Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 804
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Уааау,Femmi,
това ще се гледааааа
Колко различно от лудия поглед от последните му проекти
Чачо е хамелеон,чак да ти стане неудобно от погледа му,толкова добре показва какво иска от жената насреща

ммммммммммуцииииииииииии

Момичета,ПОМОЩ...
Догледах до 9-ти епизод с руски субтитри Забранения плод/Опасно изкушение и днес страницата не се зарежда
Къде да го продължа?
Тези мамаши постоянно правят някакви промени и ги губя от поглед
Благодаря на отзовалите се

# 91
Ayazın sonu güneş - Краят на сланата е слънцето за сега няма субтитри, но се надявам на бг суб, че идват и сериалите от новия сезон та да видим кои от тях ще се превеждат с бг субтитри. Любопитно ми е .

# 92
Уааау,Femmi,
това ще се гледааааа
Колко различно от лудия поглед от последните му проекти
Чачо е хамелеон,чак да ти стане неудобно от погледа му,толкова добре показва какво иска от жената насреща

ммммммммммуцииииииииии

Различен е  истински Хамелон не само като визия .  Често казвам и се чудя как оцеляват тия хора около него от желязо трябва да си .  Може да си променя погледа за секунди и играе с очи и движения на тялото . Направо е скандално, опасно красииив , див и лууууд , който подлудява клиентките си докато не се влюби в Нехир. Историята ще е добре написана и режисирана  ще е готино филмче ..

Хайде Вал Наздраве с елексира на боговете - виното и музиката да свири заслужава да полеем това. Социалките прегряха всеки се любува и възхваля Чачииии . Предусещам как ще разбие класации Кралят На НФ - Турция . Да видим какво ново ще снима за тях или друга платформа  засега нищо не се чува и релаксира след натовареният период.

Уаууу , произведение на изкуството, като картина.Heart Eyes   

Поздарв за джентълмена и кавалера:heart_eyes:
Влязла ми е под кожата тая песен.  От толкоз въртене и езика научих.   Певицата е вървежна от звездите на Гранд продакшън. Към края на август или септември  съм в Сърбия и ще е купон и слушам ето това и ще си хапваме вкуснотии и танцуваме ..Айде Вал  идвай с мен, ако искаш ще идем до Лесковец и Ниш.. Така обичам такива роклички с гръбчета .. Ох да и имам тялото .. Sleeping

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 02:34 от femmi2

# 93
Баш тогава ,Femmi започва моята офанзива в работата,та чак до март
Трудно намирам време за празниците даже
Ама,ти кажи каде ще ходиш,да обменим малко туристически опит и дали ти е харесало там,дето ще си

Скрит текст:
Аз да похваля едно хотелче на нашето Черноморие...Починах си и се наядох на вкусно приготвена храна,хем в центъра на Несебър ,хем далеч от шумотевицата

Поздравчето е супер!!
Наздраве,ама след малко,че още не съм си сипала от елексира!!

# 94
Да, интригуващ  трейлър на Джентъмена. И, разбира се, Чагатай е много харизматичен.

Бих искала да обърна внимание и на  партньорката му във филма Ебру Шахин. Момичето озарява с присъствието си.

Чакам Ебру с интерес в сериала "Любовна история" - или както го кръстят. Ролята на борбена жена ще и пасне. Е, няма да има стрелба с лък, скокове, спринтове и препускане като в "Легенда", тук ще видим друг тип сила- силата на майката. Blush Дано скоро определят деня, датата на премиерата и името.

# 95
Ханде Доандемир се присъедини към новия сезон на Камък, ножица, хартия.

# 96
Имам питане към тези, които гледат Кървави цветя/ Kan çiçekleri - Гюл и Фърат наистина ли умряха? Съдейки по многото нови актьори, които ще се присъединяват явно доста ще се подмени състава, но втория сезон ми бе поносим за гледане заради тях.

# 97
Имам питане към тези, които гледат Кървави цветя/ Kan çiçekleri - Гюл и Фърат наистина ли умряха? Съдейки по многото нови актьори, които ще се присъединяват явно доста ще се подмени състава, но втория сезон ми бе поносим за гледане заради тях.
Да,за съжаление
Имаше клипче,в което се разделяха с актьорския състав
Аз не съм гледала още новини.Кой ще се присъедини към сериала?

# 98
Алексче, 😍 благодаря за усилието да ни преведеш програмата за новия сезон! ❤️
Аз си сложих поста ти в архива и ще си го чета постепенно като започнат да излизат сериалите.
И без това всички ще бъдат тествани. 😂
Феми 😍, ако се сети като прави нова тема, може да го сложи и тя за справка на забравящите като мене. 😂
Феми, 😍 хайде честито, много ти върви напоследък - Чачи сериозно се активизира. ❤️❤️❤️

Аз тези дни нямам много време за филми, но и такова безсериално лято досега не съм имала. 😂
Така ми липсва нещо релаксиращо, романтично, весело.
Със стари сериали нещо не ми потръгна, а бе, тъжен е животът без турските ни любимци. 😂 😀

Хубава вечер, момичета и ако се сетите нещо приятно, за гледане, давайте! Имаме още малко време. 😂

# 99
Джанер Топчу и Туба Сунгюроулу ще си партнират в Холдинг на Лимон Япъм

Джан Евренол и Дениз Йълмаз ще  застанат на режисьорския стол на сериала "Холдинг" по ATV, който беше заснет в подводница когато беше представен за първи път.

Подготовката за серията "Холдинг" е в ход. Сериалът, подписан от Limon Production, ще бъде изведен на екрана с мотото "Възможен ли е хуманен капитализъм?". Обявен е главният актьор на сериала, в който изпълнените с интриги събития в Altın Ordu Holding ще бъдат пренесени на екрана.  Тугба Сунгюроулу - Айдан, която привлече вниманието на световноизвестните киноавторитети с филма си "Мустанг".

Главната звезда на сериала, който разказва историята на трудната битка на световния рекордьор по свободно гмуркане Айдан срещу сестрите му и мафията да поеме управлението на един от най-големите холдинги в страната, ще бъде изигран от Джанер Топчу. В актьорския състав на сериала има силни имена като Муса Узунлар и Али Ил,Баде Ишчил е сред водещите актриси в сериала с ролята на "Джейда".

Няма да крия ,че аз много харесвам Джани и мацката хич не я знам дори коя е ,но голям късмет,че ще работи с Али и Муса. Джан Евренол пък е известен с неговите продукций за Блу ТВ да видим.

# 100
Скрит текст:
Да,за съжаление
Имаше клипче,в което се разделяха с актьорския състав
Аз не съм гледала още новини.Кой ще се присъедини към сериала?

Всички от клана Карабей - знайни и незнайни роднини. Мисля да пропусна.
Чакам Ветровитият хълм/Ruzgarli tepe

# 101
  • Кърджали
Аз нещо все още не мога да си харесам нещо от новия сезон. Засега "Annem Ankara"  малко ми привлича вниманието. Уж е по истинска история, ама на това грам доверие нямам. И "Deha", ама ми мирише на мафия, а такова не ми се гледа.
Та ще си чакам втория сезон на Първи и последен. И се надявам да даде появи нещо, което да ме грабне. То по-добре да не се появи 😅😂

# 102
Благодаря,Маргарита
Според мен,сериалът отдавна трябваше да приключи
Да видим какво са ни подготвили....

# 103
Здравейте,  моля, препоръчайте ми сериал, подобен на Златно момче, ако може да е също толкова интересен. Колебая се за Бараж- той интересен ли е и за какво се разказва.

# 104
Здравейте,  моля, препоръчайте ми сериал, подобен на Златно момче, ако може да е също толкова интересен. Колебая се за Бараж- той интересен ли е и за какво се разказва.

- Фазилет
- Безмилостен град
- Сега и завинаги
- Забранената ябълка
- Семейството
- Момичето на прозореца
- Апартамента на невинните
- Присъда

Общи условия

Активация на акаунт