сериала, с участието на Шебнем Бозоклу в ролята на дъщерята на лелята на Кивълджим Мерием, по прякор Мери, и Фърат Челик в ролята на Джемал, който влезе в живота на Кивълджим по време на шока, който тя преживя. Решението на Дога да се омъжи за Гирай също ще отвори вратата за нови събития.  
Ще бъде споделен и плакатът на сериала, чийто нов трейлър се очаква да излезе в сряда. Визуализацията на Сезон 3, която е най-претъпканият плакат с боровинков шербет, сниман някога, включва Еврим Алася, Баръш Кълъч, Сибел Ташчиолу, Ахмет Мумтаз Тайлан, Съла Тюркоглу, Доукан Гюнгьор, Йозге Йозакар, Фейза Дживелек, Шебнем Бозоклу и Джерен Каракоч  .

И отново от Бирсенката , която е на ти със всичко в дизи индустрията.
Отдавна не бях чела и гледала нищо с Бурак Челик . Харесвам го .

Бурак Челик е в актьорския състав на сериала "Hudutsuz Sevda"
Новият адрес на успешния актьор Бурак Челик, който за последно се появи пред зрителите в сериала "Ben Bu Cihana Sığmazam", е "Hudutsuz Sevda".

Започват снимките на сериала на NOW "Hudutsuz Sevda" . След Engin Benli (İslender), Erkan Can (Kika Musa) и Koray Şahinbaş (Yahya), още едно горещо име се присъедини към актьорския състав на сериала на Med Yapım , режисиран от Murat Öztürk , в новия сезон. Бурак Челик се присъедини към актьорския състав на телевизионния сериал "Hudutsuz Sevda" .Вторият сезон на сериала, оставил своя отпечатък в четвъртък вечер, е планиран да бъде открит на 26 септември . Присъединяването на нови семейства ще увеличи напрежението в задъхания сценарий на „Любов без граници“ .

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:51 от femmi2

# 202
Тувана Тюркай и Усхан Чакър ще участват в новия сезон на Разузнаване.

# 203
Радвам се за "Приказката" и на мен ми хареса 2ри епизод. Ама , дано не е защото няма още какво друго да гледам. Сега отивам да гледам " Лейла".

# 204
Май "приказка " ще свали от трона "бахар" във вторник с оглед че почна да куца откъм сценарии.

# 205
Айде и "Лейла" слагам в любими, списъка набъбва. Joy

# 206
pipilota65,сподели впечатления,моля
В инстаграм хората пишат,че доста са плакали,даже повече от нормалното,защото веднага са свързали епизода с убитото момиченце Нермин.
Цяла Турция е потресена от този случай

# 207
pipilota65,сподели впечатления,моля
В инстаграм хората пишат,че доста са плакали,даже повече от нормалното,защото веднага са свързали епизода с убитото момиченце Нермин.
Цяла Турция е потресена от този случай
Ами да, първият час и половина от епизода е рев, съдбата на детето Лейла. Cry После се прехвърляме в наше време, когато Лейла е вече голяма, успяла и идва да отмъщава на мащехата си. Страшна химия между Джемре и Алперен! Heart

# 208
  • Кърджали
Аз смятам утре да хвърля поглед на Лейла.
Срещам положителни отзиви в нета. Впечатление направи и вмъкнатите в началото и по време на серията послания и призиви срещу насилието /особено спрямо децата/
Не мълчете при насилието.

Както и надписа, който бяха сложили в началото.
Това наистина ми направи впечатление. При положение, че в сериалите напоследък се състезават кой ще сложи по - безсмислено брутална сцена, целяща единствено " о(б)съжвайте ни, това ни носи рейтинг"...
А и къщата ще ми е позната. За малко ще видя и Уур Аслан...

# 209
Рейтингът на Лейля

Аз също ще го погледна. Най-малкото, главните ми допадат. Дано и сюжета ми допадне😉

Общи условия

Активация на акаунт